.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    споко!тя сама ще те намери и така ще те тресне по главата, че ще се чудиш от къде ти е дошло! :P

ima i ne e losha ama da ne ti v kashtata shtot nali znaesh che lubovta i tashtata varvqt zaedno

Мега фен Аватара на koalka
    Какво толкова се оплакваш?Ти си само на 17 години и вече си толкова песимистично настроен, че няма да се влюбиш...Има хора, много по-големи от теб, които не са се влюбвали и със сигурност не са се отаяли.

Град
    Pays de la Loire
    Какви граници, бе, момче?!? Нима някой някога е знаел или определял кога ще се влюби?!? Приемаш го като факт! Което, обаче, не означава да се сринеш и да изпаднеш в някакви депресии... Явно ТОЗИ момент ЗА ТЕБ все още не е дошъл! Това е всичко! Ии дотук с негативизма!!

Ako stava vapros za liubov ima ako stava vapros za ve4na liubov nqma
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    А според мен автора са го отрязали и ся се е депресирал и е решил че всички трябва да го разберем!!!

--------------------------------------------------------

V Lubovta ot prav pogled ne vqrvam,no v samata Lubov da-spored men tq naistina sashtestvuva ....edna moq priqtelka obache kazva:"Lubovta spored men e da namerish srodnata si dusha a spored men tova e nevazmojno zatova ne vqrvam v Lubovta i si mislq che Lubovta ne sashtestvuva." ......kogato popadnesh na tochniq chovek i se vlubish-eto tova e Lubov samoto vlubvane spored men

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    и аз не вярвах,но дойде и то когато най-малко очаквах...мисля че разбра какво имам предвид
    Liubov nqma we pffffff! Vsi4ko e uvajenie! LIubovta nesy6testvuva za men! Tq e za slabite kydeto nemogat da se spravqt sami s problemite si!Az sym silen i nqmam nujda ot 4ovek do men! Po hubavo da sym sam
    По-леко със самочувствието, че от високо се пада най-тежко.
    Към автора - абе човече, чуваш ли се?! На 17 си! И какво като не си се влюбвал?! Има си време за всичко. Моят приятел също до 17-тата си година не се беше влюбвал, а преди това е бил само с 1 момиче леееко по-сериозно (разбирай не детски игри), и то за 2 седмици. Така че какво се впрягаш толкова? Ще ти дойде времето и ти да се влюбиш, но моят съвет е сега да си изкараш учението и всичките му там работи, защото от личен опит знам колко е разсейващо да си влюбен.
    Nerazbrah tova sys samo4ustvieto "MoOnLiGhT_ShAdOw" ? Prosto kazvam istinata a mai istinata boli Ako sporim dali liubovta sy6testvuva tova si e spored MOITE i TVOITE vijdaniq. Edin 4ovek be6e kazal: ,, Moje da se jivee i bez liubov!'' Az jiveq bez neq i mi e po dobre.Neotri4am 4e nqkoi pyt ne mi e nujno edno momi4e da me uspokoi ,no tva sa momenti na sduhvane Ima interesi nqma liubov, ima uvajenie, a liubovta e syn! ne6to krasivo i 4ustvo koeto sega6niq 4ovek samo si me4tae da ima
    kakto kaza edno momi4e tuk: ,,Liubovta e interesi'' ili ne6to podobno No podkrepqm tezata 4e tq e me4ta na 4oveka v 21 vek :P
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен
    има бе ! платена любов и викат

Мега фен Аватара на Rofl4e
    I az ne vqrvam v lubovta a sam na 15...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ще си послужа с 1 любим за мене цитат ... "Любовта е в този, който обича." ! повече нямам какво да кажа
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Predi si misleh 4e ima lubov ma sq ve4e iam golqmi symneniq po tozi povod.taka 4e po skoro ne vqrvam ,mai e prosto izmislica
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Дали има любов?Има,да.Срещнах я и след това,което преживях заради нея,не искам повече да се срещам с нея!Но любов все пак има...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

и според мен няма

ми според мен има важното е да срешнеш човека с когото да я споделиш
    Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
    .. Fаbриka за щаsTие..

Lubovta vruhlita neo4akvano!Spoko 6te nameri6 svoeto momi4e.Ponqkoga se iska 4akane.

Супер фен
    Град
    Варна
    Има разбира се...Според мен просто или не си я търсил, или си я срещнал и не си я познал!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Има любов и пожелавам на всеки да я изпита но в повечето случаи всичко опира до секс
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Любов има...това със сигурност го знам,защото точно сега страдам заради нея.

Град
    Ha O/\uMn A3 CbM 3eBC!!!
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    I az ne vqrvam v lubovta a sam na 15...
    hah i az sam na 15 i sam na sashtoto mnenie sq trea da 4akam da stana na 17-18 4e da si hvana momi4e dea taq sburkana rasa jenite

глупости има си любов..тва че не си я намерил не значи, че я няма !!!

има любов!Както се казва любовта крепи света
    Gledame na kraq na vrazkite si kato na ne6ty neizbejno.A pri vsqka edna razdqla ne gubim prosto liubim 4ovek ,a gubim i 4ast ot sebe si,4astica,koqto nqma kak da varnem!{}

IMAAA (ama me marzi da pi6a i za tfa nqma da davam obqsneniq za6to taka mislq... )

Spored men ima lubov, no ne se sre6ta 4esto! Moje bi zatova kogato q namerim, imame 4uvstvoto 4e letim. Razbira se ne trqbva da byrkame lubovta s uvajenieto, priznatelnostta ili privyrzanostta, za6toto da obi4a6 zna4i da vijda6 usmivkata na lubimiq vyv vseki slyn4ev ly4, a o4ite ti da greqt po-silno i ot zvezdite! Ina4e nqma lubov, tyi kato malko ili mnogo tq ni pravi ludi, 4uvstvame se sqka6 letim v edin drug svqt, vse edno sme ptici, koito razprysvat 6tastie i obi4. Vsi4ko ostanalo e fars, ne lubov. No ne se ot4aivaite, vseki rano ili kysno 6te nameri svoqta 6tastliva zvezda!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си