.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Голям фен Аватара на unicorn_f

Само да попитам...

Значи искам да ви питам дали знаете от какво се получава болка в ченето Миналата седмица нещо много рязко си завъртях главата и ме заболя ченето от едната страна...После излязох навън малко купих си дъвка и като дъвчех ми мина.И днес пак ме заболя,незнам защо но ме болеше много като го стягах или като ядах.И после ми мина Незнам защо е,аз се чудя да не е нещо от притеснение,защото следващата седмица заминавам за Франция-за първи път излизам от България.
    Или пък са ми казвали,че като пушиш и дъвчиш дъвка едновременно се хващало лесно рак на устната кухина и ме е страх да не е нещо такова,макар че не пуша от много време,но се случва да пуша и да дъвча.Не искам да казвам на майка ми,защото знам че ще ме накара да отида на зъболекар, а аз изпитвам ужас от зъболекари и не искам да ходя на зъболекар. Ако някой знае от какво може да е плс да пише и моля не обръщайте внимание на неграмотното ми писане
    Знам че темата е тъпа,но много се притеснявам

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами възможно е да е на нервна почва.. знам ли .. Не ми се е случало но баща ми беше така по едно време и след около седмица спря да става така
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Доста резкчко трябва да си си завъртял главата ,че да си откачиш чинето Ми ще ти мине .Ти внимавай другия път с резките движения да не си счупиш врата

Мерси много днес приказвах с едно момиче тя каза че нейна приятелка била така,само че малко по-зле...тя едвам си отваряла устата, а аз нямам такъв проблем...та мойта фр каза същото като вас че само ще мине ДАНО пак мерси много за коментарчетата

Голям фен
    Град
    Констанц
    ми почти сигурно е че е на нервна почва,но едно съветче от мен- след като заминаваш за чужбина по доре отиди до заболекаря си да те погледне за да нямаш проблеми в чужбина че наистина е неприатно да се занимаваш с лекарите навън
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

какво по-лошо може да стане че да ходя на зъболекар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове