.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    [quote=pepita87]A ina4e po temeta...perfektniq...za men vseki sex e perfekten s priqtelq mi..no nai0zapomnq6tiq se do momenta,za koito i dvmata si spomnqme dosta 4esto...se slu4i lqtoto,kogato priqtelq mi si trugva6e za Ispaniq i neznaehme koga 6te se vidim otnovo i...togava poslednata no6t,predi da zamine bqhme zaedno...vsqka celuvka,vsqka miluvka,vsqko dokosvane be6e nezabravimo i tolkova zapomnq6to se...sqka6 be6e posledno i tolkova cenno...ne mojehme da se nasitim edin na drug
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Planinska kushta, s golqma kamina, pod, zastlan v jivotinski koji i nqkolko momicheta. Samiq sex idva ot dobrata atmosfera i dobroto nastroenie.
    пууу филмираш ме бе
    аз добавям, че е много студена и ветровита зиммна нощ с много сняг, хижата е сама в гората на върха и е дървевена и е адския уютна камина до кожите... леко осветление и да се виждат по стените отраженията на пламъците пос тените...
    охх кат ги/я лепнаааа....
    Imenno Malko v studa na vun prez denq i posle edna hubava sauna. Posle otrajeieto na plamuka ot kaminata v svejata jenska plut v suchetanie s aromatna sgrqvashta napitka kara kruvta da vri dosta qko.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain
    Nqma perfekten ima prosto sex
    prosto sex,za6toto ne si sre6tnal 4oveka, s koito da useti6 udovolstvieto i istinskata naslada ot sexa!!!!a prosto se spira6 na porednata spirka...

Opa tuka ne sam saglasen sre6nah i go zagubih za tova mislq po tozi na4in dokato ne doide sledva6tata liubov no i q otbqgvam za da ne stavat falove
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Za men sabota e perfektna,zashtoto togava cql den sme v legloto i pravim sex,na pochivkite piem kafe pushim cigari i zakusvame
    И аз обичам съботата. Ама нямаме цял ден, а само следобед, защото сутринта съм чистила, готвила и съм се окъпала(с косата, която мия само събота и това ми отнема над 2 часа). После нямам сили да отида до тях, а за секс да не говорим. Поради тази причина мразя съботата вече. Чистенето е уморителна работа!

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    перфектния секс е с мъжа ми където и да е,когато и да е винаги е перфкетен, особено ако са почивни дни и не сме на работа и се отдадем само на това.
    damz.. s miloto vinagi e hubavo

Sex na tymno sys sve6ti i smetana... i mn mn celuvki i pregrydki i huava frenska i nakraq zdravo 4ukane...

Голям фен
    на покрива на небостъргач ............................

S gajeto mi na plaja... Poduhva lek vqtur ..vulnite okolo nas 6umqt..nqma nikoi...

za men sexa vinagi e perfekten sled kato e s 4oveka koito obojavam,dori i da sme,dori i da sme v nqkoi kenef ili navan kadeto i da e nqma zna4enie 6tom sam s nego zna4i e perfektno,no toi samiq prosto e perfekten

Повече от фен
    Сексът може да бъде перфектен навсякъде стига да си с подходящия човек
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Перфекния секс за мен !

Дискотека - непознато красиво момиче - див секс цяла ношт - на следващия ден не се познавате !

Един път ми се случи и няма да го забравя !
    а на мен ми се случи с непознато момче ама какво да правя, бях още на 19

явно за него това е перфектния секс,секса е най красивото и хубаво нещо и за да бъде такъв трябва да има много любов,нежност,тръпка,ласки, галене,любовна игра,погледи,жената е като онази магическа арфа която ако можеш да свириш на нея ще чуеш една красива и нежна мелодия
    ела и си вземи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си