.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Дали съм бременна?

Правих го за първи път преди 5 дена.От тогава ме боли много предната част.Първоначално имах бяло течение с нещо като кръв, но то беше малко.Вчера ми се появиха едни като топченца между краката и страшно ме боли като пишкам.
    Правихме го с презерватив, даже не свърши в мен, но се притеснявам да не съм бременна.
    Първо ме отвори с пръсти и мислим, че бялото течение е поради това, че той е бил с мръсни ръце, но вече се съмнявам.
    Какво бихте ми казали?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne si bremenna v nikakav sluchai. Ne se pritesnqvai. Prosto nqma kak da si zabremenqla. Pritesnqvat me topchetata koito sa ti izlqzli.....

A pyk bqloto techenie ne oznachava che si bremenna. Ot kyde go izmisli tova?

hottie
    Guest
    Не си бременна, обаче вероятно имаш някаква инфекция заради мръсните му ръце затова тичай на гинеколог. Това, че течението е изчезнало нищо не значи.

.

не си 100 % бременна спокс
    Ако някое момиче има nude снимки да пише лична

Какви топченца между краката Не си бременна, но може да си получила някакво възпаление.

Благодаря на всички, които изразиха мнение.И аз мислех, че не съм бременна, но почнах явно да си въобразявам и да се страхувам от нещо подобно.А иначе още съм си с бяло течение и леко ме боли от лявата страна...Притеснява ме също факта за тези топченца 3 на брой/които се появиха вчера/ и леко грапавата кожа/нещо като гъбички/.Ако някой може да ми каже с какво да се мажа ще съм много благодарна!...Но без посещение при генеколог...

Супер фен
    Град
    Панацея
    да, след 8 месеца ще ни кажеш момче ли е или момиче
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

много остроумно, comics

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ariel_1
    Благодаря на всички, които изразиха мнение.И аз мислех, че не съм бременна, но почнах явно да си въобразявам и да се страхувам от нещо подобно.А иначе още съм си с бяло течение и леко ме боли от лявата страна...Притеснява ме също факта за тези топченца 3 на брой/които се появиха вчера/ и леко грапавата кожа/нещо като гъбички/.Ако някой може да ми каже с какво да се мажа ще съм много благодарна!...Но без посещение при генеколог...
    Със самолечение нищо няма да стане. Първо гинеколожката трябва да те прегледа за да ти предпише това,което е точно за теб.
    Сигурно ще ти предпише свещички + някакви хапчета. Непременно отиди защото при жените тези инфекции се лекуват бавно и трудно. Още утре ако може отиди. Успех!

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    Цитирай Първоначално написано от comics
    да, след 8 месеца ще ни кажеш момче ли е или момиче
    без ПОДПИС ... xD

Град
    Варна
    Защо бе момиче без посещения при гинеколог? Дори и вашите да не знаят, че правиш секс винаги можеш да кажеш, че имаш странно усещане, сърбеж или парене да речем. Нима майка ти ще откаже да те заведе на гинеколог. Пък и можеш и през личния лекар сама да си вземеш направление, така никой няма да разбере, а няма и да се наложи да плащаш.
    Как така някой да ти каже с какво да се мажеш, ами кой те е диагностицирал, че ние да ти казваме с какво да се мажеш. То гъбички има стотици видове, мазила за тях пък още повече.

Бременна си !!!

Цитирай Първоначално написано от BringBackDaBeat
    Бременна си !!!
    не си бременна не го слушай а за топченцата нз

нямам никаква идея за топченцата , ма не си бременна

ne si bremenna uspokoise,no po-dobre otidi na lekar za tezi top4eta

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gavro64eto
    ne si bremenna uspokoise,no po-dobre otidi na lekar za tezi top4eta
    taka si e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми