.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Как да върна доверието на майка си?

Tozi petuk vku6ti se subraxme priqteli i napravixme kupon.Maika mi q nqma6e vku6ti i az re6ix da se vuzpolzvam.Tq ne znae6e .Taka stana oba4e 4e vdignaxme mn 6um i v 1 i 30 doide policiq .Ne me globixa za6toto im se pomolix i tui kato e za purvi put mi se razmina.suseda oba4e koito gi e izvikal doide vku6ti v4era i razkaza na maika mi vsi4ko.Kolko 6umno e bilo kak e viknal policiq ,kolko mom4eta e imalo kak sme vikali ...abe vsi4ko,daje preuveli4i .Maika mi se qdosa mn i mi kaza 4e ve4e mi nqma doverie ,4e sum q lugala za vsi4ko.Stana mi mn gano i ne moga da spra da mislq za tova .Strax me e 4e pove4e nqma da mi vqrva ...Kak da opravq ne6tata i da si vurna doverieto i ....

Редактирано от-Цвети
    Нарушена 7-ма точка.
    Razli4na sum ne sum banalna.Idealna sum,ne sum naxal.Ne moje6 da me ima6 ne 4e se naduvam.Ot vsi4ki koito ima6 NAI_SKUPO STRUVAM!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Всеки има своите издънки.Сигурна съм, че когато майка ти е била на твоите годинии тя е имала случки подобни на твоята, но нали се сещаш, че няма да си признае, за да не срине собственоръчно авторитета си пред теб.
    Станалото, станало.Няма как да върнеш времето назад, но поне можеш да се надяваш, че постепенно ще си възвърне доверието.По-добре би било за нея да ти вярва, защото това може би ще ви сближи и до някъде ще изглади отношенията ви.Успех и за следващия път помисли добре преди да направиш каквото и да е!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Еми занапред казвай на майка си, аз казвам на нашите и те винаги ми дават
    The Spark

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Времето лекува всичко.

Всеки е имал издънки както каза ЦвЕтИт0, нали знаеш че когато сме ядосани понякога казваме неща които не мислим, надявам се и при нея да е било така а дори и да не е с времето нещата ще се оправят .
    912.Crew

Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..

Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Господи.. Тя пък за най- малкото нещо ли си губи доверието, какво толкова!? Да ти е забранила да каниш приятели?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    Господи.. Тя пък за най- малкото нещо ли си губи доверието, какво толкова!? Да ти е забранила да каниш приятели?
    Ако не са станали въпросните разправии със съседи, полиция, етц...едва ли е щяла да изгуби доверието и...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

трябвало е да я предопредиш,щом е било за първи път

Изненадай я с нещо,което не очаква да направиш.. Ще подейства
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Щом не ти забранява,не ти се кара,не те бие...няма проблем...

Звучи тъпо,ама на мен не ми пука за доверието на наще.И без тва го няма или има много малко...щом няма скандали,значи всичко е ок.Пък ако иска да ти има доверие((((:

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Щом не ти забранява,не ти се кара,не те бие...няма проблем...

Звучи тъпо,ама на мен не ми пука за доверието на наще.И без тва го няма или има много малко...щом няма скандали,значи всичко е ок.Пък ако иска да ти има доверие((((:
    Ето това е отговора .
    912.Crew

Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..

Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    на колко години си?

споко, нищо кой знае какво не е станали, ще и мине

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Nqma nishto,ne se pretisnqvai.
    Vsichki maika kazvat taka na decata si,che na tqh da im e gadno i da znaqt poveche da ne pravqt taka.
    Nqkolko sedmici i shte i mine,pochti sigorna sam Pone s moqta maika vinagi e taka.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Не е нещо фрапиращо.
    Не се притеснявай,след време ще й мине,а ако толкова ти пука за доверието й,просто не прави подобни изяви.
    Спокс,нищо страшно не е станало.Може да бъде и много по-зле.

Da si mislila predi da si se pravila na interesna !

Град
    Italy,Venezia
    Според мен за да си върнеш доверието в нея трябва да се докажеш с добри постъпки които са в твоя полза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си