.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Неразположение

От 4-5 дни ми е едно такова особено,редовно ми се спи,събуждам се и пак искам да спа,не ми се прави нищо,едвам едвам правя нещо,мързеливо ми е,като седна някъде не искам да ставам,никъде не ми се ходи.Забелязвам че много често ми става така за по 1-2 седмици и минава от самосебе си.На какво може да се дължи?Какво да пия за да живна като преди?

Много седене на компа,пък и е нормално да те хване пролетната умора

hottie
    Guest
    Добре дошъл/а в клуба на пролетно уморените

Град
    Мездра
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie

еее колко пъти ще ме хваща тази пролетна умора,миналия месец пак бях така и ми мина .....

hottie
    Guest
    Споко при моят приятел е почти целегодишно

Споко при моят приятел е почти целегодишно

Освен, че мое да е пролетна умора може да е и бременност-бременните много спят и им е такова отпаднало и мързеливо-не съм казала, че си бременна, а просто ти го казвам за да го имаш в предвид за да не ставам изненади

mmmoje da e i ot mesechniq cikyl... nz
    Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ужас и аз съм така от 1-2 седмици и няправо се побърквам! Майка ми каза да си взема витамин Б комплекс или нещо такова ма все забравям...

и какво представлява този витамин? дали ще ми мине от него ?

Може да пиете и обикновенни разтворими витамина SupraVit :]

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от haheee
    и какво представлява този витамин? дали ще ми мине от него ?
    Ми витамин Б.. Майка ми каза че 100% помага защото и тя го е пила точно заради пролетната умора. Отиваш в аптеката и казваш че искаш витамин Б комплекс и трябва да ти дадат... ако го няма(защото мяйка ми преди няколко години за последно е пила) трябва да има нещо подобно питай в аптеката.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мдаааа, аз бях парцал в началото на първия семестър и си поспивах и в събота, и в неделя.
    Съветче- вземи си и Герикапс- по 1 таблетка дневно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Гледах в google пише че Герикапс ги изписват при бременни или по лесно забременяване,нещо такова,както и за растежа на нокти и коса.Kalpazanka и на теб ли ти беше такова отпадноло?Като ги пи и ти мина ли?А иначе аз си пия Суправит ама никаква полза от тях.Искам да отида на лекар,ама като им кажа какво ми е сигурно ще ми кажат че нищо ми няма,но наистина не се чувствам добре като ми стане така,а то не е само веднъж-два пъти.

DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от haheee
    Гледах в google пише че Герикапс ги изписват при бременни или по лесно забременяване
    Мдааа, вит. А и Е ги водят полови, но не бързам да ставам мама
    Герикапс пия за подобряване състоянието на кожата и лигавиците, "подхранване" на косата и ноктите и подсилване на имунната система заедно с Есберитокс Н. И не на последно място за борба с умората изобщо
    Помага ми определено Но не е хубаво Герикапс да се пие непрекъснато (Витамин А се натрупва в клетките на Ито в черния дроб!).

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Cukata
    .....Love You Forever..........

Град
    Там, където е сърцето...
    Ах, гадната стара пролетна умора.....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Абе хора не разбрахте ли че може би не е пролетна умора.Така ми става през месец-два,и зимата,и лятото.Много ме е страх да не е някоя друга болест

Супер фен
    Град
    Варна
    +1 и аз съм така вече почти 2 седмици...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Освен, че мое да е пролетна умора може да е и бременност-бременните много спят и им е такова отпаднало и мързеливо-не съм казала, че си бременна, а просто ти го казвам за да го имаш в предвид за да не ставам изненади
    +1

Голям фен Аватара на CraZyTyY
    Град
    Пловдив
    олее да си спиш по цял ден
    Айляк :P
    no relationship, no emotion, just sex..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си