- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тясно моми4е-->Стра6на болка?
Otgovoryt e "Zavisi". Mnogo e otnositelno, pri vseki ima razlichni faktori koito opredelqt dali shte boli ili ne. Pyrvoto koeto trqbva da se vzeme pod vnimanie e dali partnioryt i e s po-malyk ili po-golqm 4len. Ako e po-malyk estestveno che nqma da se useti bolka ot neina strana, ili pone ne tolkova silna. Ako e s po-golqm, togava pak zavisi ot predigrata, kolko e navlajnena (vyzbudena) damata, dali polzvat dopylnitelni uvlajniteli, dali pronikva v neq izvednyj i izcqlo ili postepeno i bavno... Sluchi mi se edin pyt da se pritesnq pri vida na nadarenostta na edin ot priqtelite mi, no kogato se stigna do syshtestvenata chast, si vleze kato po med i maslo...ili po-tochno bih kazala kato po maslo :P. Predi tova imashe oralna podgotovka i moje bi tochno tova pomogna. Edin pyt svyrshite li dami chrez klitorna stimulaciq, drugoto e mnogo po-lesno i vyzbujdashto.Първоначално написано от besnicataa
S dve dumi, mnogo e vajno dali damata e podgotvena da prieme dadeniq razmer. Taka che, molq otdelqite poveche vnimanie i vreme na podgotovkata, ne si skachaite na vrata i haide gotovo. Razbira se, ponqkoga e dosta vyzbujdashto da te iznenadat i da ne razberesh otkyde ti idva dori, no ne vsichki momicheta obichat takiva iznenadki, zatova pak kazvam, zavisi si ot momicheto. Tezi koito se smqtat za po-tesnichki ili sa s po-malko opit v tazi nasoka neka da probvat povechko neshta i da razberat koe im haresva nai-mnogo![]()