.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Упражнения За Развиване на Гръдния Мускул

Същото като заглавието,самоче да е пазусно , не за оформяне.Ако има фитнес маниаци тук да казват

Скайп: doombringer2006

за гърди се сещам - лежака ( с трите различни наклона), дъмбели от лег и полулег, пек дек. Мисля това са, но кои за какво се правят нз. Кажи какво е "пазусно"
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Лег с лост и дъмбели,за другите си още нууб
    2, 9, 10, 11 и 13т. системно

Не съм гуру в тази област , занимавам се от 13 годишен в края и черпя всичките си знания от братофчед ми , който е значително навлязъл в работите и се е занимавал дълги години.
    Пазусните упражнения са ''бруталните'' т.е. правят се с много тежести за постигане на маса.
    Оформящите са по - ''леки'' и са за оформяне.С малко тежести.
    Само 1 нещо не разбрах...Пек Дек какво е?

Цитирай Първоначално написано от machine_shot
    Не съм гуру в тази област , занимавам се от 13 годишен в края и черпя всичките си знания от братофчед ми , който е значително навлязъл в работите и се е занимавал дълги години.
    Пазусните упражнения са ''бруталните'' т.е. правят се с много тежести за постигане на маса.
    Оформящите са по - ''леки'' и са за оформяне.С малко тежести.
    Само 1 нещо не разбрах...Пек Дек какво е?
    За Пек Дек ти трябва специална машина,това са два гумирани лоста с който извършваш движението ФЛайс седящ в вертикална форма

Проясни ми се Самоче всичко се прави в домашни условвия (гаража) и повечето уреди и дъмбели са ръчна изработка.Само някой неща за закупувани.Мерси за отговорите.

пек дек е машината, на която сядаш, облягаш (обикновено е под 90 градуса) и си събираш ръцете... обяснението ми не е мн добро, но това тук е по-добро => http://www.bb-team.org/exercise/1184
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Не се казва "пазусно", а БАЗИСНО.

Гърдите се развиват от всички хоризонтални бутащи движения с дотатъчно широк хват. Флайс също става за маса, макар да го пренебрегват (спуска се максимално до долу).
    Винс Жиронда е залагал яко на кофи като с тях е изолирал гърдите.
    Grumpy old madman

Много влиза трицепс в кофите,но на мен ми е едно от любимете за долна гърда

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от NSDAP
    Много влиза трицепс в кофите,но на мен ми е едно от любимете за долна гърда
    търси в ютуб за винс жиронда. Кофите му са различни от стандарта и почти изключват трицепса от движението. Ако и дръжките на успоредката се заключват една пред друга изолацията е още по-добра. Според него най-добре става в power rack с два лоста поставени под югюл около 30 градуса (заключват се пред теб), брадата опира почти в гърдите, гърба е извит в дъга, а лактите са отдалечени от тялото, краката - кръстосани напред.
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си