.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Когато отново ти каже, че си дебела, му отговори със следното:
    "Да, такава съм и какво от това".Усмихваш се и го подминаваш като пътен знак след тази реплика.
    Когато обръщаш внимание на обидите му, още повече го нахъсваш да се заяжда с теб.Казано по друг начин-твоят гняв е неговият елексир.
    Хора като описаният от теб типаж, обикновенно са крайно неудовлетворени от себи си, от своята външнност в повечето случаи.Стараят се умело да прикриват това, но понякога не успяват.Тогава намират лесна жертва, върху която да изливат негативизма породен от собствените им недостатъци.Не се оставяй да те прави на нищо, а му докажи, че не е нещо повече от теб и най-малкото той има правото да ти държи сметка относно това как изглеждаш.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

оооо Господи!!! Тя е дебела,той е прост...като янмате респект един от друг и като се обиждате значи представете си какви идоти сте и двмата!

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Имаш два избора - да се правиш, че не ги чуваш или да им отвърнеш. Аз лично съм идиот и предпочитам да отвърна, ако някой ме обиди. Според мен си е до самия човек - дали ще ми се подиграват или не. От моя клас също има един нещастник, който постоянно ходи и обижда момичетата, но с мен не се закача, а честно казано има за какво да се хване .. Просто знае, че ако ми каже нещо, ще го затапя или ще го ударя ... Та - или ще си седиш в ъгъла и ще те тъпчат, или ще отвърнеш на удара. Това мисля по въпроса. Айде успех с шибаните деца комплексарчета!
    ТОВА Е И мОЕТО мНЕНИЕ !

Град
    in your sweet dreams
    а набора ти дали не е 95 ... дали той е комплексар или ти наистина си дебела ?! кфо толку ти пука кфо мисли той за тебе ? просто го игнорирай ... ако не - прибий го както си му е реда ... всеки дето го обидят използва думата "КОМПЛЕКСАР" - ми той човека може да ти казва истината ... ние от къде да знаеме - ти пък му кажи че е противен и грозен и дебел и т.н. ебахти лапетата
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си