- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пфф Супер тъпо !
Щях да и кажа ти не ме заслужаваш.Първоначално написано от xxxSS
Пробвай да се разберете ако нищо не стане натупай бившия(предполагам че е по малък)![]()
--------------------------------------------------------
Офф продалжава да ме ядосва!
Значи еи сега и звънах понеже сега съм свободен а тя е 2ра смяна нали и и викам аре да се видим сега ? И тя ми вика еми сега немога и аз викам еми добре след даскало ще доида и ще те взема тя вика ми на гимнастика съм... след това и ивкам ми ще идем двамата до гимнастиката а то има поне 1 час път от даскалото и до зградата дето ... и ми вика наща еми тои брат ми ще ме води (gandjata) Некъв незнам дори дали и е истински брат.. :Х![]()
![]()
Колко е голям бившият?![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Много познато за съжеление ... емии явно щом ти е казвала че те обича се е заблуждавала че е така или просто ти си и бил заместител.Оставия нея живей си живота и когато най-малко очакваш твойта мацка ще се появи![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
[09:17:46] AlexSS`ZLE!... каза: mnogo te obicham
[09:17:47] AlexSS`ZLE!... каза:
[09:17:57] AlexSS`ZLE!... каза: i neiskam da te zagubia razbirash li go
[09:17:58] AlexSS`ZLE!... каза: ;(
[09:18:03] AlexSS`ZLE!... каза: neiskam hodish pri nekwi tapanari
[09:18:09] AlexSS`ZLE!... каза: narkomani trevomani i razni drugi
[09:18:11] AlexSS`ZLE!... каза: bokluci
[09:18:11] AlexSS`ZLE!... каза: ;(
[09:18:17] [x]†˙·٠●•ٿ... каза: am
[09:18:19] AlexSS`ZLE!... каза: iskam da si dobre
[09:18:23] [x]†˙·٠●•ٿ... каза: az sk1sah s vik zaradi teb
[09:18:29] AlexSS`ZLE!... каза: ;( naistina li
[09:18:36] [x]†˙·٠●•ٿ... каза: a toi beshe vegetarianec i ne pushi i ne pie
И сега какво ?
После и сестра и влезе и почна да ме псува махаи се тъпак незнам си кво ... бати злетата.... пфф
Mislq,che na 20 godini nito ti otiva da si s 16 godishna,a oshte po-malko da i tarchish sled gaza.
Явно още има нещо с бившия си приятел, което не мога да ти кажа какво е.Щом така й заповядва, че няма да излиза - прави си сметка колко е възможно да е зависима от него.
Nikoga ne vqrvai na jena na 100%Първоначално написано от -4arovnata-
4akai sega na Velikden moje da ti se sbudne jelanieto...ot Koleda vika nasam sum sam![]()
hi4 nedei se zanimava s taq! ostavqi q i si tarsi druga spox ima mnogo o6tepuk tva 4e e kazala 4e te obi4a... mn malko hora na tazi vazrast znaqt istinskoto zna4enie na dumata...
Opravi se s biv6iq i!!!Spla6i go po nqkuv na4in da ne vi se pre4ka,6toto izglejda pritiska i zapla6va momi4eto!Za6titi q.
Tq neznae kakvo iska,kamo li pak shte zna znachenieto na:"Obicham te" shtom oshte na 2-q den t gi varti tiq nomera...Savetat mi e da q ostavish i da si namerish po-svqstno momiche
![]()
maleee eda go pro4etoh! "hubavo", "vsi4ko hubavo" povtori go 100 pyti!mi spored men tazi ne znae kvo iska zareji q!
Първоначално написано от Riot
Пич, момичето АБСОЛЮТНО незнае какво иска. Безмислено е да се занимаваш с нея - още по малко тия неща, които ти ги прави са абсолютни гаври и е нормално да те извадят от релси. Ако питаш мен събери цялата си сила, остави я и я преживей. Ако пък не има няколко варианта - говори с нея ама на живо застани пред нея и й кажи всичко, нека вземе решение или продължавай да летиш по нея докато не ти писне и не й биеш майната. Успех дано се справиш.
Оф.. Не можа ли да спестиш малко поне тва "хубаво"...
По темата: Мисля си че те разиграва или самата тя ен знае с кой от двама ви иска да бъде. Поговори с нея... така хем ти ще си наясно, хем тя оже да се размисли малко кво прай... щот явно незнае
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
И закакво вървиш с тая пикла?!По добре си хвани някоя,която нява да те лъже.То,ако тооолкова много те обичаше нямаше да е със другия.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~