.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Re: пфф Супер тъпо !

Цитирай Първоначално написано от xxxSS
    Еми значи аз на 20 съм хванах едно девоиче на 16 сичко ок вчера целувки прегръдки опивания тва онова сичко беше страхотно .... хубаво ама не дойде неиниа бивш приятел отидоха двамата някаде за 5 мин ... уж да се оправяли нещо си да си слагали краи на връзката или нещо таквоа !:@ След това тои си замина нали сичко хубаво каза че са се разделили напсува го след като си замина тоя и сичко ок казахме си че неска ще излезнем хубаво неска и се обаждам майка и казала че няма да излиза никаде с триста зора я накарах каза ми айде в 17;00 ще излезнем хубаво ама след това пак и се обадих каза ми че неможе да дойде хубаво и изведнъж се чува гласа на тоя пе--раст ...:@:@@ некво вика "няма никаде да ходиш" и тя вика Ами Алекс сори ама виж кво вика Виктор тоя бившия и уж.. и ми затвори .... :@:@:@: Е кажете какво е това бати аз си търся момиче от сумати и време от коледа на сам съм сам и сега уж ми вика обичам те и аз супер лесно се привързвам някакво и супер мно хлътнах по нея а още на 2рия ден почват простотиите! Баси кажете кво да прая напрао пфф
    И сега ми е некво супер ядосано некво сбесен съм ! @@(@( и от една страна супер тъжен некво ! (((
    Щях да и кажа ти не ме заслужаваш.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Пробвай да се разберете ако нищо не стане натупай бившия(предполагам че е по малък)

--------------------------------------------------------

Офф продалжава да ме ядосва!

Значи еи сега и звънах понеже сега съм свободен а тя е 2ра смяна нали и и викам аре да се видим сега ? И тя ми вика еми сега немога и аз викам еми добре след даскало ще доида и ще те взема тя вика ми на гимнастика съм... след това и ивкам ми ще идем двамата до гимнастиката а то има поне 1 час път от даскалото и до зградата дето ... и ми вика наща еми тои брат ми ще ме води (gandjata) Некъв незнам дори дали и е истински брат.. :Х

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Колко е голям бившият?

--------------------------------------------------------

Град
    sofiqqq
    Много познато за съжеление ... емии явно щом ти е казвала че те обича се е заблуждавала че е така или просто ти си и бил заместител.Оставия нея живей си живота и когато най-малко очакваш твойта мацка ще се появи
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

[09:17:46] AlexSS`ZLE!... каза: mnogo te obicham
    [09:17:47] AlexSS`ZLE!... каза:
    [09:17:57] AlexSS`ZLE!... каза: i neiskam da te zagubia razbirash li go
    [09:17:58] AlexSS`ZLE!... каза: ;(
    [09:18:03] AlexSS`ZLE!... каза: neiskam hodish pri nekwi tapanari
    [09:18:09] AlexSS`ZLE!... каза: narkomani trevomani i razni drugi
    [09:18:11] AlexSS`ZLE!... каза: bokluci
    [09:18:11] AlexSS`ZLE!... каза: ;(
    [09:18:17] [x]†˙·٠●•ٿ... каза: am
    [09:18:19] AlexSS`ZLE!... каза: iskam da si dobre
    [09:18:23] [x]†˙·٠●•ٿ... каза: az sk1sah s vik zaradi teb
    [09:18:29] AlexSS`ZLE!... каза: ;( naistina li
    [09:18:36] [x]†˙·٠●•ٿ... каза: a toi beshe vegetarianec i ne pushi i ne pie
    И сега какво ?
    После и сестра и влезе и почна да ме псува махаи се тъпак незнам си кво ... бати злетата.... пфф

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Mislq,che na 20 godini nito ti otiva da si s 16 godishna,a oshte po-malko da i tarchish sled gaza.

Мега фен Аватара на koalka
    Явно още има нещо с бившия си приятел, което не мога да ти кажа какво е.Щом така й заповядва, че няма да излиза - прави си сметка колко е възможно да е зависима от него.

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    еми .... може да го е казала просто ей така .... дори не може ами май така го е казала
    Nikoga ne vqrvai na jena na 100%

4akai sega na Velikden moje da ti se sbudne jelanieto...ot Koleda vika nasam sum sam

hi4 nedei se zanimava s taq! ostavqi q i si tarsi druga spox ima mnogo o6te puk tva 4e e kazala 4e te obi4a... mn malko hora na tazi vazrast znaqt istinskoto zna4enie na dumata...

Opravi se s biv6iq i!!!Spla6i go po nqkuv na4in da ne vi se pre4ka,6toto izglejda pritiska i zapla6va momi4eto!Za6titi q.

Tq neznae kakvo iska,kamo li pak shte zna znachenieto na:"Obicham te" shtom oshte na 2-q den t gi varti tiq nomera ...Savetat mi e da q ostavish i da si namerish po-svqstno momiche

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    maleee eda go pro4etoh! "hubavo", "vsi4ko hubavo" povtori go 100 pyti! mi spored men tazi ne znae kvo iska zareji q!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    The Land Of The Doomed
    Пич, момичето АБСОЛЮТНО незнае какво иска. Безмислено е да се занимаваш с нея - още по малко тия неща, които ти ги прави са абсолютни гаври и е нормално да те извадят от релси. Ако питаш мен събери цялата си сила, остави я и я преживей. Ако пък не има няколко варианта - говори с нея ама на живо застани пред нея и й кажи всичко, нека вземе решение или продължавай да летиш по нея докато не ти писне и не й биеш майната. Успех дано се справиш.

Разкарай я!!!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Оф.. Не можа ли да спестиш малко поне тва "хубаво"...
    По темата: Мисля си че те разиграва или самата тя ен знае с кой от двама ви иска да бъде. Поговори с нея... така хем ти ще си наясно, хем тя оже да се размисли малко кво прай... щот явно незнае
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    И закакво вървиш с тая пикла?!По добре си хвани някоя,която нява да те лъже.То,ако тооолкова много те обичаше нямаше да е със другия.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си