.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Град
    Plovdiv

В заданена улица сам....help :)

В моято история участват 3-ма героя(аз,един мои приятел и моми4ето което харесвам-и двамата са от моя клас..познаваме се вече 3 години)
    Нека да премина към съществената част.....вси4ко запозна на4алото на тази у4ебна година ....тогава запознах да усещам 4е имам някакви 4увства към моми4ето от класа ми.Запонахме да си говорим(не 4е преди не сме си говорили),останових 4е имаме доста общи не6та и времето прекарано с нея бeше наистина мн приятно .....до тук добре
    Преди аз да запо4на да изпитвам каквито и да е било 4увства,разбирам 4е те (моя приятел и моми4ето което харесвам) са имали някаква вразка(преди 6-7 месеца) но не6то не се е полу4ило(тя го е харесвала ,тои не )
    Беше изминало доста време и наистина напредвах,забавлявахме се ,смяхме се ,бе6е 4удесно....но един ден тои ми съобщи 4е я харесва (аз ни6то не му казах...тои не знае6е за моите 4увста ).
    от тогава запозна да се наварта около нея (малко или мн си ревнувах).
    Сега тои и аз се борим за нея .....(но какви 6ансове имам аз ...след като тя го е харесвала преди).......сега не зн както то4но 4увства тя кам мене и наистина сам мн обаркан.
    из4етох сума и теми но не видях ни6то подобно като моята история ......сега тарся предложения савети как да постапя

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    амии аз ли4но бих се отдръпнала малко...да видим тя какво ще направи...ако изпитва нещо към теб ще запо4неш да и липсваш и сама ще дойде при теб! просто пробвай
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ami trqbva da razbere6 dali tq go haresva o6te i dali tq ima nqkakfi 4ustva k1m teb.Togava 6te razbere6 dali ima6 6ans s neq i s koi ot dvama vi 6te tr1gne?Uspeh!

амиии...не се отчайвай па ти ...аз мисля,че ти имаш повече шансове...все пак той е имал възможността да е с нея,но я е пропилял,а ти се бориш за нея...ами...зависи колко я харесваш...може да направиш както ти каза neshtastno^vliubena ,а може и да продължиш да се бориш с този...ама ако ти е добър фр. може да си развалите отношенията...

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Логично е че щом той и тя са имали отношения преди 6-7 месеца и са се разделили значи нещо е куцало.Не мислиш ли че тя би предпочела новото и интересното момче.Пък е възможно момчето да е разбрало че испитваш нещо малко или много и нарочно да го прави.Според мен девойката би предпочела теб, но за да сте заедно просто я покани на кафе, да се разходите, намекни и за чувствата си но преди това се опитай да разбереш от нея какво мисли за другото момче и дали иска да е с него.Пожелавам ти късмет и се бори за това което ти харесва.Не позволявай да ти отмъкнат щастието.

Град
    Варна морето сините вълни....
    Цитирай Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
    Пожелавам ти късмет и се бори за това което ти харесва.Не позволявай да ти отмъкнат щастието.
    +1 УСПЕХ
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Az te savetvam da sednete i da pogovorite
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Избирай : или да се разделиш с момичета на мечтите си или с приятеля си! Ако искаш да се разделиш с момичето се отдръпваш, повече не се забавлявате в междучасията, забравяш я, приятеля ти тръгва с нея защото "Където е имало огън, остава пепел!" или "Старата любов ръжда не хваща!" знам ги тия поговорки нали , И запазваш едно добро приятелство, АКО избереш др начин - продължаваш да се бориш за нея, с приятеля ти е възможно да се поздърпате... и ако имаш късмет тръгваш с нея! Айде помисли си сега какво ще правиш и УСПЕХ!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    амии аз ли4но бих се отдръпнала малко...да видим тя какво ще направи...ако изпитва нещо към теб ще запо4неш да и липсваш и сама ще дойде при теб! просто пробвай
    По принцип съм пробвал и наистина действа ...започва да ме тарси (но само с поглед ...малко е срамежлива)...но "той" само това 4ака ...аз да се одрапна(малко) и действа .

Цитирай Първоначално написано от zik{}
    По принцип съм пробвал и наистина действа ...започва да ме тарси (но само с поглед ...малко е срамежлива)...но "той" само това 4ака ...аз да се одрапна(малко) и действа .
    гадост....начи е от подлите ...еми в такъв случай и ти действай по мръсния начин ...

Супер фен
    Град
    Панацея
    Кофти. Ще ти кажа какъв е единственият възможен изход, при който няма да има скарани. Събирате се 3мата и си казвате всичко в очите. Така няма да има нищо от сорта "ама аз така, ама аз иначе" .
    След това ще си останете приятели с този, с когото сега се "надпреварвате" за нея.
    Аз лично съм ги правил тези неща и всичко минава 6+
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Plovdiv
    Много благодаря за съветите ...сега ве4е имам няколко идеи който 6те порбвам тия дни ..стискайте палци за мене ....като се полу4и 6те ви пиша да ви се похваля )
    Hug vi

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Нали вече са скъсали, ако наистина се харесвате, отиди и и предложи

ПС. Пише се Задънена не заданена..поне заглавията на топиците пишете правилно.
    The Spark

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    аз с1м в s16tata sityaciq ... mnou kofti se poly4ava taka ;(
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Тя може би те харесва А приятелят ти не я заслужава И тя сигурно иска да е с теб, щом си личи, действай, заслужавате се взаимно Давай, давай, обичайте се да не си посмял да я изпуснеш
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

ДА ТРЪГНЕШ СЪС СЪУЧЕНИК/ЧКА- НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА! Не се наранявай като мен! Когато тръгнахме той ми обеща, че няма да ме остави, че всичко ще е наред и аз му вярвах. И всичко беше наред. Обаче накрая какво?! Сега всеки ден се наранявам, когато го виждам. Много е гадно, не мога да ти го опиша.

Ти готов ли си, за няколко седмици щастие да си вгорчиш живота в оставащото ти време с класа? (Аз ще кандидатствам, остават ми само няколко месеца. Ще оцелея някак си. )

Избора си е твой, ама да знаеш после много боли!

А колкото до приятеля- ще го загубиш, когато тръгнете...Няма как. После представи си, че след няколко месеца те зареже и този твоя приятел тръгне да я ухажва.

От личен опит ти казвам- недей човече!
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

+1

Emi neznam kakfo da te posuvetvam , no uspeh .

abe spored mene ia ostavi i si zapazi priatelstvoto
    6ot s neia rano ili kusno 6 skusate, ama ako priateliat ti e naistina priatel 6te si ostanete takiva 4 ever ...

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    ДА ТРЪГНЕШ СЪС СЪУЧЕНИК/ЧКА- НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА! Не се наранявай като мен! Когато тръгнахме той ми обеща, че няма да ме остави, че всичко ще е наред и аз му вярвах. И всичко беше наред. Обаче накрая какво?! Сега всеки ден се наранявам, когато го виждам. Много е гадно, не мога да ти го опиша.

Ти готов ли си, за няколко седмици щастие да си вгорчиш живота в оставащото ти време с класа? (Аз ще кандидатствам, остават ми само няколко месеца. Ще оцелея някак си. )

А колкото до приятеля- ще го загубиш, когато тръгнете...Няма как. После представи си, че след няколко месеца те зареже и този твоя приятел тръгне да я ухажва.

Всъщност и на мене ми остава няколо месеца....след това заминавам за София...ще си пробвам късмета )...после да не се ядосвам за6то не съм се пробвал....пък каквото стане

yeah baby kolko si prava samo

Всъщност и на мене ми остава няколо месеца....след това заминавам за София...ще си пробвам късмета )...после да не се ядосвам за6то не съм се пробвал....пък каквото стане
    Леле и аз ще ходя в София! И аз точно така си казвах! Айде сега ми кажи че си седми клас и си на 14 и ще падна.

Град
    Plovdiv

Леле и аз ще ходя в София! И аз точно така си казвах! Айде сега ми кажи че си седми клас и си на 14 и ще падна.
    Malko po golqm sam

Ееее, аз тъкмо се зарадвах, че съм намерила сродна душа, с която да си говорим. Нищо. Пиши ако стане нещо, че ми е интересно.

най добре поговорете със нея кажи и открито какво мислиш и чувстваш към нея тка ще разбереш даали тя има нещо към теб и дали си струва успех
    .....Love You Forever..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си