- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мойта първа след последната тема :Д
еми кво да ви кажа, който има наблюдения върху мойто присъствие (не особено креативно във форума) ще се сети за коя "последна тема" става дума..
ама с две думи - аз, момиче, обичам, признавам, "само приятели", страдам, искам да си продам компа и да уча езици да не мисля за нея, напускам форума
еми не можах да си продам компа, само тв-то щото ми трябваха спешно пари за колата, пак си мисля за тва момиче, ама вече не е същото... само ми става кофти че някой друг в момента има късмета да я целува, просто защото никога до сега не съм срещал момиче в кото всичко да ми харесва толкова много...
абе уж пак сме си приятели, ама то се знае че няма да го бъде, трудно е да гледаш нещо което искаш, а да не можеш да го имаш!
ще направя последен опит да направя нещо, ако не- здраве да е - то хората са го казали "след автобус и момиче не трябва да се тича- винаги идва друг/а"
кажете нещо сега ако щете или може просто да ме поздравите с отново добре дошъл![]()
амии..ха,добре д0шъл [!]![]()
Надеждата умира последна! УСПЕХ!!!![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Az pro4etoh ''poslednata'' tema i znaeh 4e 6te se varne6kakto kaza sled momi4e i avtobus ne se ti4a
i vse pak ... dobre do6al otnovo
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Браво!!!
Първоначално написано от Say It Right
Здравей,аssd,здравей!... И успех с тва момиче...![]()
Let the beats control your soul...
Мараба!Е, поне си успял да продадеш телевизора, пак е нещо.