Е тва е!!!!Първоначално написано от crazy_didi
![]()
--------------------------------------------------------
Амм не, искам да имам занимаФкаПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
защо всички момчета харесват розовото...аз пък съм фенка на червеното и черното и имам предимно такова...харесвам всякакви дантелки панделки и прозрачни материи... розовото е някак си детско нз...някак си не ми се връзва...има и хубави розови,но моя фаворит е черното с червено...
Най-същественото е невидимо за очите...
Emiiii az nosqq po princip bqlo ,4erno i rozovoПървоначално написано от FunnYboY
dovolni?
![]()
Na men lichno hubavo belio, koeto podchertava aspektite na edno oshte po-hubavo jensko tqlo, moje da bade po-vazbujdashto ot prosto edno golo tqlo.
Vednaj me surprizira edna macka s gotin ten, noseshta cherno belio, v staq s leka svetlina i aromatizirani sve6ti... Unikalno beshe, dori prostata gledka. Bezcenni spomeni...
"za kvo vi e belio nali pada?" abe imaite malko vuobrajenie be hora.su6to mojete da kajete za kvo sa listata na durvetata nali padat i te.belioto e prosto... abe hubavo e dori ida e samo "zanimavka"![]()
e aide sega kajete che chernoto belio ne vi vyzbujda![]()
![]()
![]()
![]()
никой ли няма да каже червени![]()
Аз имам бельо във всички възможни цветове и колекционирам така, че джъст чууз![]()
Без бельо най- се обичаме![]()
егаси, кво всички повтарят, че не ти трябва бельо, щото се сваляло, разбрахме вече, става банално, що пък да го сваляме, може да го резнем с една ножичка бе, може и реверсче да напрайм, сутиена на дупето да сложим, егати хората, нямате ли въображение, може да е с бански, може и да е с водолазен костюм в пустинята, лудница![]()
![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
Ами май за мене е най-добре е да са жълти наполеонки или кюлоти кат на баба ми.И-и-и-и а да кафяво петно айде вие ще се сетите къде![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И без бельо стаа.![]()
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Готини прашчици може и бикини с дантелки ,прекрасно иглеждат в червено,розаво ,бяло и наситено светло зеленоПървоначално написано от 5e5cuTy
Обаче и жартиерите не са за изпускане особенно ако са черни или черни с червени дантели направо страшна комбинация
![]()
4erni pra6ki .. s diamant4eta ili kamy4eta takia beli4ki
Shat a fuckam
rozavo cherno sa mi lubimite![]()
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!
Обожавам хубаво белиоМоже да се каже,че ми е станало нещо като фетиш вече...Имам всякакво,но черното ми е фаворит,заедно с червенко и розовко
Общо взето обичам да има и разните му там финтифлюшки
![]()