.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Не мога да се целувам :S

Ами целувала съм се миналото лято и то бяха 2-3 целувки и сега съм си харесала ендо момче утре ще ходим на татър и ... сигърно ще стане нещо .. ама в никакъв случай не трябва да се излагам щото той е мн сладък и .. ще разправя на всички че не мога да се целувам и нз .. та дайте ми съвети малко кво да прая ..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Pf...i az s1m v s16tata situaciq.... E samo...4e ne to4no taka..ama pak okolo celufka...da ne se izloja...

ем,защо си си харесала клюкар ?!отначало ш ти е странно,ама после ак0 тръгнете да се натискате,ш му хванеш такта и ...а бе мисля,че скоро някой някъде беше пускал коментар,как да се целуваш,или нещу подобно...може да се поровиш и из тия сайтове на glog

абе всеки знае как да се целува....то ти одва от вътре.Притеснението е излишно.А и неможе да станеш супер добра изведнъж трябва практика, но най-важното е да не се паникцосваш защото ще си развалиш хубавия момент

Ами първия път може да не е най-сполучливата целувка, но после ще му хванеш цаката споко
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

ще се научиш, трябва практика
    we give it all.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Daвам частни уроци ако искаш..
    Тоставаотсамосебеси..както написахапогоре...Няма как да те научим.. освен горе-посочения вариант
    The Spark

тя не може да се целува

Какво правите докато сте на пс-то си и убивате време, а печелите ли от това?

pay out 10$ пичовете мн са коректни

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    Цитирай Първоначално написано от vapros
    тя не може да се целува
    кво по дяволите зна4и това?!!!

споко девой4е--> целуването според мен е индивидуално и дори при по опитните е странно да хванат такта не всеки следва6т
    прави каквото прави тои
    и то не е казано 4е тр да се целувате на първа среща
    уф кво ли разбирам аз... ве4е съм стара
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Идва си отвътре спокойно няа смисал за излишни тревоги

Супер фен
    Град
    Панацея
    Помня си 1вата целувка- каката напра0 си навря езика в устата ми и 0т там сичко потръгна
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Нали не ти е първа целувка следователно знаеш че не е страшно...и сложно :P

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Идва си отвътре и щом двамата го искате няма проблем ;Р

kvo ti puka onq ako e klukar vuob6te ne se zanimavai s nego , a za celuvkata ..davai kvo te boli kvo 6te stane da ne ti puka

Ее, ти пък, ся.. Така ти се струва, тва си иодва отвътре.. помня аз като бяхме малки и ние си мислехме така.. Ама да не ти разправям как сме се упражнявали.. леле детска му работа Само кат се сетя и ко, първата целувка ти идва отвътре, еи така, докосвате си устните, после.. правите нещо такова хаха.. ееми, да ся, тва прави.. то не е кой знае какво, вагното е да го искаш, а не да го правиш, щот трябва, спок. те нещата се слуяват сами Няма кво да им мислиш, но не се хващай верно с такива, дет после ще говорят разни неща.. недорасляци, предполагам и за вашта възраст е нормално, но все пак.. Правилният човек се усеща, дори и в тези години, успех в любовта
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Голям фен
    И аз не мога- хайде сега да си основем клуб
    Don't worry, be happy!

zapi6ete me i men men tva mnoo ne mi puka de ama ...to na men ni6to ne mi puka taka 4eee :P

6te si naemem 4asten u4itel i sme gotovi

Ама като не можеш какво..не се целувай Първо никой не може да разбере ако ти не му кажеш..и второ и да не си се целувал не е нужно да се изложиш всичко дависи от теб

Както казаха по-горе то само си идва!Но другото важно нещо е да НЕ пускаш зъбки на първата целувка!А вече ако тръгнете и тн може да го захапваш, ама мн леко и деликатно, а не да му отхапеш езика! Но тва вече е друга бира!Айде успех!

Цитирай Първоначално написано от _DaYa_
    абе всеки знае как да се целува....то ти одва от вътре.Притеснението е излишно.А и неможе да станеш супер добра изведнъж трябва практика, но най-важното е да не се паникцосваш защото ще си развалиш хубавия момент
    nee ne seki znae kvi invalidi e imalo pri men ama s vremeto stvash vse po dobar i po dobar

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    kvo ti puka onq ako e klukar vuob6te ne se zanimavai s nego , a za celuvkata ..davai kvo te boli kvo 6te stane da ne ti puka
    +1

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от :.h0t_bAbE.:
    ем,защо си си харесала клюкар ?!отначало ш ти е странно,ама после ак0 тръгнете да се натискате,ш му хванеш такта и ...а бе мисля,че скоро някой някъде беше пускал коментар,как да се целуваш,или нещу подобно...може да се поровиш и из тия сайтове на glog

Abe za6to si si haresala kliukar ti,be??????????

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Една приятелка мисли да си зарязва гаджето, щото не можел да се целува и й било гадно...

Няма нищо сложно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си