.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    na kolko si godini 4e se spi4a6 za gluposti be?

фо се тревожите бе хора затваряш очи и се оставяш .. па фот стане
    ако наистина те кефи човека .. покажи му колко го харесваш чрез тая целувка..а не колко си добра и тн ..
    споко няма нищо страшно .. кат му дойде времето да се целунете, изобщо няма да се замисляш как се целуваш и тъй подобни глупости

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Една приятелка мисли да си зарязва гаджето, щото не можел да се целува и й било гадно...

И аз си мисля, че няма нищо сложно (не съм се целувала), но не искам да ме зарежат заради това. Вие какво мислите?
    +1 И аз така мисля и аз не съм се целувал и не мисля че е сложно и не е повод за зарязване!

--------------------------------------------------------

Abe ti neshto ne si v red ! Kazvash , che ako ne uspeesh da go celunesh qko , shte razkazva na vsichki ,che ne mojesh da se celuvash .Kuf e smisula da hodish s chovek na , koito nqmash doverie ! Neznam dali shte stane neshto , no ako stane celuvkata shte se poluchi ot samosebe si ! :P

Едва ли ще получиш,задоволителен отговор тук.. по добре даваи както му е реда... отиваш в киното награбвате се пребирате се заедно научила си се да се целуваш бам в леглото щтряс пляс квото правите там и след 9 месеца в родилното а 4нг ... <~~ впрягам те

Nikoi ne se e rodil nauchen,vsichki sme minali po vashiq put,ostavi partiora ti da te vodi i vsichko shte si doide na mqstoto

Ох...всеки може,просто не всеки е опитвал...тва не е някав урок дето може да научиш и аиде готово!Става мн спонтанно и дори не усещаш как вече се kiss

ami vij i as taka si mislix oba4e katy trygne6 da se celuva6 i to ti idfa ot vytre i prosto si znae6 kakFo da napravi6...spoX 6te se spravi6

spox tva ne e fatalno rano ili kusno she se nauchish

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Никва философия няма успокойте се де!

То тва си е направо инстинкт.
    Кажи после какво е станало, че ми стана чак любопитно.
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Em..kak stava..leko dvije6 ezi4eto sledva6 negovite dvijeniq..i taka.. :] lesno e prosto se otposni

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ela da te nau4a xaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си