- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя е най-желаната мома във форума?
ЦвЕтИт0, oth_fenka, egoistic (сори, не е правилно) и Whisskas.![]()
Има много желани според мен.. като се замисля мога да кажа още поне 4![]()
Тая тема я обърнахте на.... Кой на кого ще направи четка.
Идеята беше, хората, които имат предпочитания към нежния пол да си кажат "Аз най-много желая ... понеже е симпатична/хубава (...) и от мненията й във форума съдя, че може да стане нещо бля бля бля.
А то какво стана? Кокошарник и всяка кокошка казва, колко били хубави дружките й.
За дефиницията на мома - всяка дама, която не е встъпила в граждански брак.
Grumpy old madman
колкото и по ясно да го напишешПървоначално написано от Canis_Dirus
няма да стане
кокошката си е кокошка![]()
Щом е такава дефиницията... аз казвам няма такава.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Jaffs unikalno e tova momi4e![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Ако бях лесбийка щях да взема Мим/extreme_/ понеже е приятна,има супер характер,красива е..иии обичам я!![]()
![]()
London Tipton
ти му говориш, то си знае неговото
а иначе има няколко симпатични девойки, броят се на пръсти обаче, другите са много зле
да кажем Уискас, Абсолют, Куул гърл...
Хъмм.... Ако бях хомо или би бих си харесала egoistic, Whisskas, absolut`me и presley`n`sum)
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
ABSOLUT`me![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Presley'n'sum ми допада най - много.
Уискас...РАУРРР(примерно написано:/),кремчето...![]()
То да беше само една...
Тоя пък и тоя не спря да се заяжда..Първоначално написано от bboy_bunker
London Tipton
Първоначално написано от bboy_bunker
Я стига! Сам е ебати сладура и много ще го гушкам, ако ми падне някой ден.Кви сте narrow-minded (по повод темата на пчеличко
)
Собственост на Canis_Dirus
Ох, ма привличам ли те? Аз се чудя защо все се чудиш къде да ме споменеш... За твое съжаление съм обвръзан - поласкан съм иначе![]()
Мацо, следващия път като идваш, свиркай - да се мачкаме![]()
Иначе по темата - предполагам, че най-желани са Уискас, Къдли и Джафс... и не случайно :P
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Само да имам повече време, че обикновено идвам, когато имам изпити!Първоначално написано от Sam90'
Между другото, последният път с куенчи много сериозно се бяхме наканили да ти звъним, но после се запихме и забравихме.
Нооо следващия път..![]()
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от Sam90'
![]()
![]()
дано поне ти разцепва дупенцето качествено
![]()
![]()