.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Тя sexita говорише за "женски" цици ама маняка не схвана

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Ъъъ,като пропусна,че ми беше малко трудно да схвана замисъла,единственото нещо,което ми хрумна е че той е говорил за G-точката най-вероятно,а ти не си успяла да я намериш...
    "Ж" точка при мъжете ?
    Tой може да е 1вият от няшия вид с "ж" точка !
    само да не казвам къде му е
    На девстенната ципа
    П.П.Онзи тема ме уби!!
    офф да и аз тва си викам.Тия мъжете Ж-точки,девствени ципи...сега и цици ще им пораснат
    Ма ние си имаме цици, по-дебелите особено
    офф...добреее,тогава кърма ще ви текне
    А тези които тренираме кво да кажем за циците а ... аз си вадя скромна обиколка 120см .... ама се надявам кърма да не протича
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

хахаха виж че просто иска да те накара да го пипаш още и още ахахахаххахаха и ти му се връзваш хахаха
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Цитирай Първоначално написано от ubuntu

А тези които тренираме кво да кажем за циците а ... аз си вадя скромна обиколка 120см .... ама се надявам кърма да не протича
    еее тези цицки са друго нещо :P

g to4ki b to4ki v to4ki cici ... razgovora proti4a ve4e kam drugi temi a az predlagam tazi tema da se zakliu4i i si4ki 6te badem 6taslivi
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain
    g to4ki b to4ki v to4ki cici ... razgovora proti4a ve4e kam drugi temi a az predlagam tazi tema da se zakliu4i i si4ki 6te badem 6taslivi
    тя за какво беше темата всъщност

Kade bila na priqtelq i tam si ne6to da go pipa tq ... gluposti kakto i da e i nqkoi kaza za g-to4kata a na men ne mi se vqrva 14 godi6ni da znaqt i da ima tova predvid za g to4ka ili b,c,d i t.n. no vse pak stigna se do majki i jenski gardi ot kadeto sledva 4e i majete zeha da puskat mlqko ... abe s edna duma ve4e ne se znae za kakvo se govori nai dobre tazi tema da bade zakliu4ena i sled malko moje da vidim tema majete mogat li da davat mlqko
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Kade bila na priqtelq i tam si ne6to da go pipa tq ... gluposti kakto i da e i nqkoi kaza za g-to4kata a na men ne mi se vqrva 14 godi6ni da znaqt i da ima tova predvid za g to4ka ili b,c,d i t.n. no vse pak stigna se do majki i jenski gardi ot kadeto sledva 4e i majete zeha da puskat mlqko ... abe s edna duma ve4e ne se znae za kakvo se govori nai dobre tazi tema da bade zakliu4ena i sled malko moje da vidim tema majete mogat li da davat mlqko

съгласна съм с тебе

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    EmmMm prosto iska da vkara6 nqkva druga tehnika qvno

Мега фен Аватара на amatorium
    Ъъъ,като пропусна,че ми беше малко трудно да схвана замисъла,единственото нещо,което ми хрумна е че той е говорил за G-точката най-вероятно,а ти не си успяла да я намериш...
    Kva G tochka pri muja, che i n penisa mu!? Kato ne razbirash zashto govorish gluposti. A po penisa kato cqlo ima nqkolko chuvstvitelni mesta. Ako govori za glavichkata ot dolnata i strana v dunoto e mnogo chuvstvitelna tochka.
    Eating isn't cheating - Arnold

Предпожи му да си играете на "топло-студено", тъкмо ще е и забавно. И пипаш навсякъде докато не оцелиш.

Между другото, между тестисите и ануса е много чувствителна точка на мъжете.
    "Sometimes there's so much beauty in the world..."

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    A po penisa kato cqlo ima nqkolko chuvstvitelni mesta. Ako govori za glavichkata ot dolnata i strana v dunoto e mnogo chuvstvitelna tochka.
    Цитирай Първоначално написано от Невротичка

По-скоро говорех за това.

A po penisa kato cqlo ima nqkolko chuvstvitelni mesta. Ako govori za glavichkata ot dolnata i strana v dunoto e mnogo chuvstvitelna tochka.
    Цитирай Първоначално написано от Невротичка

По-скоро говорех за това.
    Oki. Inaache i vutre prostata mu e chuvstvitelna ako burkash s prustcheta v dupeto mu, no edva li v koenktretniq sluchai tova mu e mujkrta taina

Град
    Варна

Oki. Inaache i vutre prostata mu e chuvstvitelna ako burkash s prustcheta v dupeto mu, no edva li v koenktretniq sluchai tova mu e mujkrta taina
    Направо си кажи къде обичаш да те пипат

Oshte ne sum probval da mi stimulirat prostatata prez zadnika

Град
    Варна

Oshte ne sum probval da mi stimulirat prostatata prez zadnika
    What are you waiting for?

Nik4o_Spain
    Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ami hvani go za 6pagata i mu obesni 4e nqma da go pipa6 a iska6 sex nali 13-14 godi6nite taka pravite v bg
    --------------------------------------------------------------------------------

Има нещо вярно такива са тенденциите

Цитирай Първоначално написано от ThE_PrInCeSsS
    da na 14 s1m...no ne s1m ot det na 14 ve4i ssig 50 p1ti sa sa naebali... taa qvno nqma da se otnesete seriozno...mnogo blagodarq na mother...tq prie vsi4ko seriozno...as prosto iskax da popitam...a vie...
    HAhhahaha....ti ot 14-godi6nite koito sa samo 40 pati ebani li? HAhhahaH ooo..ne napravo me ubi...momi4e na 14 si o6te neznae6 dali eb*6 ili ser*6
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си