- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да увеличим обема на спермата !
Въпреки, че жените много се кефят при вида на голямо количество изхвърляна сперма, най-голямата полза е, че при обилно празнене се удължава удоволствието на мъжа. Ясно е, че при по-голям обем изхврляна сперма са необходими по-голям брой контракции, които отнемат повече време. Обикновено, едно изпразване трае от порядъка на 8 секунди, освен ако не се удължи поради по-голямото количество сперма. Това е още една причина, поради която много мъже искат да имат повече сперма за изхвърляне при еякулация. Различните видове ядки (фъстъци, орехи, кашу, лешници е т.н.) съдържат много витамин А и Е и затова са силно препоръчителни като средство за увеличаване обема на спермата. Плакненето на тестисите с хладка или студена вода е друго полезно начинание, защото хладната среда стимулира образуването на нови сперматозоиди. Приемането на достатъчно течност (но не газирани напитки) е също важно условие за създаването на благоприятна среда да образуването на повече семенна течност.
Stiga s taq spermao4evidno e 4e si nameril sait i puska6 tuka ve4e 4-ta tema za tazi sperma ... razbrahme
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Остави го човека да си прави мненияПървоначално написано от Nik4o_Spain
![]()
![]()
Събирай си я!
http://www.pesho.forumi.bg/ -форум ,в който ставате модератор на раздел за вашата любов!
а това да изсипеш 1 чаша сперма примерно в устата на приятелката ти а ? Хубаво ли ще й е![]()
[img][/img]
да. или примерно колкото по-малко сперма, толкова по-малка вероятност да забременееш при някой гаф
аве маняка има някакъв комплекс, вижте му сигнатурата :P
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
има специални хапчета за това между другото
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
хахаха...за мен лично въобще няма значение![]()
От къде го измислихте тва не знам...![]()
Първоначално написано от peshogo
![]()
![]()
![]()
![]()
Това мн ме изкефи
![]()
--------------------------------------------------------
i kfo iska6 da ima "awe ti si kato funtan we da go eba ''![]()
![]()
![]()
spored mene nq zna4enie kolko 6e ti e vajnoto e daima ne6to4e stalo6o![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
Опа има нещо вярно в твоята теория като се натъпча с бадеми и кармелизирани орехови ядки съм като пожарникарски маркуч .... и издържам по дълго време от колкото попринцип....
Ама не мисля че повече количество е яко само правиш мазало ....![]()
с чиста съвест мога да кажа , че "кисненето на топките в ледена вода" не помага ...пробвах.. само дет ми измръзнаха..![]()
У-а-ха-ха-хаПървоначално написано от SilverAngel
![]()
Мне, ама ако мъжа се изхвърл ив устата на жената ще си умре от кеф![]()
BTW - кажете, някоя друга ъехника, че понякога аз изкарвам само една чаена лъжичка
ПС - а сега кой готвач, да знае разликата между кафена, чаена и супена лъжица![]()
+1 и от менПървоначално написано от rUffLes
![]()
![]()
![]()
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be