.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria

Приятелство с бившия

Хорааа помагайте дайте съвет моля ви!!!Не мога да се оправя с този 4овек...Искаше да скъсаме и да си останем фр.Съгласх се..все пак 2 години ходихе.Проблема е 4е като разбере 4е ходя с друг или съм целунала друг по4ва да се цупи и да ме изкарва курва Кат се видим ме целува Помолх го да спре да се цупи и тн да не ме целува,а той ми мълчи и ма нерви.Писна ми да се опитвам да съм фр с него Да го зарежа лi?Какво да правя Дайте съвет...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Ми ко го търпиш...Няма ко да му мислиш според мене

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Щом си го помолила да не те целува и да не се цупи, а той не иска... кажи му че не искаш да се виждате или пък ако се виждате все пак да е много рядко. А ако не искаш просто прекъсни взаимоотношенията си с него и готово :P

как така ш те целува,като си го помолила да не те..?!и аз мисля,че трябва да сведеш общуването си с него до минимум...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    aaaa priqtelstvo s biv6iq .. ybedix se 4e ne stava .. za sajalenie . amaaa takova e jivota prodaljava
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Варна морето сините вълни....
    зарязвай го и толкоз
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    По принцип няма начин след такава връзка да си остане приятелството - то винаги потъва. Затова да ставаш гадже с човек, на когото държиш като на приятел предимно, си е огромен риск, ако нещата не се получат, защото всичко си заминава... А и имаше една песен на Искра Радева и Михаил Белчев - "Добри познати", подходяща е малко за случая. ("Искаш с теб да останем добри познати - как да разбирам това? Длани, които до болка се стапяха сляти, да се здрависват едва? Погледи, дето до дъно се пиеха жадни, леко да се поздравят? Устни, които се пареха безпощадни, дружески да си мълвят? Не, ние не можем да бъдем добри познати..." )
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

И моя ми предложи приятелство. Нищо не му отговорих. Не мисля, че с човек, с когато си имал по-сериозни отношения може да поддържаш нормални приятелски отношения. Най я мразя тази фраза "Може да си останем приятели". За какво ми е фалшиво приятелство?
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Тц... той не може да преодолее чувствата си към теб и си те има за своя собственост.. Не му позволявай това, казваш му: Няма да сме приятели и точка.. По - добре така, поне да разбере, че всичко е дотук, казваш: Виждам, че не може да има приятелство между нас и затова се налага да спрем дотук. Това е.. Не можеш да ме задължиш, забрави ме и си намери друга. Тои трябва да разбере, че наистина тва е краят, ако ти не му го покажеш, няма кой.. Не се наранявайте взаимно, вижда се, че е неразбран.. нямаш друг избор..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Emi to e ochevidno , che trebva go zarejesh !

tui puk e nai tupoto neshto .. nema lo6o da ste frs ama prosto ne staa nema kak .. vse pak predi ste hodili malko ili mnogo kofti e .. a i nz zashto shtom taka reagira si mislq 4e ne si mu bezrazli4na .. p1k te e zarqzal ..hmmm zaebi go .. nima nqmash priqteli 4e si oprqla do priqtelstvoto na bivsh?!..

Спри да се виждаш с него.Кажи му,че живота си е твой,че вече няма правото да ти се бърка.
    offline forever!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако някой ден стане така, че с моя приятел се разделим, не искам и да го виждам. нито случайно, нито в компания, нито нищо. Приятелство след любовта няма!

tegli mu edna maina i da se oprava nali ne ste zaedno kvo iska i toi mai nz a

Хммм...
    Ето как виждам аз нещата...
    ТИ му позволяваш да целуне устните ти при положение,че вече не сте заедно...ТИ не си тази,която е пожелала да се сложи край...следователно все още имаш чувства към него.ТОЙ също ги има,щом си му в главата...2 години са дълъг период.Не може просто изведнъж да се прекрати такава връзка.
    Вижда се,че и двете страни са на една вълна и аз лично не виждам никакъв проблем да сте заедно...отново.
    Какво имаш в предвид под "Да го зарежа ли?" ?Доколкото разбирам вие не сте заедно,за да направиш това.
    Моят свет е да разбереш какво е причинила раздялата...защо той я е поискал.
    "Пътникът ли избира пътя си или пътя избира пътника?"

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Beknex
    Хммм...
    Ето как виждам аз нещата...
    ТИ му позволяваш да целуне устните ти при положение,че вече не сте заедно...ТИ не си тази,която е пожелала да се сложи край...следователно все още имаш чувства към него.ТОЙ също ги има,щом си му в главата...2 години са дълъг период.Не може просто изведнъж да се прекрати такава връзка.
    Вижда се,че и двете страни са на една вълна и аз лично не виждам никакъв проблем да сте заедно...отново.
    Какво имаш в предвид под "Да го зарежа ли?" ?Доколкото разбирам вие не сте заедно,за да направиш това.
    Моят свет е да разбереш какво е причинила раздялата...защо той я е поискал.
    Имам предвид да го зарежа като приятел Въпреки всичко той няма намерение да тръгнем пак макар че ми предлаг6е ма после си променяше мнението и изчезваше

Абе приятелство с бившия - хах смейте се на смешката!! Тва момче явно си мисли че си само негова и му принадлежиш и за тва се цупи,когато си с някой друг,ревнува те и сигурно още те харесва осъзнал е грешката,която е допуснал,когато те е скъсал и сега не иска да си го признае,за да може да излезе големия мъж! Мнението ми е да спрете да се виждате и да подържате някакви взаимоотношения

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Абе приятелство с бившия - хах смейте се на смешката!! Тва момче явно си мисли че си само негова и му принадлежиш и за тва се цупи,когато си с някой друг,ревнува те и сигурно още те харесва осъзнал е грешката,която е допуснал,когато те е скъсал и сега не иска да си го признае,за да може да излезе големия мъж! Мнението ми е да спрете да се виждате и да подържате някакви взаимоотношения
    Според мен това е най-добрто решение ама ми е кофти 4е 2 годин отиват така на вятъра

Цитирай Първоначално написано от Angle_f
    Според мен това е най-добрто решение ама ми е кофти 4е 2 годин отиват така на вятъра
    Хората се променят.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

На теб ти е гадно,че 2 години отиват на вятъра,а помисляла ли си за това,когато той те е скъсал дали си го е мислил това:"Как захвърлям 2 години на вятъра?"

Мега фен Аватара на koalka
    Явно не можете да сте приятели...
    Дори и да няма чувства, все пак в него има нещо останало и ревнува.Не може да има приятелство, ако едната страна не е безразлична.Най-добре му предложи да не се виждате за известно време, докато всичко отмине.Той, най-вероятно ще отрече, че има нещо към теб, обаче, за да иска да те целува, има нещо...

Az si mislq,4e problema e v tva,44e vse o6te ne ti e bezrazli4en,ako be6e do sega da si mu dala gaz

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    aaaa priqtelstvo s biv6iq .. ybedix se 4e ne stava .. za sajalenie . amaaa takova e jivota prodaljava
    да, и аз....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Я заеби тая работа..

Животът е адът описан в Библията!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Az si mislq,4e problema e v tva,44e vse o6te ne ti e bezrazli4en,ako be6e do sega da si mu dala gaz
    Дам така е ходихме 2 год и едва ли някога ще ми е безразличен Днес иска да се видим и аз му казах че сиг няма да мога

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си