- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство с бившия
slu4aite v koito moje6 da ima6 priatelstvo s biv6ia po4ti ne su6testvuvat. Spored men vruzkata ne trqbva da e bila ot nai zdravite i dvamata da ne sa se obi4ali tolkova mnogo za da ima priatelstvo sled razdqlata im! V protiven slu4ai e nevuzmojno! Znam go ot li4en opit biv6oto mi gaje mi be6e i best frd i tva priatelstvo se prevurna v lubov. No nie dokato si bqhme samo best frd be6e nevuzmojno da izdurjim den bez da si zvunnem po tela ili da se vidim nie bqhme tolkova blizki kolkoto ne moje6e da si predstavite i az bez da osuznavam go haresvah vuobrazqvah si 4e go haresvam kato priatel no...okaza se to4no obratnoto toi puk e mnogo otkrit i mi kaza napravo kakvi sa mu 4uvstvata kum men i mi predloji. Edva togava az razbrah 4e go haresvam sled tova izvednuj me obze nqkakuv strah 4e toi me obi4a pove4e otkolkoto az nego {tva stana sled izvesno vreme}No az go revnuvah prekaleno mnogo i na nego mu pisna i me zarqza-tova stana predi 3 meseca. Vse o6te ne moga da go prejivea i vse o6te go obi4am,purvata mi celuvka be6e s nego! Opitahme nqkolko puti da si stanem predi6nite frd no ne stava!Dnes az razbrah 4e toi mi se surdi za ne6to i dori neznam za kakvo samo znam 4e me mrazi ot cqloto si surce i me e narekul "kurva"! Otgovarqiki na temata az vi molq i za pomo6t! Nova sum v tozi sait no vse pak se nadqvam da otkria 4ovek koito da mi pomogne!
Priatelstvoto zavur6va s liubov, no liubovta s priatelstvo-rqdko!!!