.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    София

Не знам какво да мисля...

Здравейте!
    Искам да споделя с вас моята история и да чуя мнението ви...
    Влюбена съм в едно момче вече 1 година и 6 месеца. Много неща се случиха. Той упорито разправяше, че не ме харесва до преди месец..Случайно си чатихме по скайп. Това се случва веднъж на 100 години и то по за пет минути. Този път той се държеше различно..Писахме известно време. После спряхме...По едно време той пак ми се включи и ми предложи да ходим. Първата ми мисъл беше "Ебава се", но въпреки това приех. Стана късно и се наложи да ставам от компа. Влязох в банята. След като излязох видях, че съм получила смс в който тоя ми се извинява, че бил прибързал и т.н. За пореден път ми каза, че много държи на мен и че иска да сме приятели...Но какви приятели сме? В даскало само се подминаваме...Понякога си казваме здрасти от немайкъде... 2-3 седмици по-късно разбрах, че има гадже...Момичето не е от града и до колкото разбирам са тръгнагли защото той искал да се изгъзари, а тя да си забрави бившето гадже...Интересно нали?
    А от друга страна изглежда, че той ме ревнува, защото за колкото момчета кажа, че са ми приятели или са готини и той казва, че ги мрази...А дори не ги познава! Страшно съм объркана... Не знам какво да мисля вече...

Please Help me!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Колкото и ти си наясно с нещата явно и той толкова е наясно

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Само се подминавате в даскало? Някаква друга комуникация освен скайп осъществявате ли... да сте излизали някъде на разходка или на кафе? Трудно ще разбереш какво точно са му намеренията само от писане в скайп, все пак там е много по-лесно да кажеш нещо, отколкото на живо. Като се видите следващия път, може да си поговорите, да си изясните кой кого иска и да се разберете. Успех все пак

spored men toi se strahuwa da ti priznae chuwstwata si.....a shtom ima priqtelka za da se isfuka.... mn tupo ot negowa strana....spored men trqq sednete da si pogoworite no ne w chata....i da izqsnite wsichko ! uspehiiii [/b]
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    omgg tfa mi napomnq na edna sly4ka s mene ... ne6ty takoa poznavame se ot 2 dni toi mi predloji am az mislex 4e b1rzame no i az nz kak .. tr1gnaxme .. eee mai nqma mnou vr1zka s tfoita sly4ka .. ama .. za meene ima sxodstvo .. zapazix si podrobnostite
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Ее, не, ужас.. Еми, малко кретенче ми се вижда, ся И така леко по детски разсъждава.. Но и това не му оправдава тъпото държание.. Еми, зарежи го, няма какво да си хабиш нервите, ако си е все така, няма да се промени... Избери си някой, който наистина те заслужава, не си губи времето.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Razgovor o4i v o4i opravq si4ko
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    Варна морето сините вълни....
    И аз съм на мнение,че разговорът е наложителен
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Град
    Своге
    Просто е дете (няма значение на колко години е) Не му се връзвай и се прави на ударена
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Osven , che si imash rabota s idiot neznam kakvo drugo moga da ti kaja. Ne be seriozno.I az neznam kakfo da te posuvetvam, ama nai-dobre se otkaji.Toi neznae kakfo iska.

abe toq pich znae li kakvo iska izobshto?

Мега фен Аватара на koalka
    Това момче не те харесва!Или не те харесва достатъчно, че да ходите.Нямам представа, но определено се вижда, че той си играе с теб.
    А ти го харесваш бая и имам чувството, че и следващия път да ти предложи пак ще се съгласиш...
    Опитай се да го забравиш, защото ще е по-зле за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си