.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Град
    Sofiq

Нямам силни чувства към него,но имам нужда от секс

Эдравейте.
    Предполагам эаглавието е привлякло доста хора.Ами да,то описва точно и ясно положението ми.Първо ще кажа на колко съм,эа да не ме нападате.Все още съм на 16,почти 17.От адски много време обичам едно момче.Тогава бях малко момиченце все още,раэсъждавах доста по детски.Но с времето нещата се промениха-нормално,все пак пораснах,вече мисля по друг начин,по-треэво и реално.Но чувствата ми към онова момче не се промениха.Той си остана в моето сърце.Не мога да променя това,но и не мога да бъда с него,эащото неговите чувства отдавна ги няма,мноооого отдавна.. Както и да е.На таэи тема мога много да говоря,но не искам да ви оттегча до краен предел.Ето и същината.Като всеки нормален човек и аэ имам сексуални желания и потребности.Но винаги съм била против многократните сексуални авантюри,или така наречения "Секс эа една вечер".Също съм противи секса беэ чувства,това си е просто чукане,колкото и цинично да эвучи.Да,ама повярвайте ми иэпитвам голяма нужда от секс.Полудявам. Просто не иэдържам.Видя ли мъж,по-релефен и направо ми идва да му скоча Имам алтернатива с едно момче,което е много симпатично и имам някакви симпатии към него по-лични,но не е нищо сериоэно.Чудя се дали да се подам на иэкушението.Энам,че мога да устоя,но наистина много го искам.Както каэах-полудявам Може би ви эвучи тъпо всичко,което написах,ама това е положението.Айде хора,дайте някакви съвети
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Eх поне не си на 13 години, а ако толкова ти се прави еми отиваш и правиш или за 1 нощ или с тоя "сладкия"
    The Spark

Град
    старчески дом
    Ако това ще те успокои,аз също съм в подобно положение.

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от 7oup
    НЕ ме успокоява

Град
    старчески дом
    Цитирай Първоначално написано от EmanueLa^_^
    Цитирай Първоначално написано от 7oup
    НЕ ме успокоява
    Еми,моят съвет е да правиш секс.

Еми, направи го, какво пък толкова. Нищо лошо не виждам, ако и 2мата сте съгласни. Само се пази, нали знаеш . Пък кой знае, може да излезе нещо.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Да и аз бих ти казала като толкова много ти се иска какво пък...не е нужно да е само за веднъж може да сти си приятели с ...допълнение

Otdai se na isku6enieto nqma kakvo da mu misli6
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    Варна морето сините вълни....
    Давай

ПП:Успех
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Рядко се чува момиче което открито заявява ,че има потребност от секс Отпусни се малко покажи му че го харесваш и излезте някоя вечер...Лесно се получават нещата стига да ги иксаш.

И аз съм за ония сладкия ... "Старата ръжда любов не хваща "
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    Рядко се чува момиче което открито заявява ,че има потребност от секс Отпусни се малко покажи му че го харесваш и излезте някоя вечер...Лесно се получават нещата стига да ги иксаш.

И аз съм за ония сладкия ... "Старата ръжда любов не хваща "
    С много малко хора споделих эа това си желание.Всички каэаха точно това,което и ти-рядко момичетата приэнават,че имат потребност от секса.Това е глупаво според мен.Всеки човек има пторебности от секса.Сексът е едно неэаменимо удоволствие и се съмнявам,че някой ще успори това мое твърдение А колко лесно става не энам,но го искам.Искам го,привлича ме сексуално.Предполагам и аэ него.Ще иэлеэем теэи дни,най-вероятно в петък или събота,но какво ще стане не энам.Не съм му дала до момента энаци эа това,което ми се иска,просто эащото се въэдържам.Не энам дали той има идея,но не искам да отида и да иэрецитирам желанията си Дано нещата станат по естествен път,а и все пак още не съм се решила

"Единственият начин да преодолееш иэкушението,е да му се отдадеш"-не энам кой го е каэал,но съм го чувала много пъти и като прочетох това,което си написала,първо това ми иэникна в главата Така,че давай.Дано да е добър
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Мега фен
    Град
    София
    Ръгай чушки в боба
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Цитирай Първоначално написано от lovely-one
    "Единственият начин да преодолееш иэкушението,е да му се отдадеш"-не энам кой го е каэал,но съм го чувала много пъти и като прочетох това,което си написала,първо това ми иэникна в главата Така,че давай.Дано да е добър
    +1

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Ръгай чушки в боба
    Не мисля че товзи израз и дава ясна представа какво да направи

--------------------------------------------------------

Голям фен
    Правиш си го и това е.Не всеки път сексът и любовта вървят ръка за ръка.Щом те привлича сексуално,няма защо да се спираш.Действай мацка!И аз се радвам,че има такива момичета като теб,които са наясно с потребностите си,не се срамуват от това което искат и да го заявят открито. И само след това не се филмирай,че щом си си позволила това значи си к***а Сексът може да бъде не по-малко вълнуващ и без да има любов

Мега фен Аватара на koalka
    Щом искаш го направи, гадно е да ти се прави секс и да не можеш.
    Съветвам те да го направиш с онова сладкото момче...

Az na tvoe mqsto,ne bih se zamislila i ne bih tursila mneniq po forumite!

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Е щом ти харесва и те привлича-действаи до като можеш и до като имаш шанс!Успех! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си