.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Strange - идеи

Strange - идеи

Хело
    Абе хора смених гаджето , но имам проблем та да си кажете мненето.
    Момичето е на 15 сичко беше ОК , ходиме от 2 седмици . Тя постоянно спи в най-добрата си приятелка , излизат заедно и почти винаги когато се виждам с нея я води. Заварвал съм ги да се целуват и напоследък ми се струва , че предпочита да е с нея вместо с мен. Постоянно се пипат , гледат , целуват тва ме дразни.

Нормално ли е и дали няма предпочитания към нейния пол ? (think)
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Хохо... да се целуват всмисъл? По устата езици нещо? И аз си имам добра приятелка с която спим заедно, прекарваме си живота заедно, сигурно сме заедно 10 часа в денонощието! Излизаме знаедно, учим заедно... Случвало се е и да се целунем по устата но всичко е приятелско просто При някои момичета е така...
    [img][/img]

Абе тва нормалното целуване за здравей и чао при вас момичетата го приемам . Ама те се натискат зверски и се целуват баш как си требва , е не може тва да не ме подразни .

Ти си луд ако говориш истини зае**ай я лесбийката....
    [img][/img]

Истини говоря , бил съм в нейното училище и там в класа й вс момичета си говорат на мило и после се почва с теб не съм се целувала днес и се минават сички .

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    хахахахахах
    Аз на твое място бих попитал за тройка! Що да не !

--------------------------------------------------------

Град
    Варна морето сините вълни....
    смятай ...еми явно има наклонности или поне й е интересно какво е да си с човек от същия пол
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако има хубава приятелка, значи си късметлия :P

Накарай ги за 3ка докато не те изкарат извън играта, после се умитай, за кво ти е да си тормозиш мозъка с техните непонятни отношения
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Хаххааха , абе хора аз си искам гаджето само за мен не искам да я деля с някой и при това момиче , струва ми се ненормално .

Цитирай Първоначално написано от BaTe_Martoo
    Хаххааха , абе хора аз си искам гаджето само за мен не искам да я деля с някой и при това момиче , струва ми се ненормално .
    Сменяй мадамата тогава

Град
    RuSe
    Навивай се за 3ка! Ихихих много яко (:

Цитирай Първоначално написано от _АнИ_
    Навивай се за 3ка! Ихихих много яко (:
    ша е сипер

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BaTe_Martoo
    Aбе ти си зле можеш да опънеш две на веднъж без да се счита за изневяра.Може и да ги накараш да ти свирят едновременно!
    3ка 3ка 3ка ТОВА Е!!!

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

ми ако държиш точно на нея, вземи един приятел с теб, за да неутрализира нейната приятелка - каквото повикало, такова обадило
    Do you speak Salsa? .......

nai-dobroto koeto mojesh da napravish e da i predlojish troika moje i da te ogreee
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Пък като нещеш 3-ка,а си я искаш цялата за теб,кажии и ,че не ти харесва да се мляска с най -добрата си приятелка.
    http://www.pesho.forumi.bg/ -форум ,в който ставате модератор на раздел за вашата любов!

Мега фен Аватара на amatorium
    Tova sa samo ligotiite na suvremennite momicheta. Mnogo obichat da se mlqskat i da se opipvat. Spored men ima neshto sburkano ama nqma znachenie.
    Eating isn't cheating - Arnold

amatorium spored men e prav :P .. p1k i az kato se zamislq dosta sym opipvala i sa me opipvali momi4eta..mai ne izglejda mn sexy otstrani,p1k i 6to ne popita6 priqtelkata si direktno dali taq neina nai-dobra fr ne q 4uvstva i kato ne6to pove4e ot fr

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Искай тройка... те ще се чукат а ти ще гледаш от страни и ще лъскаш ....
    amatorium го каза много точно !
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Според мен ситуацията се дели ан 2:

1. определено пр-ката ти намеква за тройка и то точно с най-добрата си пр-ка, ама явно ти си ъп и не се досещаш :Р :Д Аз бих се възползвал.. все пак ходите от скоро не си вложил кой зна екаскво,.. Кефи бре мемка му!!! и заради мен го топни и в двете по 1-2 пъти :Р:Р:Р

2. Пр-ката ти определено е БИ, ама със слабост към момичетата..

Ама според мен е 1. Щом ходи с теб и не иска да късате и имате готина връзка засега и си ги прави тия неща.. може да есклонна или пък й се иска 3-ка
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Абе бате не съм аз тъпия. Тя е девствена все още не съм я оправил така , че за никфа 3 не ми намеква. Имам впредвид , че предпочита нейната компания вместо моята , но може би не се изразих точно.
    И въпроса към всички е според вас тва нормално

Еми кви гаждета сте, щом предпочита приятелката си? Това да не е от типа гаджета в детската градина, дето се целуват по бузите...

Ебал си му мамата, като е такава работата нема кво да се вързваш. Дето каза колегата - надали си вложил кой знае кви чувства. Ако ще те разиграва изобщо не и цепи басма

Изобщо не се съобразявай с нея, карай си я както си знаеш. Ако ти се отвори парашута - сцепи и задника от ебане да те запомни.

Ако не - лъскай докато дойде следващата и готово.

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    хахахахахах
    Аз на твое място бих попитал за тройка! Що да не !
    Да е наеби ги на 3-ика (ако са яки) и я зарежи
    Fitness Forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си