- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Иска ми се
Да поспамя малко... така и така модовете отпуснаха края малко.
Ко праите... аз сега ша гледам матрицата... този безбожно тъп филм.
Gledai RAMBO PARVA KRAV mn po dobar film ot matricata v nego rambo sam si shie ranite![]()
Гледал съм рамбо.... не се притесявай... так и така съм киноман.
на мен пък ми се иска да бъда малко повече оптимистка..ама на не става..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Даавам частни уроци по оптимизъм.Първоначално написано от bEbsI
цената по договорка.... и никой да не си мисли за плащане в натура...
Az qm vafli `4aika`![]()
Do sega gledah Voina na svetovete i ostanovih,4e e pulna boza.Ne znam za6to tolkova 6um se vdigna okolo nego edno vreme![]()
[size=7][b][u]fosse cos
q pusni edin uros gratis da vidim dali shte ni zaribish!
Не,благодаря.Първоначално написано от w0sh
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Първоначално написано от Presley`n`Sum
То винаги си е било боза... ама малкото детенце играе добре и ефектите са супер. Затова се гледа и затова се нарича блокбъстър.
То да не е мандра.... аз само на отбрани хора.q pusni edin uros gratis da vidim dali shte ni zaribish!
daite ideq kak da si prikriq sininite pod okoto che sam kato elha cveten
с Фон дютен.Първоначално написано от tan0
nestava dnes Sladkishcheto mi me grimira ama se lichi che e slagano neshto iskam da e po nebrejno ama i da deistva de che sam kat stop zachervenПървоначално написано от w0sh
Da,i e mnogo krasivo momi4enceto.Kato porasne 6te stane golqma madamaПървоначално написано от w0sh
![]()
A urocite vse pak nqmat li nqkfa opredelena cena?Ili samo s pazarluk stava?![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Малко лед.После малко пудра или направо едни очила и това е.А колкото до филма 'Война на световете' - просто е ужасен.Съгласна съм за ефектите и за това,че артистите хубаво си играят ролите.Но ме подразни края.Вместо трагична смърт за всички,те останаха живи.Малко нереален край.Трябваше всички да умрат,защото ако това се случи никой няма да остане жив.Но във филмите винаги има happy endПървоначално написано от tan0
![]()
natupaha li teПървоначално написано от tan0
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
И аз ще гелдам Матрицата ся.... Рамбо 1-4 ги гледах преди 3 дена, тцтц Нео ще мачкааа!! :>
The Spark
В книгата всички извънземни умират по същата причина. Пък и кой би убил Том Круз.Първоначално написано от VampireGirl666
ПазарлъкA urocite vse pak nqmat li nqkfa opredelena cena?Ili samo s pazarluk stava?
natupaha li te[/quote]
ne tochno...taka da se kaje si namerih maistora ama nishto zlopameten sam i ako moje da pitam nqkoi ot vas da ima opit v palejite na avtomobili ili kak da preeba boqta na leka kola,a znaete li kak se rejat gumite shtot s noj nz shte stane li gumata e debela i zatva
С нож се пукат ама не от твърата страна ами до джантата се ръга. Зависи то гумата правиш дупка през 10-15 санта.
a otnosno palej ili kak s kiselina da preeba boqta kakva kiselina da polzvam i ot kade moga da si nabavq?PrimernoПървоначално написано от w0sh
Правиш си молотовка.Първоначално написано от tan0
Ако не знаеш как в нета има безброй описания.
I vsi4ko tova zaradi edin tupanik?Първоначално написано от tan0
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
ако може линк ще съм много благодаренПървоначално написано от w0sh