- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Формула 1
Haide koito gleda F1, da spodeli za koi otbor e, koi pilot mu e favorit...?
I koi mislite 4e 6te spe4eli tozi sezon?![]()
![]()
Az sym momi4e i vypreki tova gledam F1.Moqt favorit e Kimi Raikkonen
Pi6ete
7 точка от правилата!
moderated by Coki
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
Пиша
Любима е майка ти,като и потекът соковете да я оближа и да и вкарам нацистия си к у р в тесната и шундра!
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
класика просто..
''сладко момиче'' с някъв аватар с котенца, което е фенка на формула едно и оф корс - кими райконен !!
на колко си?? 10--11??
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
i az sam momi4e, i az gledam F1, i na men mi e favorit KimitoПървоначално написано от sweet^girl
nadqvam se, 4e pak 6te spe4eli toj, a ne onq Luis4o
mn me e qd, 4e ne gledah dnes off
![]()
Massa
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
eeeeПървоначално написано от NSDAP
![]()
aide pove4e cenzura a??
![]()
XaxaПървоначално написано от ЕPu
ami ne si poznal/a.... na 18 sym pffff ... mi kato ne ste kompetentni po vyprosa, ne pi6ete be, hora!
![]()
![]()
Ха, най-накрая да намеря тема за Формула 1.
И аз съм момиче, на 18 съм и не съм пропуснала нито едно състезание от няколко години насам. Яд ме е, че моят фаворит (Фернандо Алонсо) няма да го бъде тази година, ама здраве да е... има време.
Иначе, ако не за Алонсо, съм за Фелипе Маса
класика просто..
''сладко момиче'' с някъв аватар с котенца, което е фенка на формула едно и оф корс - кими райконен !!
нъли? и аз си мислех същото
Вива АлонсоТая година не е в борбата за титлата , но аз см му голяяма фенка и вярвам в него и се гордея , защото той се бори до последно !!! THAT'S MY CHAMPION!!!
Това обида към Райконен ли беше???Първоначално написано от ЕPu
Супер яко го омаловажи.......
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Симпатизирам на Ярно Трули![]()
гледам формулата доста отдавна ферари са ми любимците,а шуми е легендата на този спорт жалко че прекрати кариерата си може да даде още 1-2 сезона най-доброто от себе си,а и не отива на един велик шампион да се оттегли като 2ри.Сега се радвам на неговия наследник във ферари айс мен -кими
Макларън - Ковалайнен![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
брей тука имало фенове на Формулта-супер![]()
Гледам откакто се помня.Фен съм на Фернандо Алонсо,макар че тази година не е в битката за титлата,която я пожелавам на единия от пилотите на Ферарии в никакъв случай да не отиде при Люис Хамилтън.Най-великия пилот хора е Аертон Сена!!!
А така!Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
![]()
![]()
Откакто Тойота се присъедини към формулата винаги съм била за тях.
Иначе от фаворитите винаги съм мразела ферари независимо кои са пилотите
Хамилтън ме радва че е млад и кадърен
Кретенизмът е здраве
ФЕРАРИ-аз съм за тях а за пилотите може би симпатизирам повече на Маса отклокото на Кими(супер се израдвах миналият сезон,когато стана шампион).Който и да спечели титлата трябва да е от ФЕРАРИ, ако са на 1и 2 мястопри пилотите и на 1 при конструкторите-супер успешен сезон и марката излиза от сянката на пилотските качества на неповторимият и ненадминат Михаел Шумахер и стратега Рос Браун и Жан Тод разбира се.Голям фен съм на Шумахер.
Симпатизирам и на Фетел и на Бурде и Барикело-бивш Ферарист.
Много ме дразни Хамилтън-неговата арогантност,поведението,ко гато не е лидер и качествата му.
Но Ферари са били и ще продължават да бъдаат най-добри,а пилотите им Кими и Маса се надявам да постигнат поне мъничко от успехите на титана Шумахер.
Ферари и само Ферари!
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
WILLIAMS!!!
И разбира се 100% АНТИ-ФЕРАРИ!!!
Миналия път го пое маса, сега райконен изгоря. НЕма такъв кеф!![]()
И кур за селското лайно шумахер!!!
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Az 6te sum malko razli4en az super mn se kefq na otbora torro rosso mn me kefqt treq nz 6to
ONCE UPON A TIME .....
Fen sim na FERRARi a lubimiqt mi pilot e FELIPPE MASSA..!!
Glory,Glory Man United
+1Първоначално написано от behind these nazel eyes
![]()
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
ee ne samo da ne e hamilton. ina4e sym za ferari (nqma zna4enie za koi). KIMI RLZZzzz
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
sweet^girl може ли лично? Както и всички фенове на Кими Районен. Аз съм му голяма фенка, какво от това че съм момиче. Когато го видях за първи път направо откачих. Толкова е красив, страхотен е!!!![]()
![]()
А за Шумахер- баща ми го нарича Мръсен Германец
(не знам защо). Но наистина трабва да призная, че е много добър или поне беше
![]()