zna4i problema e sledniq imam priqtel ot 8 meseca po4ti az sam na 18 toi na 22 mn si go obi4am i si darja na nego vijdame se po4ti vseki den daje za mani4kodarji se super i az si go glezq samo 4e predi 4 dni ne6to v nego ne mi haresva6e i si pogovorihme toi kaza 4e nz kakvo iska 4e ponqkoga iskal da e sam sega trqbvalo da misli za o6te edin 4ovek demek az 4e tova go natovarvalo 4ustval se gadno taka ne mu bilo dobre ina4e mu e hubavo s mene obi4a me i az ne sam napraila ni6to vinata bila v negosam si kaza 4e e glupak 4e imal momi4e me4ta i nz kakvo iska ostavih go da si pomisli na sledva6tiq den si govorihme po telefona olovin a4as pak nqkakvi takiva ne6ta az go popitah iska li da e s mene i dali mu e hubavo i toi kaza da prosto ne6to my lipsvalo-svoboda i kaza po-dobre da se razdelime,az mu kazah da si pomisli hubavo dali naistina iska tova -be6e mn mn zduha po4ti nerazbirah kakvo mi govori po tel i ve4erta kato doide mi zaqvi 4e e re6il 4e iska da e mene i se nadqval tva da mu otmine(az se nadqvam dvoino pove4e)sega pak ne6to ima tiq dni ne sme ostanali dvamata vinagi sme s neg priqteli i se vijdme za po 4as dneska ostanahme i pak si pogovorihme kaza 4e trapkata ve4e q nqmalo pita me dali go use6tam i az mu kazah da no si go obi4am toi sa6to i go kaza a dosega tva e nai-dalgata mu vrazka takava dr ne e imal hoil e s edna 5 meseca i q e vijdal po 1 na sedmica ako se vidqt i ne q e obi4al na men sa6to tva mi e nai-dalgata vrazka molq vi pomognete mi s savet4e pls
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка