абе защо като почна да бягам ии бягам 2,3 мин и почва да ме боли от лявата страна?? ии трябва да спра да почина малко и след това като почна пак така става...има ли начин да избегна това
Tova stava pri hora koito ne trenirat. Kato zapochnesh da tichash redovno shte otshumi. I na mene mi se sluchva.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti ne si li u4il biologiq be ???
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
мдам,с тренировките ще спре.подкарай го с по-бавничко темпо в началото.
абе ако не се лажа това имаше нещо общо с неправилно дишане по време на тичанетотоест тчлото ти не получава достатачно кислород, но с времето опрделено се оправя
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
На мене треньорката ми го обясни, че тфа е щото не си достатъчно разгряла.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
tova stava za6toto ne si sviknala.S postepenni trenirovki 6te svikne6 i nqma da te zabolq tolkova barzo.az li4no treniram leka atletika ve4e 6 god. i pri men ve4e nqma takivo ne6to.prepora4vam ti kato bqga6 da po4va6 po bavno i da ne se natovarva6 tolkova v na4aloto.postpenno uvli4avai tempoto(no da ne e prekaleno barzo) i obikolkite taka 6te svikne6,no nai-dobre se zapi6i da trenira6 nqkakav sport taka 6te ima6 trenior koito 6te ti kazva kakvo da pravi6![]()
Това ляво е черния дроб, който се напъва да прави гликоген, понеже след натоварване взема да го хваща липсата. Подобна болка липсва
а) сериозно тренирани хора
б) хора, които ядат съвсем малко въглехидрати и разчитат на мазнини за енергия.
Grumpy old madman
добреблагодаря на всички
мен преди ме болеше лявото рамо ахах ((((:
abe tova e taka zashtoto na dalaka li na koe mu trqbva krav i kato bqgash malko i ti trq pove4e krav i ima nedostik ab ene6tu takoa be6e![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
И после кой не бил учил биология... о.ОПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Това се получава защото не дишаш правилно (колкото и тъпо да звучи...) Ако при всяко стъпване със десния крак вдишваш а при всяко стъпване с левия издишваш няма да те боли! Трявба да има синхрон (ако мога така да го нарека) м/у тичането и дишането.![]()
ami tova 4e tova stava pri hora,koito ne sa trenirali izob6to ne e vqrno.treniram sedem godini i mi se slu4va(treniram sportna akrobatika imam 6 trenirovki na sedmica)treniorkata mi obqsni 4e tova e poradi pre4inata 4e ne di6a6 dulboko dokato ti4a6 i ako te boli stra6no mn ne trqbva da spira6 a da hodi6.tva ako di6a6 dulboko pomaga