blagodarq na vsi4ki za komentarite ... znam 4e opita mi za samoubistvo makar i dosta po-detski e pritesnil maika mi kakto i drugite neshta , koito napravih osuznavam 4e moje bi za sustoqnieto i v momenta sum vinovna az ... qvno sum prekaleno slaba znam li ne moga da se spravqm sus trudnostite .. no shte se promenq zaradi neq dneska vodih edin dosta dulug razgovor sus bashta mi... makar4e znam 4e absoluitno nishto nqma da se promeni ot durjanieto my .. vse pak sum probvala hilqda puti da my vleq mozuk , no toi edinstvenoto ,koeto pravi e da mi kazva dobre vurvi sega da u4ish ... toi si misli 4e nqmam pravo na glas ... mnogo puti sum karala maika mi da se razvede s nego zashtoto se izmu4va , no tq ne smeeshe zashtoto prosto misli 4e nqma da imame finansovi sredstva .. trqbvashe da buda po nastoqtelna .. no sum tolkova oburkana i zatvorena ne smeq da govorq za 4uvstvata si s nikoi edva gi spodelqm v momenta i go pravq samo zashtoto znam , 4e ne poznavam nikoi ot tuk ... iskam maika mi da e shtasliva v poslednite si meseci jivot tq go zasluja .. pomagam i vuv domakinstvoto i u4a , no znam 4e ne e dostatu4no mama trqbva da se mahne ot bashta mi samo po tozi na4in shte bude spokoina