- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета/Момичета на колко сте правили...
ponqkoga se chudq kak moje da si tolkova typ.Първоначално написано от SWASTICA
Oralnata lubov e perfekten nachin za bezriskovo udovolstvie.
kakvo mislq za oralnata lubov... poprincip sexa e tema N1 v nai-obsajdanite temi na denq s moite pritelkia po-specialno za oralnata lubov vsi4ki sme edinodu6ni! nqma po-dobro
i ot strana na dvata pola
![]()
az ne sum lizal makar 4e 1 put se navih i to4no kato tq se sable4i i mi kaza 4e da liji6 e kato pravine na svirki vednaga se otkazah...
Na edin i toi samo na mene.
Haresva mi i da pravia i da mi praviat.
На осем момчета,и какво мога да мисля,освен че много добре се разбирам орално с другите![]()
SEX NA EKS!
0момичета все още и мисля че е яко !![]()
--------------------------------------------------------
еми лижа приятелката си и доколкото виждам от нейните реакции, не се оплаква![]()
Az sam pravila svirka na edno momche![]()
mi poprincip kato duham trq da go pra s kefi s udovosltfie ina4e ne se polu4ava a sum duhala na 3 i to se gajeta prekalila sum malkoa sum na 16
![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
Bez risk ot zabremenqvane no s risk ot predavane na bolesti.Първоначално написано от Bolt_f
Az samo na edno momche sym duhala i tova e segashnia mi priatel. I kakvo mislq za oralnata lubov? Mmm...haresva mi!
a ti o6te kolko tapanaraski temi 6te napuska6![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
Само на 1 момче. Сегашният ми приятел и ми харесва![]()
Същото! А и да добавя-секс без орална любов за мен не е никакъв секс.......Първоначално написано от slun4ice
Някой да ти говори за секс?Първоначално написано от rUffLes
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Momcheto e na 14 i v edna tema spomena,che ne e pravil sex oshte.Първоначално написано от FOREVAR_ALONE
Kakto sadq po temite mu,dosta ama dosta e zagorql,qko go perat hormonite![]()
Obojavam oralnata liubov i az da pravq i na menneznam kolko sas sqko momi4e pravq i bih q pravil
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Само на едно момче съм правила![]()
>>> House Music <<<
ve4e se 4ydite kvo da pitate az 6te zapazq taina na kolko sam go pravila i saotvetno i te na men no 6te kaja,4e bez tozi tip sex nemoga prosto go obyjavam
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
na 15 sum i sum pravila na 1 momche-segashniq mi priqtel![]()
Ей това е един човек който си признава....Браво брато!!!!Първоначално написано от rUffLes
По темата иначе не съм праил шпакла мисля че мога да правя само ако съм пиян....
Fitness Forever