.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Sofiq

Искам да попитам няколко въпроса...

От толкова много теми в този форум,така и не намерих отговор на няколко въпроса и даже леко се срамувам да питам

1.Какво е лубрикант?
    2.Къде точно е Г-точкта-зад или преди девствената ципа?
    3.Ако е зад,може ли да се достигне без ципата да се къса?
    4.Как е най-правилно да се каже Дже,Ге,Джи,Г-точка?
    5.Имам разлика между оргазма,който получавам от самозадоволяване и този от приятеля ми(девствена съм,той ме оправя с пръстче и езиче) И двата са много хубави,но са различни-това проблем ли е???
    6.Може ли да се забременее,ако си девствен и по някакъв начин сперма попадне отдолу?

Съжалявам за тъпите въпроси

Благодаря ви много предварително,и ако може само да не ми се подигравате.Все пак и вие сте научили от някъде отговорите!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

1.незнам
    2.г точката е зад дествената ципа
    3.не може без да се скъса
    4. спорред мен е наи пражилно г точка
    5.да има от приятеля ти е много по хубав
    6.незнам

Голям фен
    Град
    Констанц
    1. това са тези гелчета, които се използват когато момичето не може да се възбуди достатачно за да е мокра и по лесно да влиза момчето, ако не се лъжа стават и за анален секс . Има такива на durex не може да не си ги виждала . Ако мислиш да ползваш ,май трябваше да са на водна основа за да не повредят кондома.
    2. зад ципатаа е
    3. хъм..ми зависи от ципата ти и колко са дълги пръстите на приятеля ти бих казала тук не съм много сигурна де
    4. ми според мен Ге е най разпространено
    5.ми според мен определено има разлика в самото усещане, но ти трябва да знаеш кое ти харесва повече и не е проблем ,че са различни
    6. ами не знам какъв е шанса спермазоидите попаднал на нея да доплуват до твоите яйцеклетки, но теоретично е възможно да, девствената ципа не предпазва от бременност

П.П прочети си поне урока по биология да опознаеш тялото си и как се правят бебчета
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    1.Какво е лубрикант? - Това е гел, който се ползва за овлажняване, ако ти по естествен начин не можеш да се овлажниш достатъчно. Ползва се предимно при анален секс
    2.Къде точно е Г-точкта - зад или преди девствената ципа? - зад девствената ципа
    3.Ако е зад, може ли да се достигне без ципата да се къса? - да, може, защото по ципата има отвори, които не са малки, за да може, когато си неразположена менстуацията ти да ... изтича..
    4.Как е най-правилно да се каже Дже,Ге,Джи,Г-точка? - мисля, че Джи Точка
    5.Имам разлика между оргазма,който получавам от самозадоволяване и този от приятеля ми(девствена съм,той ме оправя с пръстче и езиче) И двата са много хубави,но са различни-това проблем ли е??? Embarassed - разбира се, че не е проблем, нормално е да се различават, както е нормално, ако пробваш с друго момче, пак да е различен оргазмът, който ще получиш
    6.Може ли да се забременее, ако си девствен и по някакъв начин сперма попадне отдолу? - почти е невъзможно, но.. има 00000,1% шанс

Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Sofiq
    Балгодаря много за отговорите!сега се чувствам по знаеща!

Град
    RuSe
    да,въпросите ти наистина са тъпи. Ако беше малко по-умна (заинтересована) можеше да си направиш труда да разгледаш 2 страници от форума и да разбереш всичко това,за което си питала. . . . Въпрос на желание . . . .

Цитирай Първоначално написано от _АнИ_
    да,въпросите ти наистина са тъпи. Ако беше малко по-умна (заинтересована) можеше да си направиш труда да разгледаш 2 страници от форума и да разбереш всичко това,за което си питала. . . . Въпрос на желание . . . .
    Нали форума е за това.
    А кво да тръгне и да прави секс,без да знае кво прави ли?
    Много добре е направило момичето,че е питало.И това,че пита показва заинтересованост и желание да знае.
    offline forever!

Град
    RuSe
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от _АнИ_
    Нали форума е за това.
    А кво да тръгне и да прави секс,без да знае кво прави ли?
    Много добре е направило момичето,че е питало.И това,че пита показва заинтересованост и желание да знае.
    Ако имаше желание да знае,можеше да погледне предните теми. . . .
    Не е трудно . . . . .въпрос на желание. . . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си