.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от Elberet
    аз съм пила 6-7 месеца Логест но не съм имала проблеми с теглото - нито съм напълнявала нито отслабвала. Даже мисля скоро пак да ги почна противозачатъчните - знам кога ще ми дойде цикълът и хич не ме боли корем и тем подобни
    Boje na men ot protivozachatachni mi se stabilizira cikala,no ne samo tova stana.
    Cikala mi beshe tolkova boleznen,che ne ne mojeh da spq,a samo plakah ot bolki i se samosajelqvah.
    Nqkolko pati se sluchi tolkova da me boli,che chak da povrashtam Takova chudo ne bqh chuvala nikoda dokato ne go izpitah,tolkova da te boli,che da otidesh da povarnesh,ebasi panaira
    ужас горката явно не ти понасят.

Някой пробвал ли е противозачатъчните лепенки?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    аз съм пила 6-7 месеца Логест но не съм имала проблеми с теглото - нито съм напълнявала нито отслабвала. Даже мисля скоро пак да ги почна противозачатъчните - знам кога ще ми дойде цикълът и хич не ме боли корем и тем подобни
    Boje na men ot protivozachatachni mi se stabilizira cikala,no ne samo tova stana.
    Cikala mi beshe tolkova boleznen,che ne ne mojeh da spq,a samo plakah ot bolki i se samosajelqvah.
    Nqkolko pati se sluchi tolkova da me boli,che chak da povrashtam Takova chudo ne bqh chuvala nikoda dokato ne go izpitah,tolkova da te boli,che da otidesh da povarnesh,ebasi panaira
    ужас горката явно не ти понасят.

Някой пробвал ли е противозачатъчните лепенки?
    Za tova mislq da opitam s nqkakvi drugi protivozachatachni,koito da ne debeleq ot tqh i da ne iskam da se samoubivam kogato sam v cikal mislq,che shte namerq pravilnite.
    S pomoshta na genekolog razirase,sama nqma da si predpisha nishto.

hottie
    Guest
    питай го за лепенките

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    питай го за лепенките
    то е същата работа само дето хормоните се приемат чрез кожата, а не като се абсорбират от стомаха. на практика хормонално действато също и като ОК.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    питай го за лепенките
    то е същата работа само дето хормоните се приемат чрез кожата, а не като се абсорбират от стомаха. на практика хормонално действато също и като ОК.
    Да, но има по-малко хормони.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Em shte opitam.
    Skoro shte si idvam v BG i shte otida na genekolog da reshim problema

Zdravei!Piq Diane ve4e 5 meseca,napulnqh s 2 kg,no go svurzvam s hapvaneto po Koleda a ne s tabletkite.Imah su6tite oplakvaniq po vreme na menstryaciq kato teb,stiga6e se i do povru6tane i adski bolki,dori do pla4 predi da zapo4na da piq Diane.Otkriha mi polikistoza na qi4nicite i to s mnogo kisti4ki.I az kato teb pri purvite 2 cikula Diane povru6tah sled 1to hap4e ot nova opakovka.Moq ginekolog mi obqsni, 4e tova e za6toto oragizmut mi o6te ne e sviknal s Diane.Sega ve4e nqmam takiva problemi i kistite mi iz4eznaha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си