- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вярно ли е ....
вярно ли е че когато биеш чекии ти пораствал пениса ?
Точно обратното !!!
как ша е обратно при положение че когато бииш чекии ти се разтягат мусколите и ти порасва пениса поне аз така сам чувал
СТАВА !!! Моя вече е 48 см![]()
а като пиеш боза ти растат гърдите![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Разтягаш мускули...тва да не ти е бицепс, трицепс...Като лъскаш бастуна го стискаш малко или много от което се свива. Тай че не се оптимизирай да лъскаш много като си мислиш че ще ти порасне. Тва може да са ти го казали хора на които им се иска да е така щото са си изтрили сички линии по дланите...
Mdam. Malko. Ako go trenirash dosta go udebelqvash malko.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Всеки мускул който се тренира расте ....
Освен ако не го преумориш... тогава спада.
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
To tova ako beshe vqrno,vsichkite momcheta shtqhte da ste s po 50 santa pishki![]()
Бе не знам,ама ако е вярно си представям какви малки щяха да са ни,ако не биехме!![]()
http://www.pesho.forumi.bg/ -форум ,в който ставате модератор на раздел за вашата любов!
Това са глупости направо.Който си го е помислил май има малка патка и се чуди как да навакса ама сори,нема начин чрез чекии.Това е ген,каквото ти е дадено-това е!Аз съм си доволен.![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от hooliganka89
Много правилно казано мацка![]()
[img][/img]
Ти луд ли си е има хапове хакаш хапове (нещо като анаболи тряя да е нз) и пишката растеПървоначално написано от mikity_sladky
![]()
Fitness Forever
Вярно е да моя затва ми се увива 2 пъти около краката![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
хахаха,50 санта каза....Първоначално написано от SilverAngel
![]()
,50 най-малко,ако знайте колко чекии си правим момчетата,ако ставаше по голяма пишката от това,нямаше да са сантиметри а метри,километри...
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
И после като спреш хаповете ко става ве отворко?Ай моляти се не учи лапетата и не ги занимавай с тия глупости!Първоначално написано от TIMEX
![]()