- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бихте си помислили вие ?
Zna4i situaciqta e slednata mislq 4e sam mn 4uvstvitelen i tva mi sazdava dosta problemi v smisal 4e nemoga si legna s momi4e samo zaradi sex posle mi e adski gadno neudonbo ili pyk da q zaeba posle nqkakvo super gadno mi e (sq nekoi 6a si kajat toq e gei spoko nesam)I mrazq horata koito pravqt takai zabelqzvam obratnata tendenciq 4e momi4etata naranqvat mn pove4e ot kolkoto mom4etata ... E 4akam va6te mneniq po taq temi4ka.
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
жалко че такива като теб вече вече ги няма много , много
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
Mi kakav e problema?Badi takav kakavto iskash da si.
Povecheto momcheta koito ebat i bqgat,s tova se opitvat da izbiqt nqkakvi kompleksi,spored men.
в последно време да.Първоначално написано от !?
Мъжете ли станаха по-мекошави, жените ли се кучкираха...
Не знам.
'ма полигамията върти света.
to vsa6tost tam e problema s edna gospojica na nqkolko pati taka mi varza tenekiq v samisal precakva kazva edno var6i savsem drugo i tova me vbesqva a o6te pove4e se![]()
Vsichko obache se promenq ...Първоначално написано от be_true
Eating isn't cheating - Arnold
не ти разбрах мисълтаПървоначално написано от amatorium
абе май жените и мъжете си размениха местата![]()
Znam darja se kato pi6leme az daje nemoga si poznaq 6tom se stigna do tova da i lepna snim4icata kato avatar narpavet si smetkata mamkamu mn sam iznerven tajen i mi e adski kofti e gasi jalkata istoria sam![]()
^ тоя па, я се стегни
к'ъвто - такъв![]()
Pak ti kazvam az nemog da se poznaq poprincip sam bil s malko momi4eta 6toto mrazeh se podmazvam auu kolko si krasi auu kolko si umna a vsa6tnost e tapa kato kofa iii trqbva6e da pravq tova samo i samo za da q opravq mmmm ne blagodarq az nesam ot horata deto mogat da kajat na 4ernoto bqlo oba4e qvno tova nq momi4etata im haresva da gi lajat posle da gi ebyt i vsi4ko to4no ei tova ne6to me izkarva izvan kontrol![]()
ти си страхотно момче. не виждам къде е проблема![]()
![]()
![]()
![]()
E i ti si gotina ama vaprosa e 4e ti ne si me vijdala... rabotata e mn mn zle
![]()
еваларка ти кибичим, човече
по-скоро като характер имам предвид, не вуншност(все пак не те знам как изглеждаш)
ne sym syglasna , che myjete sa stanali po-mekoshavi naposledyk![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Всичко това показва ,че си човек на място и не си зависим от нагона. Не бъди някой друг .. има достатъчно други хора
![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
по-хубаво от това не бих могла да го напишаПървоначално написано от Roiroi
![]()
Ami, che neshtata se promenqt. Horata sushto. Sega momichetata sa po-inciativni ot predi, sled vreme otnovo shre stanat pasivni. Vsichko e grugovrat. Nqma kakvo da se shashka picha. I toi samiqt shte se promeni s vremeto mnogokratno.Първоначално написано от be_true
![]()
да виж например amatorium той скача на всичко женско![]()
Ае човек виж сега какво ще ти кажа аз. Което и момиче да попиташ ще ти каже че обича да си мил, нежен, добър, искрен и т.н. , обаче не е така(в поголямата част). За жалост трябва да си копеле и да не ти пука много много за момичетата ако искаш да те харесват, а пък ако искаш да си им само "приятел" не се променяй. А пък че си такъв няма лошо.
Е има ме еПървоначално написано от rUffLes
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Hah, gluposti. Az sum seriozen chovek. Samo flirtuvam i se bazikam. Ne lqgam s vsqka sreshtnata. Spodelqm chuvstvata na avtora do nqkude, no ako edna macka e mnogo qka bih legnal s neq samo zaradi ediniq sex. Drug e vuprosa, che v povecheto sluchai ne go pravqПървоначално написано от the_hottie
![]()
Разни хора, разни идеали .... аз се радвам , че си такъв, защото вече са малко момчетата като теб ... а относно дали момчетата или момичетат нараняват повече , да забелязвам такава тенденция, но все пак всеки е уникален и хората са различни .....