.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Момчето просто иска и търси малко внимание от нежната част на форума.

Сега какво...искаш да те оценим ли?
    Ми аз съм на принципа...ако не ме нараниш ти,ще те нараня аз...сорка...

...

Ne prosto rabotata e druga ama mn mn ne mi se govori spoko ne iskam ni6to ot nikogo :P prosto popitah za mnenieto vi slu4iha mi se edni ne6ta deto me promeniha iz korenno i prosto tendenciqta e takava s izvinenie ako ubidq nqkogo 4ALGA-90% KURVI 4e ako ne i po-ve4e ne iskam sajalenie i vnimanie v nikakav slu4ai predoprejdavam !!!
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

...

I nali znaete 4e edno e da kaje6 ne6to savsem savsem razli4no e da go napravi6 i az kazvam mn raboti ama dali mi stiska gi napravq a Nqma zna4enie sorry za tapata tema be6e tapo ot moq strana sajalqvam ...

Не...темата ти не е тъпа.. но живота ни е направил такива...този който е наранен си го изкарва на всичко живо от противоположния пол...
    Пък и аз наистина съм на принципа,че ако ти не ми се качиш на главата,аз ще ти се кача,след което ще те зарежа...

...

Ne ne iskam si go iskarvam na drugi a we i az nz 6to napravih taq tema ama q napravih kvo da se pravi emiii re6enieto e edno 4alga do dupka gaz do zori

takiva mom4eta kato teb ve4e sa malko i tova e mn jalko,za6toto pove4eto zapo4naha da se pravqt na golemi "eba4i"

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от !?
    Ne ne iskam si go iskarvam na drugi a we i az nz 6to napravih taq tema ama q napravih kvo da se pravi emiii re6enieto e edno 4alga do dupka gaz do zori

Ahhhh eto kade e problema pak CHALGATA tq ti pravi psihikata meko6ava s teq ne6ta deto tam se peqt salzi pari koli jeni iznevqri razdqli ..... nqma kakvo da dobavq
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

...

Amii da na teoriq e taka ama na praktika kato ima hora koito da im puskat na takiva est akciite ska4att ama vie est 4e neznaete kakvo vi govorqt zad garbovete posle ama ...

Beznadejna situaciq
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

dykato ima lesni momi4eta za vkarvane v legloto 6te ima i mom4eta da gi ebat i zaebavat tova e moe mnenie
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

aanitogb
    написа:

--------------------------------------------------------------------------------

dykato ima lesni momi4eta za vkarvane v legloto 6te ima i mom4eta da gi ebat i zaebavat tova e moe mnenie
    --------------------------------------------------------------------------------

+1
    Точно така е

...

Ne e 4algata az mrazq 4alga tova ne6to sux na max i az nz kakvo mi pravi psihikata takava iskam da razbera ama nemoga

Според мен това, че жените в последно време нараняват повече е така, защото те самите не искат да бъдат наранени и това се явява защитна реакция. Това, че не можеш да спиш с момиче за 1 нощ е само в твой плюс. Успех!

...

Deistvam kato apsolutno pi6leme ama nemoga da se poznaq sq raziram edno momi4e koeto haresva6 do kade moje da dokara rabotata

da,jenite naranqvat pove4e! kakfoto povikalo-tova se ibadilo. ima mom4eta,kato tebe o4evidno,koito ne go zaslujavat,no drugi samo tova i si prosqt! ne se pritesnqvai,ti si svesten i 6te si nameri6 nqkoq koqto 6te go oceni i nqma da te narani a otnosna tfa za sex-a...nzn..ima momi4eta koito sa suglasni prosto na sex,sled kato i ti ima6 merak,za6to puk i da ne go napravi6. no da pravi6 sex s nqkoq koqto o4akva ne6to pove4e ot sex tfa ve4e si e gadni4ko!
    uspex! i produljavai v su6tiq dux!

...

Mene ne me qt za tova 4e si nqmam momi4e az prosto se otvra6tavam po4vam se gnusq prosto kato znam 4e celiq grad q e minal i se misli za golqmata rabota i umnica vsi4ko stava zaradi 4ALGATAAA ei za tva mn se draznq 6tot v mesto i az da q opana mi ide da i zabiq dva 6amara 6te mi se otrazi 3 pyti po-dobre ot kakavto i da bilo orgazam

Цитирай Първоначално написано от rUffLes
    жалко че такива като теб вече вече ги няма много , много
    verno si e pove4ety mislat samo kak da te iz4ykat i posle te izhvarlqt taka da se kaje
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

...

A be lesno e da se kaje ama samo az si znam kvo mi e prosto NE go pojelavam na nikogo qvno trqq si selqnin prost 4algar za da te uvajavat ina4e drugi izvodi nemoga da si napravq

Re: Какво бихте си помислили вие ?

Zna4i situaciqta e slednata mislq 4e sam mn 4uvstvitelen i tva mi sazdava dosta problemi v smisal 4e nemoga si legna s momi4e samo zaradi sex posle mi e adski gadno neudonbo ili pyk da q zaeba posle nqkakvo super gadno mi e (sq nekoi 6a si kajat toq e gei spoko nesam)I mrazq horata koito pravqt taka i zabelqzvam obratnata tendenciq 4e momi4etata naranqvat mn pove4e ot kolkoto mom4etata ... E 4akam va6te mneniq po taq temi4ka.
    Важното е да не ти пука брат, и да си самоуверен
    Проблема е само, ако си импотентен
    Защото и аз съм бил горе-долу като теб, а сега не искам с малките, ама иначе съм "животно" :P
    Пък и на мен не ми харесва, че повечето мислят само секс, защото аз съм логичен човек, а те са толкова нелогични или поне с размита лохика, или пък прости, което пък не е хубаво да им се казва (може пък да са по-развити и да си правят ерудирания кеф)

ПС - момчето може да не е от софия и да е мислещ човек, което в селски град като СтЗ води до проблема "не съм като другите"
    Спокойно - всички са прости идиоти, а сега не е като едно време, ех едно време - може би сега е времето на най-голямата тъпня

Направи като мен
    1 - бий 30км път по международен път, през лятото 45' на сянка, в 3ч до 4ч, за един час, с много баири и трафик, ако можеш като мен със счупен байк (на новият първите 3 мили му се спука гума)
    ..и после се върни пак за час
    2 - мини 1ким през лепкава кал/пръст - последните 200м ди носих колелото, защото гумите му имаха 7 сната дебел слой кал и не въртяха, да же слезнал, а пък така и тежеше повече
    3 - 15км със задна гума, опираща в "рамките" отзад
    Все едно изминаваш 30км по нагорнище, толкова усилие
    Накрая когато го оправих по един баир, загубих скорост, спях, паднах напред през кормолото, и се прекатурин един път по нагорнището почти 30' градуса наклон

...

Amii da grada mi ne e mn golqm ama ima adski mn svesti hora i dvoino po-ve4e idioti sleqni i 4algari P.S - Kato kaza STZ e za taq mi promqna e vinovno edno momi4e ot toq grad

Голям фен

Amii da grada mi ne e mn golqm ama ima adski mn svesti hora i dvoino po-ve4e idioti sleqni i 4algari P.S - Kato kaza STZ e za taq mi promqna e vinovno edno momi4e ot toq grad
    Свястно момче си,но нещо не разбирам кво намесваш музиката-всичко било заради чалгата... Всичко е до човек,аз например слушам чалга и не се определям като типа момичета,дето казваш,че са те въртяли! Тва няма нищо общо-музиката си е музика,чувствата са си чувства!
    А също и не разбрах от неясните ти разсъждения къв ти е проблема???Дали е,че не можеш да за*беш момиче след секса и затва се чувстваш мекушав, а ти не искаш да си такъв и искаш да станеш "пич" или пък не искаш да се променяш,но ти е тъпо,че си стигнал "дотам "да си сложиш няква на аватар ,а тя те е изиграла???

Ако е с червена коса ще те убия

Просто бъди такъв какъвто си

Супер фен
    ооо пич я не се стряскай бъди такъв какъвто си
    и аз съм така. Не че съм против секса за 1 нощ но до сега не ми се е случвало, когато съм с едно момиче искам да съм с нея и другите не ме интересуват ест. винаги тя може да ме зареже (и ми се е случвало по много гаден начин) и кво кофти ми е доста време, но тогава пък разбираш имаш ли истински приятели който да са до теб в труден момент. На 23 години съм и до сега не съм зарязвал момиче ... винаги те са ме разкарвали (когато съм избрал момиче съм направил своя избор и не го променям ... ) Започнах да правя секс доста късно защото исках момиче с което да се чувстам добре не само в леглото а по принцип. От живота ми до сега съм се научил да не ми пука за мнението на другите, да не ми пука за другите (пука ми само за семейството приятелката ми и най близките ми приятели почти всички за момичета), мога да обичам, но нищо и никого не мразя. Не хабя излишни емоции няма смисъл когато нещо ме дразни или не ми харесва игнорирам го

моят съвет е : бъди какъв то си ако се научиш да не влагаш много емоций по ненужни хора и събития (да не ти пука) животът ти става много по лек поне за мен е така
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си