.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Секс по време на...

Zdravejte! Nova sym vav foroma, no vi 4eta ot dosta vreme, za6toto namiram otgovorite na vsi4kite si vaprosi dori bez da sam gi zadala. Imam si priyatel s kogoto imame seriozna vraska, zaedno sme ot po4ti edna godina, a savsem otskoro pravim sex. Poslednite nyakolko dni oba4e na men mi doide, a toi ne iska da spira da pravim sex, i iska da mi pravi oralna liybov. Pritesnyavam se ot tova koeto moje da se slu4i, poneje na men vse o6te mi te4e kryv otdolu - niakoi ot vas probval li e, i kakvo bi se slu4ilo ako opitame?
    Ако целенасочено се опитам да се проваля и успея, какво съм постигналa - успех или провал?

Град
    Варна
    Ако ползваш тампони и си с идеална хигиена(както трябва д а евскяко моммиче)няма проблем нищо няма да се случи,пък ако не искаш нека почака 1-2 дни да поспре да ти тече...
    SEX NA EKS!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Mi az po vreme na cikal ne sam pravila sex nito sa mi pravili frenska,osven v sluchaite kogato mi e doshlo iznenadvashto.
    Az na tvoe mqsto ne bih pravila nito sex,kamoli frenska lubov po vreme na cikal,no kakto kaza ReNiTy_VArna s tampon i dobra hgiena moje,no vse pak na dali shte ti e mnogo komfortno.

Град
    Варна
    Ако ти е комфортно мовеш още първия ден след като ти дойде да правиш секс,аз лично правя чак на 3-тия защото почти ми е свършило!Нищоняма да ти стане това е доказано
    SEX NA EKS!

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami sexa stava poslednite dni. Ne e problem. No oralnata lubov da ti pravi mu q izbii ot glavata. Gorchi i e gadno.
    Eating isn't cheating - Arnold

hottie
    Guest
    ъъъъ орална не не бих му дала. другото да

Град
    Sofia

Няма какво

Няма какво да се притесняваш щом иска аз лично също си продължавам да правя

Ми аз съм правила секс по време на цикъл, но доколкото знам не би трябвало да се прави. А пък това за оралната любов...става въпрос да ти я прави по време на цикъл ли? Уау тва ще е много гадно, аз не бих позволила ако не съм сигурна, че с хигиената ми всичко е окей...Когато си чистичка, измита тва онва му дай и е хубаво да се използват гелове и лосиони за по-чисто и приятно усещане...
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Секс по време на менструация съм правила.
    Но френска не бих си позволила...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Sex moje no sloji ne6to pod teb 4e posle trudno se pere ... a oralna ne e za predpo4itane posle 6te preli4a na vampir
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Менструалната кръв се пере лесно със студена вода.........що нещо съм прала.....

И без орална любов по време на менструацията. Тази кръв е мизерна. В никакъв случай. 5 дни няма да му стане нищо.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Менструалната кръв се пере лесно със студена вода.........що нещо съм прала.....

И без орална любов по време на менструацията. Тази кръв е мизерна. В никакъв случай. 5 дни няма да му стане нищо.

Neka da e mizerna ne obi4am vkusa na krav v ustata si
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

nakarai go da iz4akai 4 dena kakvo tolkova.po vreme na cikal mogat nai-lesno dase prihvanat bolesti

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Pravia seks po vreme na menstryacia i ne e nepriatno nito za men nito za partniora mi.Oralna liybov ne go ostaviam da mi pravi po princip vupreki 4e se e sly4valo 1-2 puti(est se biah izmila mn dobre predi tova i biah s tampon)...Toi kazva 4e ne my e gadno no na men mi e nekomfortno.

Re: Секс по време на...

az sa6to nego pravq po vreme na cikal za6toto sled tova mi ti4e pove4e pak za frenska e gadno no ako nego- nego barka teb kvo te barka vajnoto e datie dobre
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Мега фен
    Град
    SF
    Правила съм секс по време на менструация, нищо лошо няма да се слу4и. Единствено да омажете 4аршафите, но после перете и нямате проблеми.
    Колкото за оралната.. Аз ли4но ползвам тампони, когато съм неразположена и в такъв слу4ай няма никакъв проблем.

Робинята на Quench

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    и секс съм правил и съм лизал...когато си има тампон няма проблем
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Мега фен Аватара на koalka
    Не е работа да се прави орална любов, ако си неразположена...Спокойно, той няма да иска.Просто му сподели и кажи, че се притесняваш.

Поогледай се ма 1ва или 2ра страница , имаше същатата тема и иимаше много добре оформени отговори които ще са ти полезни !
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Еби се да не ти пука...
    Сори за грубия текст
    Fitness Forever

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emiiiiiiiiiiiiiiiii vij kvo da ti kaja ,za frenska spored men 6e e kofti ,a pyk za sex po-dobre ako e v poslednite dni uspeh

Ne e mnogo priatno da go pravite po vreme na cikul
    Прави го така че да е добре!!!

Лелелеле при такава гледка сиг ша са изповръщам
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    чукайте се ма вече си е извращение лизането по време на ТЕЧНЯ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си