.

Виж резултатите на анкетата: Желаете ли патриархат?

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА! (мъж съм)

18 52,94%
  • НЕ! (мъж съм) (ама не съм много сигурен)

13 38,24%
  • ДА! (жена съм)

3 8,82%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus

Жестоката истина

Както установих от темите за най-желан ерген и мома
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=161098
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=161099

се оказа, че не мъжете имат проблеми с изслуването (респективно четенето), а жените.

какво искам да кажа - няколко пъти ясно и точно посочих, че в темата за "най-желана мома" е желателно да пишат хора със сексуални предпочитания към нежния пол, а там се задръсти от съфорумки, които си правят четки една на друга.

Това отново доказва теорията ми, че жените от дума не разбират, ами баш им трябва бой.

Писна ми от жени, които се оплакват, че не ги слушаме и разбираме. Слушаме ви и ви разбираме, ама вие от блага дума и съчуствие не разбирате. Само корави токати за вас!

Изобщо сте супер сбъркани. Първо се правите на недостъпни, а после "Ама аз толкова го харесвам, пък той не ме иска". Той като те искаше, ти що се прави на принцеса, ма чавко?

Призовавам за патриархат! Законо право ще бъде за всеки мъж да може да удря по 10 шамара дневно на жена си. Неизползваните се пренасят на следващия ден с давност една година!

Man POWER!!!
    Grumpy old madman

Re: Жестоката истина

London Tipton

Мнението ми по темата е, че мъжът трябва си тежи на мястото, без да прекалява със своеволията, разбира се.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Lestat357
    Guest

фън, фън и пак фън

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Както установих от темите за най-желан ерген и мома
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=161098
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=161099

се оказа, че не мъжете имат проблеми с изслуването (респективно четенето), а жените.

какво искам да кажа - няколко пъти ясно и точно посочих, че в темата за "най-желана мома" е желателно да пишат хора със сексуални предпочитания към нежния пол, а там се задръсти от съфорумки, които си правят четки една на друга.....Man POWER!!!
    Когато фактите говорят и боговете мълчат! Да видим сега колко ще се съберем. Кой не скача е червен, кой не скача е червен, кой...то не гласува тук е под чехъл, който не гласува е под чехъл!

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    и акзиц върху гримовете, женските дрехи и прочие стоки, използвани от жени.
    Е тук ни разори! Никакъв акциз. Забрана! Използването на грим - незаконно! Айде за обвързаните жени може да се направи изключение и да им се позволи да носят дрехи.
    Grumpy old madman

Lestat357
    Guest
    и акзиц върху гримовете, женските дрехи и прочие стоки, използвани от жени.
    Е тук ни разори! Никакъв акциз. Забрана! Използването на грим - незаконно! Айде за обвързаните жени може да се направи изключение и да им се позволи да носят дрехи.
    неннене...
    ако има балъци да угаждат на жените си- ДА ПЛАЩАТ, че да се научат какви са плазмодии!!!
    Понякога нещата, обаче сякаш седят по друг начин? Или поне така изглежда. А и всеки си има своите моментни слабости в края на краищата, нали? Дали в случая цената за тях не би била твърде висока? Затова и аз съм за забраната!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Анкетата си е култова.

Мега фен
    Град
    SF

Вий сте луди...
    По темата - да, съгласна съм, 4е мъжът трябва да си е мъж и да си тежи на мястото. Да, съгласна съм, 4е пове4ето жени се правим на луди и ореваваме света след това. Глезим се, лигавим се и не оценявамте това, което мъжете правите за нас.
    Последно, да, съгласна съм, 4е понякога един бой оправя нещата.. това в слу4ай, 4е става въпрос за онези отвратителни мацки, които от друго не разбират и живеят, за да се ка4ват на главата на всеки възможен мъж.

Робинята на Quench

Алооо, къде са жените бе? Радетелките на справедливостта и равноправието на половете. Особено визирам Куул Гърл, но също и муудераторките Коалка, Цветито и тн.
    Обадете се, кажете, че сме комплексари и се опитваме да се докажем пред доказали се жени, или нещо не по-малко феминистко-патетично. Ниа така ще преглътнете да ви правим на по-низшия пол, който сте? Излагате се!

Нима ще оставите няколко мъжки шовинистични прасета да се смеят на ваш гръб? Отвърнете на удара!

Предизвиквам ви на дуел! Свастика ви предизвиква на стрийт файт!
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аз пък съм на мнение, че жените сме създадени да управляваме.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Аз пък съм на мнение, че жените сме създадени да управляваме.
    Разбира се. Вие сте чудесни фамилни мениджъри.
    Това е една многопрофилна професия, която включва:

*Комуникации (между шефа и децата)

*Кетъринг

*Организационен мениджмънт

*Подпомагане на младежта

*Мотивиране на сътрудниците

*Решаване на вътрешнофирмени правни проблеми

Бе с две думи - ръководите едно малко успешно фамилно предприятие.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    kolkoto i komi4na da e tazi tema i neseriozno moga 4esno da vi kaja 4e men me izdrazni .Samiqt fakt 4e majete iskat da si pridadat po golqma tejest e glupav . Ne mislq 4e nqkoi nezdravomisle6t zloben kompleksiran individ moje da me upravlqva .Za6toto pove4eto maje sa takiva nqkak si sa se prieli za pove4e ot kolkoto sa i ako dori malko im naru6i6 blajennoto samolubie 6te napravqt si4ko vazmojno da te sma4kat .Zatova maja nqma pravo da opravlqva v kakuvto i da e slu4ei o6te drevnite hora sa slojili jenite kato po vis6i i sa gi bogotvorqli . Nai pravelno 6te e da ima ravenstvo no pri fakta 4e takova e nevazmojno zna4i nie trqbva da sme na4elo
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Предизвикваш ги на дуел? Защо държиш да превръщаш всяка тема в ебавка...

Не мисля, че трябва да има патриархат. В момента позициите на мъжете и жените са балансирани и в личен и в професионален план. Мисля, че това е едно много задоволително положение. Който умее да командва, го прави. Който не може, е под чехъл.

А и като толкова ви дразнят жените - станете гейове
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

hex_girl, за кои древни хора говориш? Всички напредничави древни цивилизации като Гръцката, Римската, Китайската, Майте, Инките и тн. са се ръководили от мъже и са били с ясно разграничени класови общества с наложено робство и деспотизъм, като жената е стояла по-ниско от мъжа винаги и до управлението са се допускали само мъже. В Рим сенаторки е нямало.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    hex_girl, за кои древни хора говориш? Всички напредничави древни цивилизации като Гръцката, Римската, Китайската, Майте, Инките и тн. са се ръководили от мъже и са били с ясно разграничени класови общества с наложено робство и деспотизъм, като жената е стояла по-ниско от мъжа винаги и до управлението са се допускали само мъже. В Рим сенаторки е нямало.
    govorq za drevnite plemenea za boginqta maika i tn.Samiqt fakt 4e nqkoi nqkoga e re6il 4e majete trqbva da rakovodqt e dosta glupav te po skoro sa slojeni da rakovodqt ne zaradi um ili drugo a zaradi tova 4e sa po silni fizi4eski .Tova e bilo taka v drevnosta i ne malko pati majete sa se izdunvali s tova 4e zimat re6eniqta si kato maje .No v edno moderno ob6tesvo ne mislq 4e silata e rakovoden faktor .Li4no moe mnenie si e 4e majete vinagi sa podtiskali jenite i za da ima tolkova silen kompleks za malocennost kam nas jenite veroqtno ima pri4ina ne misli6 li
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    У нас Си (=
    Ааааабе яяя

Ако ги нямаше жените нямаше да ви има и вас!
    Ако ги нямаше жените щяхте да си умрете от липса на 49583046834 неща.
    Ако ги нямаше жените хората щяха да изчезнат.

К'во прайте вие, че искате такива права?!

Не стига, че жените раждат, вършат почти всичко (всичко)/зависи от хората/ в домакинството, гледат децата, възпитават ги, работят, а с'я заслужавали малко или почти никакви права.

МЪЖЕТЕ съкс!

Който може-управлява. Вие като не можете и фантазирате за патриархат. Еми..съдбЪ, човек.

Lestat357
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hex_girl
    kolkoto i komi4na da e tazi tema i neseriozno moga 4esno da vi kaja 4e men me izdrazni ....
    Не приемай темата чак толкова лично. И за да съм сигурен, че ще бъда разбран правилно: 4ak tolkova lichno. 4esno.

Иначе:

Алооо, къде са жените бе? Радетелките на справедливостта и равноправието на половете. Особено визирам Куул Гърл, но също и муудераторките Коалка, Цветито и тн.
    Обадете се, кажете, че сме комплексари и се опитваме да се докажем пред доказали се жени, или нещо не по-малко феминистко-патетично. Ниа така ще преглътнете да ви правим на по-низшия пол, който сте? Излагате се!

Нима ще оставите няколко мъжки шовинистични прасета да се смеят на ваш гръб? Отвърнете на удара!

Предизвиквам ви на дуел!...
    Почакай още час-два да се върнат от училище първо, да си починат, да си прегледат уроците за утре и после, ако им се чете и решат, че има какво да кажат по темата, може и дуелът да бъде приет. Мхъх. (?)

Hex_girl, това, което говориш, са само предположения и догадки. за тези древни цивилизации не се знае нищо, понеже не са оставили почти никакво културно и историческо наследство. Тоест са били слаби неразвити. Причината жените да се чувстват подтиснати е следната - те са по-слаби физически и психически и логично мъжете доминират. То си е напълно природосъобразно по-силния и по-умния да доминира.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    бля бля
    Никой не е казал, че жените са излишни. Просто са подчинени!
    Grumpy old madman

Хах, все едно като кажа на някого "Стани гей!"и той хоп, ще се надупи
    Не пропагандирам нищо... аз и да го правя, теб това не те засяга особено де. Но тази тема е смешна... изобщо този тип спорове са смешни, а и безцелни - всеки си защитава центъра на гащите и хич не му пука.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Lestat357
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Хах, все едно като кажа на някого "Стани гей!"и той хоп, ще се надупи
    Не пропагандирам нищо... аз и да го правя, теб това не те засяга особено де. Но тази тема е смешна... изобщо този тип спорове са смешни, а и безцелни - всеки си защитава центъра на гащите и хич не му пука.
    То затова опират нещата до обосновка в случая. А, че темата има комичен характер – то е очевадно. Ако е чак толкова несериозна не я чети повече или не пиши в нея, например? Или е важно периодично да ни повтаряш колко несериозна е тя. Между другото не знам на колко години си точно(или май знам 17-18?), но нещата далеч не бих ги нарекъл балансирани и към настоящият момент. Малко повечко real-life experience и ще стане по-ясно кой какво точно е писал тук и защо. Дори и под формата на шега. А и в края на краищата това е раздел “Всичко тийн накуп”, а не “Политика”, нали?

*При все това, "станете гейове"-шегичката лично аз я намирам за крайно неуместна.

Град
    У нас Си (=
    Пффф малко допълнение към мъжа била.

Вие без нас сте ЗАГУБЕНИ, честно.

Все едно да кажеш, че водата е нещо малко, което те подържа жив.

Мега фен
    Град
    SF
    ^
    Щот ние раждаме, как що?

Робинята на Quench

Lestat357
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Пффф малко допълнение към мъжа била.

Вие без нас сте ЗАГУБЕНИ, честно.

Все едно да кажеш, че водата е нещо малко, което те подържа жив.
    Нито малко нито голямо не е според мен, а необходимото допълнение по принцип. Ама чак пък изгубени? Пък и така да беше това с какво променя смислеността и желателната (обоснована вече) идея за Патриархат?

(took part of my w. back lol))

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Няма жена = няма мусака!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си