- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Жестоката истина
Срам го е да си признае, че е под чехъл.
Момче на място ... хахаха.
Grumpy old madman
1 nqmam nikakvo namerenie da pi6a na kirilica prosto za6toto taka sam sviknala 2 ot to4no takiva bolni mozaci kato teb mi e pisnalodori da ima normalni sred vas tr sa mnogo dobre prikriti .Spiram da komentiram po tazi tema za6toto se qdosah a tova ne e dobre za men
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Въх леле ;]Първоначално написано от Canis_Dirus
Какво видяхме до сега.
1. Несвързани неразбираеми и написани на латиница мнение, без нито един препинателен знак. Чудесно просто - доказва лидерски качества и най-вече комуникативни такива!
2. Вечния аргумент "Ама ние раждаме" казан с почти сълзи на очи и разглеждан като алфата и омегата на спора - аргументът на аргументите.
Баланс няма нужда да извличам - то си личи!
Grumpy old madman
Баси, за няколко часа тук стана абсолютната лудница.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
samo deto si4ki se praite na golemite forumni geroi i se veli4aete ama nikoga nebihte zastanali pred edno momi4e i da i go kajete 4e ste po velik
![]()
Шапкарю .....
Първоначално написано от hex_girl
Викаш няма, а? За Канис поне не се съмнявам.. не само, че ще го каже, но и ще е особено убедителен. хъх
Котето на Canis
Loyalty & Submission
i kak podqvolite stigna do tozi velik razmisalnima ste ne6to nakapani 4e da imate pravoto na re6enie
Шапкарю .....
Добре бе, пийпъл (като се обръщам към Канис и останалите от 'нашта партия').. що се хабите да спорите изобщо? Като в единия слу4ай спорите с 4овек, на когото дори не му се раз4ита какво пише, понеже за кирилица не е 4увал, а в другия - с 4овек, който каквото и да му кажеш, пак завърта нещата, за да се стигне в крайна сметка до 'Жените раждаме, зна4и сме по-велики'.. Само си образувате нерви и се кьоравите за тоя що духа...![]()
![]()
Робинята на Quench
Няма лошо.. Аз взех да се дразня и затва така...
![]()
Робинята на Quench
Az naistina nqmam ponqtie ot opravlenski re6eniq nito ot politika ,po skoro iskam da oborq tezata 4e majete sa pove4e ot jenite za6toto nemislq 4e e taka .Emociolnosta naistina e 4erta na slabite no ne zadaljitelno na slabiq pol kakto nari4a6 ti jenite za6toto da si jena tova ne te pravi emocionalna tova si e do 4oveka .Da si muj tova ne te pravi avtomati4no geniqlen opravnik .Prosto iskam da kaja 4e emocalnosta ne e 4erta samo na jenite
Шапкарю .....
ne moga da misllq ne go o4akvai ot men glupavata jena![]()
Шапкарю .....
golqm da porasne6Първоначално написано от exploitedteen
Шапкарю .....
Много си вярвате ми се струва (отнася се за представителите и на двата пола). Успех.
Аз ще хрупам пуканки и ще се забавлявам, докато се плюете.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
kekekeke
another funzord topic? :P
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
феминизъм=идиотизъм!
Или си истинска жена или не си!
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Zalugvaite se mili maje 4e ste veliki no zad vsi4ko stoi jenata dorii da si mislite 4e vie ste veliki ne e taka![]()
Шапкарю .....
dobre 4e stenite sa tvurdi
p.s. za6to nikoe momi4e ne pi6e tva ne e li predatelstvo be![]()
Шапкарю .....
Това са жените - бива ги да си правят комплименти една на друга, но зададе ли се сериозен спор се разбягват!
Grumpy old madman
mai ostanah samo az ama nali znae6 Bori se dokrai !!!!
ama kvot i da kaja se moita teza 6te e vqrna a puk poddrajni4kite izmrqha
![]()
Шапкарю .....
Хубаво,
мен он дъ топ.
Но аджеба колко мъже са останали?
И колко станаха пу*ки?
Аз съм съгласна.
Да властва мъжът.
Проблема е, че сериозни мъже няма.
Но има такива, които си скубят веждите, гласят се, имат повече козметика от жена си.
Забавно, нали?
Но стават все повече и повече.
В глобален мащаб при това.
За какъв патриархат говорим?
Я по-добре матриархат![]()
Откъде знаеш какво ще е?
Живял ли си в подобно общество?
Мене идеята много ме блазни![]()
Напоследък явлението млади, готини и образовани мацки с добре платена работа се наблюдава всеки ден.
А много индивиди от мъжки пол, чакат на тате.
Даже някои жените им ги издържат.
Науката се развива благодарение на мъжете. Мъж го е измислил това за изкувственото забременяване и само мъж може да го приложи върху жена. Айде сметни хубаво дали можете без нас. И второ айде помисли кой начин би ти бил по приятен : да ти ръгнат 5 сперматозоида в путката или един хубав 20 сантиметров чепат....Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Само че това си е някво явление за което сме чували, но така и не сме виждали. Работата е там че винаги липсва едно от тези качества. Или ще са млади, готини и тъпи или млади,грозни и образовани или дърти кукумявки които са по хубави от дъщерите си, но пак не ставатНапоследък явлението млади, готини и образовани мацки с добре платена работа се наблюдава всеки ден.![]()
А сега да помислим колко са дрислите по нашата мила България които правят на проблем пробойната в маникюра им и колко са жените по света които чакат на мъжете си защото те самите са неработоспособни понеже нямат достатъчно акъл и стоят по цял ден пред телевизора, гледат опра и готвят... Доста са нали ?За жена милионер да си чувала ?А много индивиди от мъжки пол, чакат на тате.
Даже някои жените им ги издържат.
Матриархат никога няма да има. Ако за 1 вечер обърнем местата това ще бъде края на света.
Цитирам : "Една жена трябва да е 2 пъти по умна от 1 мъж за да постигне и половината на успехите му" . Парадокса какъв е ? Това е изречено от жена.
Мъже управляват света и мъже решават какво ще се случи с хората по света. Цялата власт се държи от мъже. Жената просто не може да се мери с мъжа по нито един параграф и то се вижда по изказванията тук. Но приемаме че те са от недосъзрели 10-11 годишни момиченца които са се обидили и още не могат да приемат че ще бъдат второстепенния пол в тоя живот. Не можем един без друг ясно е..., но ние винаги сме били главните, винаги имаме последната и тежката дума. Жената е същество за възпроизводство и удовлетворяване на сексуалния нагон и тя само може да допълва мъжа и то в какво ? В неща които можем да вършим (като, пране, готвене, миене, чистене) , но като по висши създания на майката природа сме ви опитомили вие да ги вършите вместо нас. Ние сме ви отнели правото да гласувате и ние сме ви го дали и ние същите пак можем да ви го отнемем. Нали се сещате че мъже го решават това. Има и доста работи в които сме в пъти по - добри от вас, но ме мързи да обяснявам понеже това ще ми отнеме цяла вечер а може и повече. А вас в какво ви бива ? Да се чудите от къде да изсмучите парите на мъжа, да се чукате за парите на мъжа, да се биете и карате по между си за мъжете ( а уж сте големи приятелки ). Знам ви женските номера. Бършите сълзите на приятелките си, а вътрешно се радвате че е скъсала с момчето което харесвате. Само че тея неща ги има само при вас. При едно стабилно (това липсва при вас жените) мъжко приятелство това няма да стане никога ! Айде утре пак се продължава
П.С.Алабалапортокала предизвиква всичко що е от женски пол в тийнпроблем.нет на словесен дуел тук точно в тази тема. Много добра тема браво за автора. Аз не съм за патриархат защото както експлодеттийн ще трябва да ме командват дъртаци, но съм готов да споря кой е по по най. Какво значение има ? Така или иначе мъжа си е водещия пол със или без патриархат.
![]()