.

Виж резултатите на анкетата: Желаете ли патриархат?

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА! (мъж съм)

18 52,94%
  • НЕ! (мъж съм) (ама не съм много сигурен)

13 38,24%
  • ДА! (жена съм)

3 8,82%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80

Hybrid View

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Срам го е да си признае, че е под чехъл.

Момче на място ... хахаха.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    1 nqmam nikakvo namerenie da pi6a na kirilica prosto za6toto taka sam sviknala 2 ot to4no takiva bolni mozaci kato teb mi e pisnalo dori da ima normalni sred vas tr sa mnogo dobre prikriti .Spiram da komentiram po tazi tema za6toto se qdosah a tova ne e dobre za men
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Срам го е да си признае, че е под чехъл.

Момче на място ... хахаха.
    Въх леле ;]

Какво видяхме до сега.
    1. Несвързани неразбираеми и написани на латиница мнение, без нито един препинателен знак. Чудесно просто - доказва лидерски качества и най-вече комуникативни такива!

2. Вечния аргумент "Ама ние раждаме" казан с почти сълзи на очи и разглеждан като алфата и омегата на спора - аргументът на аргументите.

Баланс няма нужда да извличам - то си личи!
    Grumpy old madman

Баси, за няколко часа тук стана абсолютната лудница.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    niderlandia
    samo deto si4ki se praite na golemite forumni geroi i se veli4aete ama nikoga nebihte zastanali pred edno momi4e i da i go kajete 4e ste po velik
    Шапкарю .....

Цитирай Първоначално написано от hex_girl
    samo deto si4ki se praite na golemite forumni geroi i se veli4aete ama nikoga nebihte zastanali pred edno momi4e i da i go kajete 4e ste po velik

Викаш няма, а? За Канис поне не се съмнявам.. не само, че ще го каже, но и ще е особено убедителен. хъх
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    niderlandia
    i kak podqvolite stigna do tozi velik razmisal nima ste ne6to nakapani 4e da imate pravoto na re6enie
    Шапкарю .....

Мега фен
    Град
    SF
    Добре бе, пийпъл (като се обръщам към Канис и останалите от 'нашта партия').. що се хабите да спорите изобщо? Като в единия слу4ай спорите с 4овек, на когото дори не му се раз4ита какво пише, понеже за кирилица не е 4увал, а в другия - с 4овек, който каквото и да му кажеш, пак завърта нещата, за да се стигне в крайна сметка до 'Жените раждаме, зна4и сме по-велики'.. Само си образувате нерви и се кьоравите за тоя що духа...

Робинята на Quench

Мега фен
    Град
    SF
    Няма лошо.. Аз взех да се дразня и затва така...

Робинята на Quench

Град
    niderlandia
    Az naistina nqmam ponqtie ot opravlenski re6eniq nito ot politika ,po skoro iskam da oborq tezata 4e majete sa pove4e ot jenite za6toto nemislq 4e e taka .Emociolnosta naistina e 4erta na slabite no ne zadaljitelno na slabiq pol kakto nari4a6 ti jenite za6toto da si jena tova ne te pravi emocionalna tova si e do 4oveka .Da si muj tova ne te pravi avtomati4no geniqlen opravnik .Prosto iskam da kaja 4e emocalnosta ne e 4erta samo na jenite
    Шапкарю .....

Град
    niderlandia
    ne moga da misllq ne go o4akvai ot men glupavata jena
    Шапкарю .....

Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    не го...

и ни го показа
    golqm da porasne6
    Шапкарю .....

Много си вярвате ми се струва (отнася се за представителите и на двата пола). Успех.

Аз ще хрупам пуканки и ще се забавлявам, докато се плюете.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

kekekeke
    another funzord topic? :P
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

феминизъм=идиотизъм!
    Или си истинска жена или не си!
    2, 9, 10, 11 и 13т. системно

Град
    niderlandia
    Zalugvaite se mili maje 4e ste veliki no zad vsi4ko stoi jenata dorii da si mislite 4e vie ste veliki ne e taka
    Шапкарю .....

Град
    niderlandia
    dobre 4e stenite sa tvurdi
    p.s. za6to nikoe momi4e ne pi6e tva ne e li predatelstvo be
    Шапкарю .....

Това са жените - бива ги да си правят комплименти една на друга, но зададе ли се сериозен спор се разбягват!
    Grumpy old madman

Град
    niderlandia
    mai ostanah samo az ama nali znae6 Bori se dokrai !!!!
    ama kvot i da kaja se moita teza 6te e vqrna a puk poddrajni4kite izmrqha
    Шапкарю .....

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Хубаво,
    мен он дъ топ.

Но аджеба колко мъже са останали?
    И колко станаха пу*ки?

Аз съм съгласна.
    Да властва мъжът.

Проблема е, че сериозни мъже няма.

Но има такива, които си скубят веждите, гласят се, имат повече козметика от жена си.

Забавно, нали?
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Но стават все повече и повече.
    В глобален мащаб при това.

За какъв патриархат говорим?

Я по-добре матриархат

части от мен

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Откъде знаеш какво ще е?
    Живял ли си в подобно общество?

Мене идеята много ме блазни

Напоследък явлението млади, готини и образовани мацки с добре платена работа се наблюдава всеки ден.

А много индивиди от мъжки пол, чакат на тате.
    Даже някои жените им ги издържат.

части от мен

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от hex_girl
    mai ostanah samo az ama nali znae6 Bori se dokrai !!!!
    ama kvot i da kaja se moita teza 6te e vqrna a puk poddrajni4kite izmrqha
    Ти си мъжко момиче.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Ние раждаме... Smile

И сега да не ми излезеш с това, че без вас пък не можем да забременеем. Можем Wink Науката се развива и вече има начин за забременяване без мъж Razz

Ние без вас можем, ама вие...
    Науката се развива благодарение на мъжете. Мъж го е измислил това за изкувственото забременяване и само мъж може да го приложи върху жена. Айде сметни хубаво дали можете без нас. И второ айде помисли кой начин би ти бил по приятен : да ти ръгнат 5 сперматозоида в путката или един хубав 20 сантиметров чепат....

Напоследък явлението млади, готини и образовани мацки с добре платена работа се наблюдава всеки ден.
    Само че това си е някво явление за което сме чували, но така и не сме виждали. Работата е там че винаги липсва едно от тези качества. Или ще са млади, готини и тъпи или млади,грозни и образовани или дърти кукумявки които са по хубави от дъщерите си, но пак не стават

А много индивиди от мъжки пол, чакат на тате.
    Даже някои жените им ги издържат.
    А сега да помислим колко са дрислите по нашата мила България които правят на проблем пробойната в маникюра им и колко са жените по света които чакат на мъжете си защото те самите са неработоспособни понеже нямат достатъчно акъл и стоят по цял ден пред телевизора, гледат опра и готвят... Доста са нали ?За жена милионер да си чувала ?

Матриархат никога няма да има. Ако за 1 вечер обърнем местата това ще бъде края на света.

Цитирам : "Една жена трябва да е 2 пъти по умна от 1 мъж за да постигне и половината на успехите му" . Парадокса какъв е ? Това е изречено от жена.

Мъже управляват света и мъже решават какво ще се случи с хората по света. Цялата власт се държи от мъже. Жената просто не може да се мери с мъжа по нито един параграф и то се вижда по изказванията тук. Но приемаме че те са от недосъзрели 10-11 годишни момиченца които са се обидили и още не могат да приемат че ще бъдат второстепенния пол в тоя живот. Не можем един без друг ясно е..., но ние винаги сме били главните, винаги имаме последната и тежката дума. Жената е същество за възпроизводство и удовлетворяване на сексуалния нагон и тя само може да допълва мъжа и то в какво ? В неща които можем да вършим (като, пране, готвене, миене, чистене) , но като по висши създания на майката природа сме ви опитомили вие да ги вършите вместо нас . Ние сме ви отнели правото да гласувате и ние сме ви го дали и ние същите пак можем да ви го отнемем. Нали се сещате че мъже го решават това. Има и доста работи в които сме в пъти по - добри от вас, но ме мързи да обяснявам понеже това ще ми отнеме цяла вечер а може и повече. А вас в какво ви бива ? Да се чудите от къде да изсмучите парите на мъжа, да се чукате за парите на мъжа, да се биете и карате по между си за мъжете ( а уж сте големи приятелки ). Знам ви женските номера. Бършите сълзите на приятелките си, а вътрешно се радвате че е скъсала с момчето което харесвате. Само че тея неща ги има само при вас. При едно стабилно (това липсва при вас жените) мъжко приятелство това няма да стане никога ! Айде утре пак се продължава

П.С.Алабалапортокала предизвиква всичко що е от женски пол в тийнпроблем.нет на словесен дуел тук точно в тази тема. Много добра тема браво за автора. Аз не съм за патриархат защото както експлодеттийн ще трябва да ме командват дъртаци, но съм готов да споря кой е по по най . Какво значение има ? Така или иначе мъжа си е водещия пол със или без патриархат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си