.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Какво да направя за да се запозная с нея?

Здр. има едно момиче в училище, което ми харесва. Тя е по-малка от мен. Още от първия ден забелязвам, че ме гледа, както и аз нея, но само до там. Като се засечем винаги ме търси с поглед. Въпроса е, че не знам, какво да направя, за да се запозная с нея. А и почти никога не е сама. Мога да и намеря тел., но не мисля, че така е най-удачно.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Emi kakvo tolkova mu mislish,badi po-smel i otidi i kaji,che si zabelqzal kontakt s ochite ot neina strana i bi jelal da se zapoznaesh s neq.

Град
    Лапландия!?
    50 такива теми и всичките почти едно и също :/

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Gothique♫
    ЕЕЕЕЕ бахти тука мн сте мързеливи!!Нещи пречи ли ти да му отговориш??И 100000 да са тия теми всеки има въпроси!!За това се казва теенпроблем!И затова е форум!Вии какво искате да се напишат 100 теми с всички възможни проблеми и никой да не пише ....

--------------------------------------------------------

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Emi kakvo tolkova mu mislish,badi po-smel i otidi i kaji,che si zabelqzal kontakt s ochite ot neina strana i bi jelal da se zapoznaesh s neq.
    +1

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми измисли си да я заговориш за нещо и така...

Shtom si q xaresvash pak i si zablelqzal,che ti sashto ne si i bezrazlichen nqma kakvo da se chudish otidi mojesh da i napravish kompliment i da i kajesh :"Tova e xubav povod da se zapoznaem" i ot tam vsicho ot samo sebe si dano sam ti pomognala

Град
    Лапландия!?
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    ЕЕЕЕЕ бахти тука мн сте мързеливи!!Нещи пречи ли ти да му отговориш??И 100000 да са тия теми всеки има въпроси!!За това се казва теенпроблем!И затова е форум!Вии какво искате да се напишат 100 теми с всички възможни проблеми и никой да не пише ....
    Е мен не е така щото има и търсачка все пак тук не си прав щото малко по-надолу има същата тема

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Е мен не е така щото има и търсачка все пак тук не си прав щото малко по-надолу има същата тема
    Ех мама му с тая търсачка!Аз като си написах 1вата тема тука няях и идея за търсачка!!! И 100 теми да имаше отдолу като моята аз не ги гледах!!!Човека си го интересува личният проблем!!

Град
    Бургас
    Въпреки че не вярвам да е толкова тъп за да не може да се сети кфо да прай явно иска да го чуе от друг!

Не съм видял другата тема. И все пак моля, който има да каже нещо да го каже Въпроса е там, че много рядко е да я видя сама, а да се впусна в запознанства пред приятелите не е много удачно. Все пак, ако намеря удобен момент, кажете какво да и кажа
    Мерси на останалите за отговорите!
    Въпреки че не вярвам да е толкова тъп за да не може да се сети кфо да прай явно иска да го чуе от друг!
    Прав си

Град
    Бургас
    [quote="lamero"]Не съм видял другата тема. И все пак моля, който има да каже нещо да го каже Въпроса е там, че много рядко е да я видя сама, а да се впусна в запознанства пред приятелите не е много удачно. Все пак, ако намеря удобен момент, кажете какво да и кажа
    Мерси на останалите за отговорите![quote]
    Еми може да и намигаш да и правиш намеци!И някой ден като е сама отиваш при нея казваш и нещо мило и се запознавате.Каниш я взимаш и тел/скайп и като излезете действаш! Аре Успех!

Град
    Pays de la Loire
    Абе, не знам дали е така или само на мен ми се струва, но като че ли в такива ситуации иииначе нахаканите пичове изведнъж се превръщат в плахи мишоци... По общи наблюдения, разбира се! А това е ... "частен случай", с който не съм съвсем запозната, така че не бих дала такава оценка. (то не, че е нещо толкова сложно, де)
    Whatever...
    Явно тя няма да поеме инициативата в свои ръце, така че ти трябва да действаш! Смелост, момче, смелост!

Ееех!! Колко са трудни тези взаимоотношения...

Re: Какво да направя за да се запозная с нея?

Цитирай Първоначално написано от lamero
    Здр. има едно момиче в училище, което ми харесва. Тя е по-малка от мен. Още от първия ден забелязвам, че ме гледа, както и аз нея, но само до там. Като се засечем винаги ме търси с поглед. Въпроса е, че не знам, какво да направя, за да се запозная с нея. А и почти никога не е сама. Мога да и намеря тел., но не мисля, че така е най-удачно.
    vij sq priqtel moq savet nz dali pri teb shte podeistva ama probvai ta:
    Stani Idiot gledam che posledno vreme momichetata mn si padat po idioti tai che moje da stane neshto,napravi nqkoq glupost pred neq vkluchi q v atrakciqta i shte se zapoznaete posle moje i cirk da si otvorite

Град
    Бургас

Re: Какво да направя за да се запозная с нея?

Цитирай Първоначално написано от tan0
    Цитирай Първоначално написано от lamero
    vij sq priqtel moq savet nz dali pri teb shte podeistva ama probvai ta:
    Stani Idiot gledam che posledno vreme momichetata mn si padat po idioti tai che moje da stane neshto,napravi nqkoq glupost pred neq vkluchi q v atrakciqta i shte se zapoznaete posle moje i cirk da si otvorite
    Добра идея междодругото!Обаче не трябва да ти пука после като те базикат за глупостта !

Аз до скоро имах същия проблем. Предлагам ти (ако и джамата сте пушачи) да и искаш запалка. Аз така направих близо 10 - 15 дни подред и една сутрин му викам ... "Абе аз всеки ден ти хабя гаста,а даже не се познаваме..." и т.н. Айде братле КЪСМЕТ!!!
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си