.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

незнам какво иска

hi na vsi4ko
    dnes edin priqtel mi prati sms kak sam i kak mi e skaipa 4e ne6to ne mojel da me nameri a az bqh go blokirala
    i az go deblokirah i sled tva si pisahme 5-610 min i se razbrahme da se viidm
    vidqhme se i sega se pribiram ot sre6tata
    toi iska6e da me celune opitva6e se da e blizo do men po sqkakyf na4in
    da se vyrna malko nazad .. toi predi e pravil taka smisal ot iznevidelica kakto dnes mi se obajda ai da se vidim vijdame se i sled tva iska da me celuva gu6ka me hva6ta mi rykata i tn
    prosto neznam kakvo celi s tova
    i za6to me celuva kato na dr den ne mi se obajda
    i az go bqh blokirala to4no zardi tova bqhme se skaralai malko D

ps;TOI E 2 GOD po malyk ot men

На колко сте ти и той? То че те харесва и иска да е с теб - вижда се.. Но факта, че не те търси после, сигурно си пада малко задръстен (под това имам предвид, че не го бива по тая част с момичетата много, явно.. и не знае как да се отнася..) Може би очаква и ти да направиш някаква крачка, айде де Ако и ти го харесваш, какъв е проблема, действай, вместо да го блокираш, понеже не те търсел, вземи и ти му се обади.. Какави са тия работи не е честно така Той иска да види дали и ти го харесваш, ми айде, бори се за любовта ви Той е направил достатъчно, покажи му и ти и успех.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    Варна морето сините вълни....
    и аз съм на същото мнение
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

abe toq pich osaznat li e na kolko e toi na 11 li?a ti na 13 ili ?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Момичето би трябвало да е мой набор.. съдейки по ника... ама на акъл нищо общо просто... ми питай го бе дете.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Звънни му ти на другия ден ..като не ти се чака той да ти звънне

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Момчето би трябвало да е мой набор.. съдейки по ника... ама на акъл нищо общо просто... ми питай го бе дете.
    abe kvo da go pita to edin chovek kato e neosaznat kvoto i da pravish ne stava nali i az sam si imal rabota s takiva momicheta kak taka moje edno 18 godishno momiche da neznae kakvo iska sashtoto e

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Загорял е , иска нещо ама ти не му пускаш и той се отказва..ама това е само един вариант де, може да не е така
    The Spark

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами може би спира да те търси понеже ти го отблъскваш, а после си мисли че този път ще му се отвори шанса и опитва пак ... Ти искаш ли да бъдеш с този човек, като изключим това че е 2 години по-малък ... ?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Sliven
    Aми сигурно си мисли, че ти не искаш и за тва не ти се обажда...нз
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

sledva6tiq put kat izlezete i toi trugne da te celuva ti ne se otdrupvai...mislq 4e na sledva6tiq den sus sig 6te ti se obadi

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Мъже..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на koalka
    Ми, както казваш - приятели сте.По-добре поговори с него.Според мен иска да стане нещо повече.Ако те смяташе само за приятелка нямаше да прави такива жестове...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    На колко сте ти и той? То че те харесва и иска да е с теб - вижда се.. Но факта, че не те търси после, сигурно си пада малко задръстен (под това имам предвид, че не го бива по тая част с момичетата много, явно.. и не знае как да се отнася..) Може би очаква и ти да направиш някаква крачка, айде де Ако и ти го харесваш, какъв е проблема, действай, вместо да го блокираш, понеже не те търсел, вземи и ти му се обади.. Какави са тия работи не е честно така Той иска да види дали и ти го харесваш, ми айде, бори се за любовта ви Той е направил достатъчно, покажи му и ти и успех.
    +1 Ей това е най-точното мнение!!!

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Мъже..

Мъже..

Ne ne ne .... deca ne maje
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Загорял е , иска нещо ама ти не му пускаш и той се отказва..ама това е само един вариант де, може да не е така
    мн ясно.

Искал е само да ти се натресе сигърно е искал да прави с**с с тебе и да те зареже... Имам един приятел който е същия тип

Мъже..
    +1 ako moje da go narechem muj!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си