- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам какво иска
hi na vsi4ko
dnes edin priqtel mi prati sms kak sam i kak mi e skaipa 4e ne6to ne mojel da me nameri a az bqh go blokirala![]()
i az go deblokirah i sled tva si pisahme 5-610 min i se razbrahme da se viidm
vidqhme se i sega se pribiram ot sre6tata
toi iska6e da me celune opitva6e se da e blizo do men po sqkakyf na4in
da se vyrna malko nazad .. toi predi e pravil taka smisal ot iznevidelica kakto dnes mi se obajda ai da se vidim vijdame se i sled tva iska da me celuva gu6ka me hva6ta mi rykata i tn
prosto neznam kakvo celi s tova
i za6to me celuva kato na dr den ne mi se obajda![]()
![]()
i az go bqh blokirala to4no zardi tova bqhme se skaralai malkoD
ps;TOI E 2 GOD po malyk ot men![]()
На колко сте ти и той? То че те харесва и иска да е с теб - вижда се.. Но факта, че не те търси после, сигурно си пада малко задръстен (под това имам предвид, че не го бива по тая част с момичетата много, явно.. и не знае как да се отнася..) Може би очаква и ти да направиш някаква крачка, айде деАко и ти го харесваш, какъв е проблема, действай, вместо да го блокираш, понеже не те търсел, вземи и ти му се обади.. Какави са тия работи
не е честно така
Той иска да види дали и ти го харесваш, ми айде, бори се за любовта ви
Той е направил достатъчно, покажи му и ти и успех.
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
и аз съм на същото мнение![]()
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
abe toq pich osaznat li e na kolko e toi na 11 li?a ti na 13 ili ?
Момичето би трябвало да е мой набор.. съдейки по ника... ама на акъл нищо общо просто... ми питай го бе дете.
abe kvo da go pita to edin chovek kato e neosaznat kvoto i da pravish ne stava nali i az sam si imal rabota s takiva momicheta kak taka moje edno 18 godishno momiche da neznae kakvo iska sashtoto eПървоначално написано от w0sh
Загорял е , иска нещо ама ти не му пускаш и той се отказва..ама това е само един вариант де, може да не е така![]()
![]()
The Spark
Ами може би спира да те търси понеже ти го отблъскваш, а после си мисли че този път ще му се отвори шанса и опитва пак ... Ти искаш ли да бъдеш с този човек, като изключим това че е 2 години по-малък ... ?
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Aми сигурно си мисли, че ти не искаш и за тва не ти се обажда...нз![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
sledva6tiq put kat izlezete i toi trugne da te celuva ti ne se otdrupvai...mislq 4e na sledva6tiq den sus sig 6te ti se obadi![]()
Ми, както казваш - приятели сте.По-добре поговори с него.Според мен иска да стане нещо повече.Ако те смяташе само за приятелка нямаше да прави такива жестове...
+1 Ей това е най-точното мнение!!!Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от MiMcHeToOo
Ne ne ne .... deca ne maje![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
мн ясно.Първоначално написано от 5StaR
![]()
Искал е само да ти се натресе сигърно е искал да прави с**с с тебе и да те зареже... Имам един приятел който е същия тип![]()