- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кратки връзки
Когато спреш да търсиш тогава намираш![]()
ем има ги всякакви,не мога да кажа че не можеш да си намериш серизна/ен прител/ка , защото всички хора са различни и по характер и т.н. .. и ги има всякакви,има много серьозно хора които познавам,все със дълги връзки,но има и такива които си падат по по-кратките,или не могат да издържат дълго време .. незнам зависи от много неща .
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Повечето сякаш предпочитат краткотрайните връзки, може би един вид да опитат от всичко.Но така, като скачат от гадже на гадже, може наистина да пропуснат нещо, което си струва...
Аз лично си предпочитам да съм си задълго само с 1 човек, ако съм щастлива с него и мога да си прекарвам добре времето. Вярно, 1 човек не може да съчетае 10 различни характера, които да сменя, за да не ми доскучае, но пък аз съм се влюбила в неговия, не в някой чужд, нали?![]()
Като цяло си имам хипарско вярване за т. нар. "приятелство между мъжа и жената в една връзка".А това приятелство трудно ще се зароди за 1-2 седмици време, за което си с даден човек, а после го зарязваш...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
всичко си зависи от човека според мен..някои предпочитат кратките флиртове ..връзки ако искате ги наречете.,а други когато решат,че са с един човек -до край са с него![]()