.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Голям фен
    Град
    In my broken heart...

На купона: като кучка или не точно?

Така.. поканиха ме на един купон... в дискотека, а аз досега не съм ходила на такъв и нямам идея:
    1. Как да се облека.
    2. Как да се държа.
    3. Колко и какво да пия.

И още сума ти работи и ..... моля помогнете ми.. като кучка ли да се направя или в моя стил който клони леееко към емо?...

Карай си каквато си самата ти !

Град
    русе
    Абе момиче добре ли си?

Отиваш каквато си..който те хареса - супер,който не - не.
    Какво те бърка..отиваш самата себе си и толкова..

До сега би трябвало да те познават какъв ти е стила, поведение и тем подобни......за какво тогава ти трябва да се правиш на някаква каквато не си ??

Оф а пък стила "кучка" както го наричаш................повдига ми се..
    Момиче съм

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Обличаш се не като кучка,ами като курва,напиваш се като казак и ходиш да духаш на някой в кенефа.....това ли очакваш да ти кажем?

^Не прави нищо от това по-горе!!

Re: На купона: като кучка или не точно?

Цитирай Първоначално написано от didivid
    Така.. поканиха ме на един купон... в дискотека, а аз досега не съм ходила на такъв и нямам идея:
    1. Как да се облека.
    2. Как да се държа.
    3. Колко и какво да пия.

И още сума ти работи и ..... моля помогнете ми.. като кучка ли да се направя или в моя стил който клони леееко към емо?...
    Slagash kojen 4eren pantalon s nqkoe izkrqshto gornishte - da si pasvat ...
    (Vtoriq i tretiq vypros zavisqt edin ot drug )
    Pii vodka ama vnimavai ... birata nqkak ne prilqga na momi4eta . Loshoto na vodkata e che xvashta sys zakysnenie i ako ne si opiten piq4 nqma da se useti6 ... I togava Dyrjanieto ti nqma da zavisi mnogo ot syznanieto ti ... Uprajnqvai giubeci , shtot dyrvenite ne gi haresvame
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Ми ти на ква искаш да се правиш Боже.... Като кучка ли да се държиш ? Лелее Ти на някакъв тъкъв купон ли отиваш пълен с кучки и тии гледаш да си една от тях зада те харесат другитее ЛЕЛЕЛЕ

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    Ми ти на ква искаш да се правиш Боже.... Като кучка ли да се държиш ? Лелее Ти на някакъв тъкъв купон ли отиваш пълен с кучки и тии гледаш да си една от тях зада те харесат другитее ЛЕЛЕЛЕ
    Ами всъщност 99% от присъстващите са кучки.. т.е. всичките са някфи такива нафукани и носовете им са във висините!
    А аз нз кфо да праа, ако съм себе се ще се откроявам много и настина... Аз не сиакм да съм кучка.. мразя кучките...но...

Град
    Veliko Tarnovo
    Според мен където и с когото и да си, трябва да си самата себе си.Чарът ти е точно в това да си раэлична и уникална по своему.Пък и кучките само женкарите ги харесват.Така че бъди себе си и успех
    EvEn HeAvEn Is HeLL WiThOuT U :PpP~

Стреми се към звездите! И да не ги достигнеш, поне ще се научиш да летиш!

oble4i neshto koeto e obi4aino za teb i v sushtoto vreme udobno! spored men ne prekalqvai s pieneto.. (ot li4en opit znam ) .. druj si se kakto si se durjish vinagi i si4ko 6e e super

Град
    Варна морето сините вълни....
    Zashto vsichki iskate da budete ednakvi?OK te sa si kurvite ili kuchkite ....No navsqkude ima takiva .Budi razlichna!Stremise da se otlichavash ot drugite!Ima edin laf "Budi sebe si.Ima dostatuchno drigi hora"

P.P
    Priqtno izkarvane na kuponcheto

Оле..оле..оле..тотално ме разби,затри всичко детско в мен...унищожи ме...направи ме недостойна за бъдещето...хаха...сега сериозно....Мила,толкова ли ти е непонятно и странно да ходиш по подобни места? Няма нищо необикновено и кой-знае какво в това. Обличаш нещо готинко,стига на теб да ти харесва,стилничко и секси,не прекалено разголено,нека има предизвикателство и си прави кефа. Няма да имаш време да му мислиш как да се държиш,избухвай си и тва е. Не е нещо особено!

Като курва много ясно ...
    хем момчетата ще те харесат,хем момичетата ще ти завиждат ...

Град
    in your sweet dreams
    хЪхЪхЪ ебаси въпроса "като кучка ли да се държа" такива като тебе са СМЕШНИИИИИИИИ направо не мога да повярвам ... приятелки са те викнали на дискотека - т.е. КУПОН и ти решаваш да се обличаш и да се държиш като КУЧКА ако искаш да се държиш като КУЧКА - хвани си едно момченце и го заведи в кенефа да му прайш свирки ! после го помоли да разказва на целия град че си КУЧКА или по точно КУРВА на 12-13 годинки ... аре моля те скрий се че такива като теб не мога да понасям
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Като курва много ясно ...
    хем момчетата ще те харесат,хем момичетата ще ти завиждат ...
    хахах точно...
    не бе сериозно, колкото и банално да звучи, "бъди себе си"
    we give it all.

Град
    Враца
    ах тъпа путко
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Нз какво имате против курвите и кучките... на мен ми допадат най вече като пийнат малко
    The Spark

Град
    русе
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Нз какво имате против курвите и кучките... на мен ми допадат най вече като пийнат малко

нали?щото вече през проблем ще се съгласят да си легнат с тебе и да ти правят кръгчета с червило..пхах..

хах, облечи се нормално, не пий много, не се дръж като "кучка"

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Много благодаря на всички ви за съветите! Прави сте като казвате, че трябва да съм себе си! Наитина не биваше да мисля, че бъдейки кучка, ще пожъна някакъв успех!

Град
    shumen
    Много благодаря на всички ви за съветите! Прави сте като казвате, че трябва да съм себе си! Наитина не биваше да мисля, че бъдейки кучка, ще пожъна някакъв успех!
    interesno mi e ti kakvo to4no razbira6 pod ku4ka?!!!?!?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Апф ... като кучка лиии ?! ... чудя се изобщо как си си го помислила ... Това да се правиш на кучка ще е изключително тъпо от твоя страна ... бъди просто каквато си,както и другите бяха казвали ако те харесат-супер,ако не-не те ебе! :P Все пак ти какво мислиш че като се направиш на курва ще те имат за нещо повече от другите ... курви или кучки както казваш ти дал Господ! Ако се направиш на кучка ще бъдеш просто поредната такава и всички ще искат да те ...... и на теб това харесва ли ти !?!?! ... по-добре бъди каквато си,така ще покажеш на хората че си различна и си самата себе си,пък и все някой ще те хареса!
    ``КазФът кУчка съм биЛа...тъпА съм биЛа...наГла съм биЛа...поВъРхностнА съм била...казВат кф0 ли нЕ,ама иСтината е еднаа...койтУ убиЖда завижда ``

o,boje moi!!!ti moje6 li iob6to da misli6 i razsajdava6,abe.....!oble4i se malko p specialno,noo...KU4KA(jensko sa6testvo,koeto nemoje da govori i e pod nivoto na 4oveka )!

Re: На купона: като кучка или не точно?

1. Как да се облека.
    2. Как да се държа.
    3. Колко и какво да пия.

духай на поечето и то гарантирам че ще харесат

Закво питаш дръж се естествено ... облечи се както ти е удобно и както се харесваш а па ако искаш сложи късата пола курвенския грим с разголено деколте па може да има изненади след 9 месеца ще видим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си