- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кола маска в областа на бикините?
Най-добре отивай на козметик набързо да ти ги махне с кола маска, за 10мин си готова![]()
Ами най-бързо става с самобръсначката, но най-неефективно!С епилатор боли най-много-но за него не коментирам-не съм пробвала.Според мен най-ефективно е с кола маската, но не и най-бързо!Но все пак-трай бабо за хубост!Първоначално написано от varnen4e
Ами ето и как най-правилно да използваш кола маската:Първоначално написано от a_n_i_t_y941001
Кола маска по-подробно обяснение:
Процедурата е следната:
отваряш тубичката- сложи чаша вода да се стопли и постави маската на водна баня, така няма да я претоплиш, а и ще я поддържаш повече време топла, идеята е, че въпреки, че е студена по определение, тази кола маска се нанася по лесно и по на тънък слой, когато е притоплена, но се пази да не я претоплиш, защото направо може да ти свали кожата!
нанасяш малко количество от течната кола маска върху малък участък по посока на растежа на косъма, като гледаш да е равномерен и не особено дебел пластът!
ленти от стар чаршаф /така става най-добре/, може и от стара тениска, прилепваш върху намазаното вече място и дърпаш рязко в посока обратна на растежа на косъма!
когато преключиш с кола маската остатъците от кола маската премахни като просто се измиеш с топла вода и след като се измиеш се намажи с някакво успокояващо кремче-за да ти се махне зачервяването.
много е важно търпението и постоянството! След няколко епилирания по този начин сама ще забележиш изтънелите косъмчета! Не се изкушавай да се бръснеш между процедурите, защото това ще те връща всеки път на първоначалната болка!И най важното-на забравяй, че трябва да правиш кола маската на малки участъци и да дърпащ разко!Е това е всичко успех.
![]()
Мерси мна куде да ги турся тази кола маска в аптеките или...
иначе мн мерсииии
![]()
Да, аз си я закупих от аптека и както споменахме струва 1.20-1.50. И даже ще ти стигне за 2-3 пъти за триъгалникаПървоначално написано от a_n_i_t_y941001
![]()
Еее направо перфектно...мерсии :P
hodih okolo 2 3 godini na kola maska pri kozmetichka i bqh mn dovolna..no ne vseki mesec i ne postoqnno imam vuzmojnostta da hodq za tova se zahvanah da se naucha sama kak se pravi..no opredeleno tova che 2 godini gledah kak se pravi imashe golqm efekt..ii da sega kato se setq mn po mi beshe hubavo da otida tam za 20 min vs e gotovo..a puk sega dokato si q kupqq dokato se naviq da si napravq i ne me murzi i sum gotova da se podloja na tova..posledniq put mi se poqviha edni sini petna qvno neshto ne sum drupnala kakto trqbva..otlepqla sum si kojata tam (kolkoto i strashno da zvuchi - ne e -prosto mn boli ama inache pak si imash koja spoks) kola maskata koqto si kupuvam e techna na Jankar struva ot 1.20 do 1.50 oranjeva kutiika..no goreshto ti preporachvam purvo da nauchish kak gore dolu stava kakvo ne trqbva da pravish - zashtoto ti kazah po gore kakvi gadorii sa mi se sluchvali makar che znam vs kak trqbva da stane i pak..se izdunvam ponqkoga..
ako ima neshto dr pitai :P
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
А аз тъкмо преди няколко дена си купих кола маска и неска имам време и се канех да си я направя и ти ме наплаши и са не смея!!!Първоначално написано от siLenT_scReaMs
![]()
![]()
Толкова ли е "страшно"...?!
![]()
Абе спокойно бе мацкаи мен така ме бяха наплашили ама се оправих-тези синини се получават например на 1 участък ако дърпаш няколко пъти и за тва се получават!Ако си внимателна няма нищо лошо да ти се получи-просто нали мажеш един малък участък и дърпаш рязко и този очастък, който вече си го дърпала си го оставяш на мира-е най-много 2 пъти трябва да си на 1 участък!Аз по 2 пъри съм дърпала и нищо ми нямаПървоначално написано от *SwEeTy_KiTtY*
Успокой се бе!
Ок,утре...Мерси за успокоението,че и аз съм една паника...Ц-ц-ц...То не е за приказване!Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
Аз в понеделник ще си купя сутринта и ще си я направястискаите палци дано се справя
![]()
Стискам ви на всички мацки палци да си я направите кола маската-аз на 18.04.08 ще си правя за 2 път стискайте и на мен палци![]()
6te ti stiskam palci yspeh![]()
а защо искаш кола маска?Пробвай с епилатор според мен е по-ефективно
Не вярвам да е по вфвктивно-и кола маската маха с корена и епиллатора!Аз не искам с епилатора, защото там съм пробвала-мнго трудно се махат щото са ми дебели и там направо се едно си свалям кожата така ме боли-дори и да опъна кожата пак боли-предпочитам с кола маска, защото не ме боли толковаПървоначално написано от kateto_sladkata
![]()
Напълно съгласна и аз пробвах мн мн болиПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
и не рискувам...
![]()
И аз така-а и епилатора понякога къса косъма, докато кола маската не го къса, а си го скубеПървоначално написано от a_n_i_t_y941001
И мен мнооооого ме е страх с епилатора да пробвам долу на срамните устни
Направо имам чувството че ако пробвам ще си остана без срамни усни
Яко ме е страх и не вярвам, че някога ще успея да птобвам там
![]()
апфф...... аз пробвах с епилатор .... ужасс много боли и се отказах сега мисля да си купя кола маска Кара ли беше и какво трябва да е точно .... какво да обесня в аптеката като отида [ трябва ми за триъгълника }
апфф...... аз пробвах с епилатор .... ужасс много боли и се отказах сега мисля да си купя кола маска Кара ли беше и какво трябва да е точно .... какво да обесня в аптеката като отида [ трябва ми за триъгълника }