- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване въпрос?
Така аз съм на 15 години ( 9 клас) и около слабините бях като маймуна..
четох наляво и надясно и реших да се обезкосмя. Взех бръснача и го направих обаче искам да попита дали като съм се обръснал космите ще станат като брадата и дали това ,ще стане след 1-вото обезкосмяване...
ами не точно след първото бръснене. Е не и след десетото де...
аз бих препоръчала кола маска
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
а космите след 1-вото бръснене ли ще станат като брадата (тоест остри и много бързо да излизат)
Как кола маска бе???Топките ли да си откъсне?Бръсни братче,друго няма какво да правиш...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
не. няма да станат като брада. няистина ще пораснат горе-долу бързичко, но не се притеснявай. и все пак не смятам, че бръсненето е най-добрия вариянт за обезкосмяване.Първоначално написано от Arash
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
мисля от следващия път да започна с Депилиращи кремове...Първоначално написано от olive_oil
ПС: хубаво ,че няма да станат остри като брадата ,че тогава.......
Да,всеки започна с предложение за кола маска-ама той е момче и наистина на топките има малко косми, а на топките кожата дори и не може да се опъне за да се направи кола маска и няма да стане-е отгоре където е триъгалника(така да го кажа-карче при мъжете не се води така) ще може, ама на топките няма да може да ги махне с кола маска дори и с епилатор няма да стане-на козметик може и да могат да ги махат с кола маска космите на точпките ама явно си има наякакъв начи-Аз по темата ти препоръчвам следното-прави си кола маска на "триъгалника", а топките ги бръсни-а ако се намери някое момче в форума което е успяло да си направи кола маска на топките, то той ще каже как да си направиш и ти
Е успех ако си съгласен с кола маската мога и да ти кажа ккава кола маска да използваш и как да я използваш
![]()
По-добре не си прави кола маска на тестисите, опасно е!А да не говорим, че болката сигурно ще е неописуема.Там е нежно.
тестисите не съм ги пипал ,защото ме е страх да не направя някоя беля интересувам се дали след като се бръсна космите на триъгълните ще станат остри и твърди ( дебели)
а ако вече го правия с кола маска ?Първоначално написано от BallFace
дамзПървоначално написано от BallFace
![]()
Бе ТоЙ НеЩе Да ОсТаВа Без ЧаСти...те Ш Си ОсТаНаТ На ЛернТичКаТа Ко ДрЪпнеШ...По Добре Си ЗеМи КреМче СаМо Дет Ш Треа Да ЧакаШ 15-20мин И МиРиШе ГаДничКо бе къкТо си РеШиш Ко Не БолИ Си ЗеМи КОла МаСка
OnLy God CaN Judge Me !
А най-добре с една ножичка ги подрежи много късо – 1-2 мм дължина. Първо, че косматите мъже се завръщат на мода (справка – Клайв Оуен), второ че когато са много къси е все едно ги няма, а и като ги режеш с ножица растат по-бавно и не се сгъстяват. Така след пет години няма долу да си като китаец, а и жените няма да врещят „Аууу, ама нали не е отровна тая змия, дето ще изпълзи от тая джунгла!“![]()
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
ок пич начи стигаме до извода,че:
Бръснене - не е за пропоръчване тъй като след време ще стане като брада и ше тряя всяка сутрин да си бръснеш пишока и тва няма да е приятно.
Кола маска - ко не те е срам да купуваш кола маска вари...обаче мен ме е базе да пипам там с кола маска тъй като ше боли МНОООГО
остават:
Депилиращ крем - Да! Според мен тва е един от най добрите варианти тъй като ще излизат всеки път меки.
А има и още по добър вариант...ама него можеш да го приложиш ако си богат...говоря за лазерна фотоепилация. Омъртвяват косъма с ток и повече не пониква...но...тряя да имаш дебел портфейл...бе не е кои знае колко скъпо разрови се в нета и като пораснеш може да опиташ, сега си мажи кремовете докато пораснеш.Тва е моя савет ако искаш ме послушай.
много вярноПървоначално написано от Sam Rothstein
патката ти хем изглежда по-голяма (какъвто е ефекта от бръсненето), хем нямаш проблеми с бикчета и простотии... машинка за подстригване също става