Rebirthing, така е никой няма да ни накара да спим, с който и да е , но пък това не означава, че не е възможно да ни го предложат.
Никой не е длъжен да се съгласява, но пък при такъв случай по-добре и изобщо да не се пробва, защото мисля, че за последствията всички се досещаме ..
ami imashe edna anglichanka deto turseshe momicheta za razlichni kampanii i ako uspee da subere nujniq broi momichetata gi prashta w New York na nqkwi kastingi tam..
Ами и мен ме одобриха за модел във visages но ми пратиха писмо че първата фотосесия ще е безплатна (без никакви такси) мисля да отида и да се срещна с тях в офиса им... Но мн ще се радвам някой да ми обясни дали наистина приемат вс и защо някой смятат агенцията за смотана и който знае моля да ми каже по колко пари се плаща за фотосесия?
МС предварително!
може да ми пишете и по email: krisanta1@abv.bg
Работата става така , влизате ТУК намирате фотографи който да ви снимат тфп за да натрупате портфолио, и след това е ясно, но не мислете че ще спечелите много пари
По тая темичка много съм мислила, много ми се иска и да стана един модел ама да се занимавам по-сериозно, слаба съм висока съм и си харесвам телцето, мисля че имам възможност само не знам от къде да започна, чувала съм че много лъжат момичетата и честно казано ме е страх от това, искам да ме приемат на сериозно както и аз бих приела работата така
В България няма как да се занимаваш сериозно с това..Сериозно значи да ходиш по цял ден на кастинги,снимки и т.н...Снимки 1 път в месеца не е сериозно занимание .. Цената на фотосесия е различна,но върви около 150-200лв.Говорим за добър фотограф и качествена фотосесия..А може и повече,споредзависи..