- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обица на ципата...?
ааа напоследъки искам да иам нещо с коетп да си играяиии наще ест да не видят ии за тва мисля за обица на ципата защото няколко фр вече си ги дупчеха самии ии някой да ми каже съвети дали се инфектира или неш такоа....
![]()
![]()
НИКОГА НЕ СЕ ДУПЧИ САМА!!
Може да се получат 12516217 инфекции. По-добре отиди в студио и дай 30-40 кинта, ама после няма да ти има нищо.
Не искам и да си представям какви са тези обици, с които дупчат...
Иди в студио и не се прави на отворена, щото не си![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
нее въобщее не се правя на отворена ама като виждам че така се дупчат![]()
Щом при пробиване в студио се инфектират понякога, прави си сметка к'во ще е, ако сама се пробиеш.
ох ужасно е беееееееедна си направи обица някъде в устата и и се заличиха вкусовите рецептори (нз дали се изразих правилно) и не усеща нищо
че ходи на операция и пак не беше сигурно дали ще се възстанови
пък като след 2 ден ще си я махнеш къф е смисъла?! има някви магнитчета .. играй си с дъфката
![]()
божеее, ще се осакатите за едната мода
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
не е за модааа а относно 2та днии е тва че яко нашите случайно се усамнятиии до колкото знам като е на езика си губиш вкусовите качества
![]()
но казвам, че се случва на всеки, но при некъдърници така става ...![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ааа какво имате предвид под обица на ципата че нещо не загряам![]()
емм ... какъв е смисълът обица на езика отдолутя не се виждаа ..
офф остави остави![]()
![]()
![]()
![]()
не загрявам хаха
![]()
Ъ? Не виждам смисъл да си праиш обица на ципата. Освен тва за кво ти е да дадеш 30 кинта само за нещо, което няя виджаш, а и на ципата нз до колко ще се задържи при положение, че мое се разкъса.
airplanes..
амм тва е де че напрао с обицата ще дупча ако дупча ама как да се разкъса![]()
Оффф. Искаш съвет а само спориш! Всички са единодушни, че е по-добре да отидеш при специалист в истинско студио. " Ама те сами си ги пробиват ", ем кат искаш да ходиш с език колкото домат след това и де не можеш да ядеш сол, лютиви неща и т.н. и т.н. да не изброявам - добре. Освен това няма никакъв смисъл да си правиш обиза, на ципата - никой няма да я види освет ако не ходиш така по улицата - :P .
Като казвам разкъса имам предвид, че ципата е тънка и мое се скъса и после да ходиш на доктор да ти я отрежат. (Попринцип повечето хора нямат голям ципа, а ако имат се реже, за да не се оголят зъбките.) И все пак няя те боли и да се разкъса, но е гадно. А и не с това шага не бива. "Искам да има с кво да си играя. " Ето по този начин изразявш глупостта си и ето така може да ти се разкъса ципата.
airplanes..
Аз до колкото знам с прекалено седене по форумите си губиш мозъчните клетки.Първоначално написано от meche95
Как си губиш вкусовете бе?
![]()
И за к'во спориш сега? Казваме ти аз добре, пък ти като си наумила т'ва...
![]()
![]()
Мда, така е. Едно момче от стария ми клас се продупчи сам и един ден до като ядеше за малко да се скъса. За това по-добре в студио.Първоначално написано от twilightHeart
аа с тва почвам да се отказвам ддокторПървоначално написано от twilightHeart
![]()
![]()
![]()
ЕМММ МЕРСИИИ НА ВСИЧКИИ![]()
![]()
АКО СИ ДУПЧА ЩЕ Е ПРИ СПЕЦИАЛИСТ МЕРСИИ МНОГ0О ЗА СЪВЕТИТЕ
![]()