.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    Голям фен Аватара на meche95

Обица на ципата...?

ааа напоследъки искам да иам нещо с коетп да си играя иии наще ест да не видят ии за тва мисля за обица на ципата защото няколко фр вече си ги дупчеха самии ии някой да ми каже съвети дали се инфектира или неш такоа....

^^btw дупчат си ги със самата обица

НИКОГА НЕ СЕ ДУПЧИ САМА!!
    Може да се получат 12516217 инфекции. По-добре отиди в студио и дай 30-40 кинта, ама после няма да ти има нищо.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Не искам и да си представям какви са тези обици, с които дупчат...
    Иди в студио и не се прави на отворена, щото не си

Saatana vittu perkele hate crew!

ее къв е смисъла като може и да я махна на 2рия ден

нее въобщее не се правя на отворена ама като виждам че така се дупчат

Щом при пробиване в студио се инфектират понякога, прави си сметка к'во ще е, ако сама се пробиеш.

ама тва е на ципатаа не е на езика прмерно

Мега фен Аватара на ameli
    ох ужасно е беееееее една си направи обица някъде в устата и и се заличиха вкусовите рецептори (нз дали се изразих правилно) и не усеща нищо че ходи на операция и пак не беше сигурно дали ще се възстанови пък като след 2 ден ще си я махнеш къф е смисъла?! има някви магнитчета .. играй си с дъфката божеее, ще се осакатите за едната мода
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

не е за модааа а относно 2та днии е тва че яко нашите случайно се усамнят иии до колкото знам като е на езика си губиш вкусовите качества

Голям фен Аватара на shadows92
    Имам обица на езика и си усещам вкуса на всичко

^^същото е и при една фр сичко си е ОК

Мега фен Аватара на ameli
    но казвам, че се случва на всеки, но при некъдърници така става ...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    в света на приключенията ..
    ааа какво имате предвид под обица на ципата че нещо не загряам

знн ли къде ти е ципата там е свързана с езика отдолу

Град
    в света на приключенията ..
    емм ... какъв е смисълът обица на езика отдолу тя не се виждаа ..
    офф остави остави не загрявам хаха

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Ъ? Не виждам смисъл да си праиш обица на ципата. Освен тва за кво ти е да дадеш 30 кинта само за нещо, което няя виджаш, а и на ципата нз до колко ще се задържи при положение, че мое се разкъса.
    airplanes..

амм тва е де че напрао с обицата ще дупча ако дупча ама как да се разкъса

Оффф. Искаш съвет а само спориш! Всички са единодушни, че е по-добре да отидеш при специалист в истинско студио. " Ама те сами си ги пробиват ", ем кат искаш да ходиш с език колкото домат след това и де не можеш да ядеш сол, лютиви неща и т.н. и т.н. да не изброявам - добре. Освен това няма никакъв смисъл да си правиш обиза, на ципата - никой няма да я види освет ако не ходиш така по улицата - :P .

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Като казвам разкъса имам предвид, че ципата е тънка и мое се скъса и после да ходиш на доктор да ти я отрежат. (Попринцип повечето хора нямат голям ципа, а ако имат се реже, за да не се оголят зъбките.) И все пак няя те боли и да се разкъса, но е гадно. А и не с това шага не бива. "Искам да има с кво да си играя. " Ето по този начин изразявш глупостта си и ето така може да ти се разкъса ципата.
    airplanes..

Цитирай Първоначално написано от meche95
    не е за модааа а относно 2та днии е тва че яко нашите случайно се усамнят иии до колкото знам като е на езика си губиш вкусовите качества
    Аз до колкото знам с прекалено седене по форумите си губиш мозъчните клетки. Как си губиш вкусовете бе? И за к'во спориш сега? Казваме ти аз добре, пък ти като си наумила т'ва...

Цитирай Първоначално написано от twilightHeart
    Като казвам разкъса имам предвид, че ципата е тънка и мое се скъса и после да ходиш на доктар да ти я отрежат. (Попринцип повечето хора нямат голям ципа, а ако имат се реже, за да не се оголят зъбките.) И все пак няя те боли и да се разкъса, но е гадно. А и не с това шага не бива. "Искам да има с кво да си играя. " Ето по този начин изразявш глупостта си и ето така може да ти се разкъса ципата.
    Мда, така е. Едно момче от стария ми клас се продупчи сам и един ден до като ядеше за малко да се скъса. За това по-добре в студио.

Цитирай Първоначално написано от casey
    Оффф. Искаш съвет а само спориш! Всички са единодушни, че е по-добре да отидеш при специалист в истинско студио. " Ама те сами си ги пробиват ", ем кат искаш да ходиш с език колкото домат след това и де не можеш да ядеш сол, лютиви неща и т.н. и т.н. да не изброявам - добре. Освен това няма никакъв смисъл да си правиш обиза, на ципата - никой няма да я види освет ако не ходиш така по улицата - :P .
    ааам мерсиии

Цитирай Първоначално написано от twilightHeart
    Като казвам разкъса имам предвид, че ципата е тънка и мое се скъса и после да ходиш на доктар да ти я отрежат. (Попринцип повечето хора нямат голям ципа, а ако имат се реже, за да не се оголят зъбките.) И все пак няя те боли и да се разкъса, но е гадно. А и не с това шага не бива. "Искам да има с кво да си играя. " Ето по този начин изразявш глупостта си и ето така може да ти се разкъса ципата.
    аа с тва почвам да се отказвам ддоктор

ЕМММ МЕРСИИИ НА ВСИЧКИИ АКО СИ ДУПЧА ЩЕ Е ПРИ СПЕЦИАЛИСТ МЕРСИИ МНОГ0О ЗА СЪВЕТИТЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си