.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 111
    ami razgledai v neta za razli4ni agencii,prati snimki i 4akai otg
    ima razlika mejdu fotomodel i maneken,ima modeli na banski,art i t.n za vsi4ko se iskat opredeleni danni(kazvam go ot li4en opit) |-)
    No po-dobre ne se zahva6tai s tova...

единствения съвет които мога да ти дам е да вярваш че можеш да си модел и че изглеждаш добре аа и междудругото не ти препорачвам Visages щот съм ходила и на техни курсове и на техни кастинги и е голяма простотия поне за мене.Има мн други агенции в които можеш да отидеш и се надявам да намериш подходящата
    Forget chocalate, Diamonds are my best friend!

Зависи какви момичета търсят

Голям фен Аватара на mey_si
    Цитирай Първоначално написано от ioancheto
    Otidi na kastingite na Visage...az hodq i sam mn dovolna 6toto posle 6te stana izvestna .. Kazaha mi go Taka 4e probvai ni6ty ne gubi6
    Ама ти им се върза ли ?! :d

Цитирай Първоначално написано от snow__queen
    Първо,гледам,че всички пишат как трябва да си слабичка и нз си какво.Има разлика между манекенка и модел,за модел трябва да имаш приятна визия и излъчване.И понеже аз имам няколко фотосесии,като ме викаха в модните агенции винаги ме питаха какво трябва да имаш,за да си модел.Първо отговарях аз и после те,и винаги отговаряха,излъчване,и да се чувстваш добре в кожата си..И пишеше,че,ако те одобрят се обаждат и на мен ми се обадиха след 3-4 дена и така Отиваш виждат те.Има и училища за модели,където даваш начална такса за регистрация като модел и правиш,в зависимост от това колко сесии смята фотографът,че имаш нужда да ти бъдат направени,като всяка сесия е по 117 лв и имаш 100 снимки мисля,и ти дават диплома за модел,с която можеш да кандидатстваш после.Абе не е трудно Само давай смело
    И ти си от тия заблудените от Fresh Fashion това е възможно най-измислената и глупава агенция,която само ти взима парите и уж те научават на нещо.Ха-ха.Разберете моделите не се разграничават на фотомодели и манекенки.Моделът си е модел т.е и двете заедно,а тези който ги разделят на фотомодели и манекенки толкова и разбират от мода.!!!!

Град
    в света на приключенията ..
    ц .. 2008
    момичето може и да е станало модел вече

И аз искам да стана модел. Честно казано преди ми предлагаха, да съм била на 11 години някъде, но аз отказах, а и бях много срамежлива тогава, сега не съм така. Преди няколко години бях фотомодел и един мъж ме снимаше, но и това прекъснах. Та въпроса ми е (понеже не искам да отварям нова тема), къде бихте ме насочили да опитам, някакви сайтове да ми дадете. От Варна съм. Искрено благодаря, на който ми помогне!!

Супер фен
    Аз бях модел на нашата фирма,там ме снимаха с дрехите и едната фотографка ме беше зарибила да ставам модел,ходих ама нещо ми омръзна...А и за да си модел ти трябват връзки...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Момичета, не си губете времето с агенции в България.Няма смисъл.

Пробвайте навън.Ако искате повече инфо-на личен.
    От доста време съм в този бранш и знам нещата как стоят в чужбина.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Ако ше ставаш модел по добре с чужда агенция. Ако искаш секс с богати чичковци които ще ти пъхат кинти в ******* пробвай с Visages
    I Love
    Vania
    Kabakova

Ами.. нз за разграничаването.. аз лично мн искам да стана фотомодел.. за манекенка нямам данните (просто сам доста нисичка) ... тия Фреш Фешън изобщо още щом им гледам сайта не ми допадат.. а като гледам и комент ви и Визаж явно... мнз.. в смисъл на мене ми харесва да се снимам,да позирам,смятам и че съм фотогенична.. и не мисля,да ставам супер известен модел,просто искам да се занимавам в свободното си време с нещо което наистина харесвам... а относно тфа.. има ли някой който да предложи святна агенция в БГ илИ?

Мега фен Аватара на December
    В началото на лятото,мисля че в последният епизод на "На кафе" преди "лятната ваканция" така да го наречем, имаше едни гости,които говореха за някаква агенция ли кво беше не помня точно.Продуцирана от някакъв бъзнесмен който не беше от БГ. Помня,че търсеха момичета от 15 до 21 години,с ръст не по-малко от 173 Странно,че съм запомнела това,но не и името на егенцията. Моля ви някой да ми припомни,ако се сеща. Мноооого ви миля х)

xaxa az sum na 13 teja 63 visoka sum 165 i me odobriha za model (e vqrno az ne iskah da produlja na gore ) pravete si sami izvodi i ako iskate da stanete model freshfashion.bg e za vas =}

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от mimi13
    xaxa az sum na 13 teja 63 visoka sum 165 i me odobriha za model (e vqrno az ne iskah da produlja na gore ) pravete si sami izvodi i ako iskate da stanete model freshfashion.bg e za vas =}
    И искат 30 лв за пробни снимки? Или повече?

Голям фен Аватара на stelit0
    с тея данни са те удобрили боже!?!WTF!!!

na snimki izgleshdam slaba (vij mi profil4eto)
    :P

Град
    бълХаристан
    с лапане на много пишки ще пробиеш, ама преди тва и на тебе ще ти пробият много места

имам една позната която е манекенка ил имодел, не знам ква е разликата, обаче тя не е от много лапащите и затва си седи на едно ниво - две корици на две бг списания и тва е...
    въпреки че има потенциал, ама не лапаш ли - нема да успееш

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Темата е стара, откъде я изровихте !?

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    Темата е стара, откъде я изровихте !?
    E колко е стара, от тази година не е ли? При положение, че вече има такава тема и момичето има същия въпрос, защо да отваря нова?

Цитирай Първоначално написано от ioancheto
    Otidi na kastingite na Visage...az hodq i sam mn dovolna 6toto posle 6te stana izvestna .. Kazaha mi go Taka 4e probvai ni6ty ne gubi6
    не искам да те обиждам обаче никой не може да предвиди дали ще станеш известна или не .. иначе и аз бях за малко във Визаж и по-добре че се отказах..
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Да не отварям нова тема, ще пиша тук.

Някакви мнения за уеб моделс? Една приятелка беше там, викаха я няколко пъти, платиха й, всичко ок. Обаче искам и друго мнение да чуя. И също, ако можете да ми кажете какво и колко се плаща, че никъде не намерих цени.

Или пък ако знаете някоя свястна модна агенция в София, ще се радвам да споделите. Интересно ми е дали има чуждестранни в България...понеже всички знаем, че българското не е най-доброто. Особено ако става въпрос за модели и т.н.

леле колко познато и аз така бях е решила да ставам модел/фотомодел.. пращах снимки щях да снимам фотосесия лична смисъл да си имам професионални снимки та по-лесно да стават нещата прмерно като пращам в разни агенции и т.н.. Е одобриха ме от една агенция даже ми се обадиха бях оствила тел. номер.. викаха ме за няква реклама в София и тем подобни.. и на Визаж пращах и там ме одобриха и ме викаха на кастингв София ноо се отазах щото в момента нямам време за това...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от stelit0
    че то като им платиш хубаво и изрод да си ше те удобрят....
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Цитирай Първоначално написано от stelit0
    че то като им платиш хубаво и изрод да си ше те удобрят....
    те във fresh fashion само зблудени хора,избират и им прават снимки и после тия се мислят за модели axhxa 165 била ?! и се мислиш за модел ,а не се ли чудиш ,защо най-извесните модели са по 175-180 ,а ти 165 дада вярвай си,че си модел ajxa

Град
    Шумен..*
    Бях "модел" в модна агенция "Фаворит". Беше кошмарно толкова тъпо и безполезно.Събираше пари от нас всеки месец за да плаща наема на мястото...Общата такса за "обучението" беше 365 лв. на година .Мястото кадето репетирахме беше УЖАС.Абее с една дума СЪЖАЛЯВАМ че се прецаках не правете същата грешка тъпо е :P

wsяka sytrin iskam dа ме цеlluwаш.. wsяka weчer samo mene da sъnywaш ..[h]
    Оbiiчам tе bеbч0 <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си