Цитирай Първоначално написано от snow__queen
Първо,гледам,че всички пишат как трябва да си слабичка и нз си какво.Има разлика между манекенка и модел,за модел трябва да имаш приятна визия и излъчване.И понеже аз имам няколко фотосесии,като ме викаха в модните агенции винаги ме питаха какво трябва да имаш,за да си модел.Първо отговарях аз и после те,и винаги отговаряха,излъчване,и да се чувстваш добре в кожата си..И пишеше,че,ако те одобрят се обаждат и на мен ми се обадиха след 3-4 дена и така Отиваш виждат те.Има и училища за модели,където даваш начална такса за регистрация като модел и правиш,в зависимост от това колко сесии смята фотографът,че имаш нужда да ти бъдат направени,като всяка сесия е по 117 лв и имаш 100 снимки мисля,и ти дават диплома за модел,с която можеш да кандидатстваш после.Абе не е трудно Само давай смело
И ти си от тия заблудените от Fresh Fashion това е възможно най-измислената и глупава агенция,която само ти взима парите и уж те научават на нещо.Ха-ха.Разберете моделите не се разграничават на фотомодели и манекенки.Моделът си е модел т.е и двете заедно,а тези който ги разделят на фотомодели и манекенки толкова и разбират от мода.!!!!