- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да стана модел?
ami razgledai v neta za razli4ni agencii,prati snimki i 4akai otg
ima razlika mejdu fotomodel i maneken,ima modeli na banski,art i t.n za vsi4ko se iskat opredeleni danni(kazvam go ot li4en opit)|-)
No po-dobre ne se zahva6tai s tova...![]()
единствения съвет които мога да ти дам е да вярваш че можеш да си модел и че изглеждаш добре![]()
аа и междудругото не ти препорачвам Visages щот съм ходила и на техни курсове и на техни кастинги и е голяма простотия поне за мене.Има мн други агенции в които можеш да отидеш
и се надявам да намериш подходящата
![]()
![]()
![]()
Forget chocalate, Diamonds are my best friend!
Ама ти им се върза ли ?! :dПървоначално написано от ioancheto
![]()
И ти си от тия заблудените от Fresh Fashion това е възможно най-измислената и глупава агенция,която само ти взима парите и уж те научават на нещо.Ха-ха.Разберете моделите не се разграничават на фотомодели и манекенки.Моделът си е модел т.е и двете заедно,а тези който ги разделят на фотомодели и манекенки толкова и разбират от мода.!!!!Първоначално написано от snow__queen
ц .. 2008
момичето може и да е станало модел вече![]()
![]()
![]()
И аз искам да стана модел. Честно казано преди ми предлагаха, да съм била на 11 години някъде, но аз отказах, а и бях много срамежлива тогава, сега не съм така. Преди няколко години бях фотомодел и един мъж ме снимаше, но и това прекъснах. Та въпроса ми е (понеже не искам да отварям нова тема), къде бихте ме насочили да опитам, някакви сайтове да ми дадете. От Варна съм. Искрено благодаря, на който ми помогне!!![]()
Аз бях модел на нашата фирма,там ме снимаха с дрехите и едната фотографка ме беше зарибила да ставам модел,ходих ама нещо ми омръзна...А и за да си модел ти трябват връзки...
Момичета, не си губете времето с агенции в България.Няма смисъл.
Пробвайте навън.Ако искате повече инфо-на личен.
От доста време съм в този бранш и знам нещата как стоят в чужбина.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Ако ше ставаш модел по добре с чужда агенция. Ако искаш секс с богати чичковци които ще ти пъхат кинти в ******* пробвай с Visages
I Love
Vania
Kabakova
Ами.. нз за разграничаването.. аз лично мн искам да стана фотомодел.. за манекенка нямам данните (просто сам доста нисичка) ... тия Фреш Фешън изобщо още щом им гледам сайта не ми допадат.. а като гледам и комент ви и Визаж явно... мнз.. в смисъл на мене ми харесва да се снимам,да позирам,смятам и че съм фотогенична.. и не мисля,да ставам супер известен модел,просто искам да се занимавам в свободното си време с нещо което наистина харесвам... а относно тфа.. има ли някой който да предложи святна агенция в БГ илИ?
В началото на лятото,мисля че в последният епизод на "На кафе" преди "лятната ваканция" така да го наречем, имаше едни гости,които говореха за някаква агенция ли кво беше не помня точно.Продуцирана от някакъв бъзнесмен който не беше от БГ. Помня,че търсеха момичета от 15 до 21 години,с ръст не по-малко от 173Странно,че съм запомнела това,но не и името на егенцията. Моля ви някой да ми припомни,ако се сеща. Мноооого ви миля х)
xaxa az sum na 13 teja 63 visoka sum 165 i me odobriha za model![]()
(e vqrno az ne iskah da produlja na gore ) pravete si sami izvodi i ako iskate da stanete model freshfashion.bg e za vas =}
![]()
И искат 30 лв за пробни снимки? Или повече?Първоначално написано от mimi13
Първоначално написано от mimi13
![]()
с тея данни са те удобрили
![]()
боже!?!WTF!!!
![]()
na snimki izgleshdam slaba (vij mi profil4eto)
:P
с лапане на много пишки ще пробиеш, ама преди тва и на тебе ще ти пробият много места![]()
имам една позната която е манекенка ил имодел, не знам ква е разликата, обаче тя не е от много лапащите и затва си седи на едно ниво - две корици на две бг списания и тва е...
въпреки че има потенциал, ама не лапаш ли - нема да успееш![]()
E колко е стара, от тази година не е ли? При положение, че вече има такава тема и момичето има същия въпрос, защо да отваря нова?Първоначално написано от Linns
не искам да те обиждам обаче никой не може да предвиди дали ще станеш известна или не .. иначе и аз бях за малко във Визаж и по-добре че се отказах..Първоначално написано от ioancheto
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Да не отварям нова тема, ще пиша тук.
Някакви мнения за уеб моделс? Една приятелка беше там, викаха я няколко пъти, платиха й, всичко ок. Обаче искам и друго мнение да чуя. И също, ако можете да ми кажете какво и колко се плаща, че никъде не намерих цени.
Или пък ако знаете някоя свястна модна агенция в София, ще се радвам да споделите. Интересно ми е дали има чуждестранни в България...понеже всички знаем, че българското не е най-доброто. Особено ако става въпрос за модели и т.н.![]()
леле колко познато и аз така бях е решила да ставам модел/фотомодел.. пращах снимки щях да снимам фотосесия лична смисъл да си имам професионални снимки та по-лесно да стават нещата прмерно като пращам в разни агенции и т.н.. Е одобриха ме от една агенция даже ми се обадиха бях оствила тел. номер.. викаха ме за няква реклама в София и тем подобни.. и на Визаж пращах и там ме одобриха и ме викаха на кастингв София ноо се отазах щото в момента нямам време за това...
че то като им платиш хубаво и изрод да си ше те удобрят....Първоначално написано от stelit0
Брях,брях
те във fresh fashion само зблудени хора,избират и им прават снимки и после тия се мислят за модели axhxa 165 била ?! и се мислиш за модел ,а не се ли чудиш ,защо най-извесните модели са по 175-180 ,а ти 165 дада вярвай си,че си модел ajxaПървоначално написано от Zarity
![]()
Бях "модел" в модна агенция "Фаворит".Беше кошмарно толкова тъпо и безполезно.Събираше пари от нас всеки месец за да плаща наема на мястото...Общата такса за "обучението" беше 365 лв. на година
.Мястото кадето репетирахме беше УЖАС.Абее с една дума СЪЖАЛЯВАМ че се прецаках
не правете същата грешка тъпо е :P