Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
: ) Привет и от мен : ) Проследих мненията ви по темата и видях , че и аз съм писала.. Преди време и аз се бях запалила много да ставам уж модел, фотомодел както искате така го наричайте. И от Визаж ме одобриха, и Фреш Фешън и Passion (най-много се надявах на тях, защото ми изглеждаха най-свястни , а в крайна сметка нещата се оказаха грозни и ужасни). В началото се радвах, след това разбрах, че те одобряват всички.. защото така печелят парички.. Нали трябва да си плащаме за фотосесиите ? Много ясно, че ще ни одобрят всичките. И така .. Отказах се аз от тази работа . В момента снимам с едни момчета,група хора сме по точно и си правим кефа (снимки,смях,забавление) общо взето. Имам тук таме някоя хубава уж професионална снимка (да кажем като тази от аватара ми) и мисля по напред да се занимавам по -сериозно с това.. и така НО в никакъв случай няма да се занимавам повече с тези смотани агенции..
това е супер идейка...няма да се занимаваш с разни фотографи и агенции...но трябва и поне един от тази групичка да има професионален апарат,което си е доста соленко по принцип.