.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Мега фен

Сериозен проблем с кашлицата! Ами ако е хронична?! ;(

Здравейте. Пиша тази тема, защото наистина имам сериозен проблем с кашлицата от няколко седмици насам... Пробвам какви ли не сиропи и пия чайове, смуча хапчета, но оправяне няма Още по-лошото е, че тази кашлица не е съпроводена от нищо друго-нито хрема, нито температура, нищо...разбирате ли?! Онзи ден ходих на доктор, но той каза, че няма нищо страшно, не е нищо хронично, да не се плаша... Но днес всеки, който ме срещне казва, че тази кашлица е отвратителна, трябва незабавно лечение... Много ме е страх да не би това да е хронично
    А, бихте ли ми обяснили какви са по-точно симптомите на хроничната кашлица?! Суха ли е, остра ли е, каква е?! Благодаря ви предварително

Здравей,аз имах подобен проблем 3 години подред..зимата като се разболея,в смисъл някаква настинка започвам да кашлям и след като се оправя кашлицата си остава.Аз също ням ах хрема,болки в гърлото или каквото и да било друго само тъпата продираща гърлото ми кашлица от която дори се е стигало до повръщане.Тази зима посетих билковата аптека и от там ми препоръчаха чай "Зелен Ройбос" в едно пакетче е правиш си чай с по една чаена лъжичка от билката,пих го 3-4 дни и бях 6тица от тогава да чукна на дърво не се е появявала Успех

Голям фен
    Град
    Констанц
    и аз винаги съм имала проблем с опорита кашлица която дори и след оздравяването си остава и дори месеци след това се появява мама ми бърка в такива моменти мед с ракия то става като каша и си хаяваш по 1 лажица от време на време и като цяло затопля от вътре и облекчава болката. А иначе бях при една лекарка която ми предписа някакви хомеопатични капки иот както ги пих повече не съм имала проблеми с кашлица, но за съжаление не помня как се казваха. питай някой аптекар те обикновено са по- запознати от лекарите . Скорошно оздравяване
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    И аз тука скоро се бях стреснала.. бях болна една седмица и после след това кашлях още 2 седмици.. Ама ми мина...
    Пък и щом лекарите ти са казали че не е хронична , що се панираш?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си