- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отново в играта !!!
ми да се похваля ... имам си ново ангелче към което имам чувства мн преди да се разделя с моята бивша (луда)
приятелка .......... и така ... мн съм щастлив щото я намирам за по красива и сладка а и още на
първия ден правихме секс ... (то тва съм го мислил мн пъти преди това... но е нямало възможност)
а бившата я чаках 4 месеца да и дойде кефа .... ама то не е само до секс ... ако знаете как се държи
с мене като котенце ме глези ..... ходим вече ЦЕЛИ 3 ДЕНАхихи ..... ех 3 дена щастие .....
дано да е така за дълго време на пред
пожелавам ви го и на вас
ПС: най-важното !! - Чернокоса е еее е ее е !!! и тва ме кефи мноогооо
УСПЕХ И НА ВАС !!
Браво, трябва и малко такива теми от време на време...
Дано сте дълго време щастливи и секса да е така хубав.![]()
Иее баси яката тема чак аз са изкефихМи супер! Браво на тебе ! Успех :P
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
bravo pich SVALQCH si shtom o6te na parviq den ti e pusnala dai boje seki mu taka.A na teb ti pojelavam samo uspehi s neq i sichko NAI
Първоначално написано от koalka
сладури
Ей, честитоВсичко най-хубаво
![]()
Животът е адът описан в Библията!
ЪЪЪ..сори,че ти го казвам ама няма да имате дълго бъдеще!Радвам се че я харесваш и че я чувстваш мила и добра..просто нямате дълго бъдеще!Ще се увериш сам след време!В момента не го виждаш шото любовта е сляпаЕ все пак..Успех!
Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
ееейй бравоо честиииитоо и ей да не станеш зависим да гледаш само за секса ! обичкайте се много любов ви пожелавам ( хаха аз съм феята на любовта![]()
![]()
.....Love You Forever..........
Еми честито, дано се задържите ама чесно казано на първия ден да правите секс.... ми се струва доста повърхностно ии едва ли ще издържите дълго време...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
haha ama naistina li celi 3 dena???Ual... Mi az osven da kaja che si zle da mi se fukash vyv forum che si q opravil na 1viq den drugo ne znam kakvo da kaja.Abe...ae tam chukaite se i si pravete kefa tolkova kato ti e samo zaradi sexa
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Кажи му /join care бът в/е ... честито и глПървоначално написано от Rofl4e
The Spark
мерси мерси да ви се връща ...... както казах успех и на вас ...
и верно по често да има таквиа теми щото влиаят ... ако 500 човека прочетат една такава тема те остават с нагласата че вързката им е супер или ще бъде ... и то става така![]()
Xixixix-Sladurkovci :P Aidee uspex zanapred dano ste dalgo vreme zaedno![]()
Бате , я дай снимката на колата в подписа .. конкретно тази , че много ми харесва , и искам да направя Virtual Tuning ... тва си е яко офтопик , за тва да не е чист спам мнението ми , ти казвам ..Първоначално написано от naze
Евала , радвай се .. тва за секса можеше и да не го споделяш ... в смисъл , ако си с нея само за това , по некое време ще й писнат да я клатиш като гладен циганин - джанка
Предполагам де , не познавам момичето , но .. пожелавам да сте заедно много време и да си се радвате ..
Иначе за бившата .. абе , виж сега , за всичко си има време .. 1 ден , 5 дена , месец , 5 месеца , година , две , три .. и така.
Надявам се , да ми отговориш за колата.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
през kuro ми еПървоначално написано от naze